Gå til innhold

Red Dead Redemption: Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-239413

En annen ting jeg lurer på, jeg har egentlig skjønnt hva "posse" betyr.. er vel å spille online sammen? Men hva kommer det egentlig av? "posse".. høres så rart ut.

 

Dette kan vel kanskje hjelpe deg å gi svare på spørsmålet.

 

takk takk! :) lærte faktisk en del på den siden der.

Lenke til kommentar

Skulle gjerne og hatt en posse å henge med (xbox360)

 

GT: Sinful Fox

addet deg for å lage en posse :)

 

 

 

har funnet min første klage/klager på spillet. Det er altfor lett. Når du starter opp står alt på normal, og auto aimen er latterlig, det kan stå 10 stk rundt deg, men du kan drepe alle for auto aimen gjør alt så lett.

 

jeg skrudde av det, men det er fortsatt for lett syntes jeg. har enda ikke død, 12 timer inn i spillet. og aldri følt meg farlig nær døden heller. Litt dumt.

 

Det begynner også å bli mindre variasjon i oppdragene. håper dette endrer seg dog! Men er storfornøyd allikevel

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

Min erfaring med samtlige sandbox-spill; jeg spiller gjennom hovedhistorien til alle steder og funksjoner er låst opp, deretter er jeg ikke lenger motivert til å følge historien og sideoppragene er som du sier simple og repeterende, så det er mye mer moro å bare rote rundt, utforske og være sosiopat. Etter en stund blir det kjedelig og jeg går over til et annet spill, total spilletid rundt 20-30 timer, som er greit nok. Legg til multiplayer så kan man fint doble den tiden, om ikke mer.

 

Sorry jeg blanka litt ut ved tanken på sosiopat :mellow:

 

Jeg gjør nesten aldri side oppdraga til slike spill. Så klart gjennomfører jeg noen av dem, men jeg får ingen glede av å gjøre dem alle. Selv syntes jeg heller at slike spill burde fokusert på en god main story (som rockstar) og heller lagt til noen helt absurde sideoppdrag som er ORIGINALE. Enig med spilletid, selvom jeg har runder de fleste GTA spillene 3-4 ganger før jeg er helt ferdig. Kunne hele GTA San Andreas historien utenat, med navn etc B) Jeg var vel 11-12 yeah the cool kid at school!

Lenke til kommentar

Nettopp sett en time med free roam på gamespot.com... må si det ser fantastisk bra ut! er nesten sånn at jeg vurderer og bare hoppe rett på free roam når jeg får spillet, istede for SP.

 

Må nok garantert skru av Auto-aim jeg og, ble nesten litt for avhenging av det I Gta4.

 

Er det mulig og endre noe på vanskeligheten utenom Auto-aimen da ??

Endret av Munx
Lenke til kommentar

Nå kom jeg på en ide, broren min skal ha PS3 versjonen og jeg skal ha 360 versjonen og da skal jeg se om det er så "store", har de samme innstillingene på TVEN via HDMI på begge maskinene med kontrast, farger osv. Og viss jeg nesten ikke ser noe forskjell på min skjerm så selger jeg bare 360 versjonen og kjøper PS3 versjonen, either way så skal jeg ha spillet ;)

Endret av Toman
Lenke til kommentar

"We’re celebrating by rounding up our own posses of Rockstars, and riding out into the plains, pueblos, mountains and towns of Red Dead Redemtion to regulate on any and everyone on PSN and Xbox LIVE. We’re damn good too."

 

Det her var jo litt kult da!

 

http://www.rockstargames.com/newswire/article/5591/red_dead_redemption_a_month_of_multiplayer_with_rockstar_games.article

 

 

Artig, jeg skal garantert prøve å jakte litt på de :D

Lenke til kommentar

Da må du si hvor stor forskjellen er, vis det er en ting jeg har lært så er det at du ikke skal tro på alt du leser, spesielt på nette.

 

Selv skal jeg ha 360 versjonen siden jeg bare har det, men det er jo kjekt å få vite om det faktisk er så "stor" forskjell som det er snakk om.

Endret av masterLode
Lenke til kommentar

Åssen blir det med Gamezone egentlig?

 

Vi får inn som resten av Norge. PS3-versjonen kommer først på fredag, mens 360-versjonen sendes i morgen slik at de fleste som har bestilt skal ha den på fredag. Transportstreik er noe dritt.

 

Da er det jo litt snodig at dere nå har endra datoen til 26/5.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...