Gå til innhold

Quests man må få med seg!


Anbefalte innlegg

Her kan dere poste morsomme, episke og ellers underholdende quests man burde få med seg. Det er utrolig mange kjedelige og repeterende quests i WoW, men det er også en del skjulte gullkorn.

 

Jeg kan jo starte. I dag fullførte jeg for første gang The Lady's Necklace. Et veldig, veldig fint og godt laget quest. Skal ikke røpe hva som skjer, om du er utålmodig kan du lese det i linken. Du får questet fra et halskjede som droppes av to typer skapninger, som også kan leses i linken. Anbefales til alle!

 

Fint om dere legger til link og forteller litt (uten å spoile) om questene.

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

I The Barrens husker jeg det var et strålende oppdrag jeg elsket, tror det var å drepe 100 av ettellerannet som var litt sjeldne og kule. Husker ikke noe mer tho.

Lenke til kommentar

The Legend of Stalvan questchainen! Min yndlingschain i WoW. Denne starter vel i Duskwood så vidt jeg husker, men tar deg rundt hele human-startstedet (inkl. Westfall, SW, Redridge). Kan ikke linke, fordi da spoiler jeg ;) Men det er vel chain det er vanskelig å gå glipp av, så jeg tror de fleste har gjort den.

 

Tror faktisk signaturen min har en Stalvan-quote.

 

edit: jepp, det har den.

Endret av Joananas
Lenke til kommentar

På Alliance siden må vel Onyxia atunementen være noe av det større man tok på seg å utføre. Hvem glemmer vel jailbreak eller nakenløpingen igjennom hulene i winterspring?

 

Chainen i Westfall som fører til Van Cleefs død og den påfølgende konspirasjonsquesten hvor du overvåker nobles i Stormwind og avdekker et plott er ganske bra også.

Endret av ThomTanner
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Quest chainen man starter i Icecrown Glacier hos Knights of the Ebon Blade ved kanten av fjellene mot sjøen (omhandler Onslaught Harbor tror jeg det het?). En morsom chain som ender i noe som virkelig sjokkerer de som er litt lore interesserte;)

 

Ellers har vi questen som starter hos Bone Witch i IC (Lady Nightswood har posessed the Bone Witch) som leder til en spennende avslutning. Siste questen heter Banshee's Revenge.

 

(Beklager, har ingen link til questene, skal prøve å huske å komme tilbake til det).

Lenke til kommentar

Death Knight questene er ekstremt kule, er enig der:) Men det er ikke dem jeg tenker på. Skal se om jeg kan få tak i en link snart:)

 

Her er linken til questen http://www.wowhead.com/?quest=12839

Hvis du er nysjerrig så kan du jo fortsette å søke på hvordan questen ender. Jeg syntes ihvertfall at det var spennende på slutten:)

Endret av Ghillie
Lenke til kommentar

Eneste questet som er verdt å gjøre i wow atm er vell antageligvis Veteran of the Wrathgate, alt annet er enten gammelt, blitt for enkelt over tid med talent revamps eller generelt at det er 90% DKs som løper rundt og tror de er kule som soloer raids. :>

 

SSC attunement, BWL attuenemnt, Onyxia attunement, MC attuenemt.. var gode tider de siste 3 der, gode tider.

Ingenting slår vanilla, så bare gjør alt du finner i vanilla så er du på god vei. ;)

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...