Gå til innhold

48 Timers Gull Kode?


Bovers

Anbefalte innlegg

Det er helt naturlig at et forum med over 100.000 medlemmer (Diskusjon.no) også har mange tråder om samme emnet. Har du sett religionsdelen der inne? Har du sett lekeplassen? Det er rett og slett sånn det blir når antallet medlemmer øker, og jeg ser ikke helt problemet med dem heller. Jeg har selv fått tre-fire koder gjennom lignende tråder på diskusjon.no, vil du da kalle meg patetisk for å ha opprettet en slik tråd? Det er jo dette forum er ment for; å kunne spørre om og motta hjelp fra andre personer uten at de som ikke har interesse for det skal blande seg inn.

 

Og som du sier så er det ingen oversvømmelse her, og jeg kan heller ikke se noen på diskusjon.no; Problem solved.

 

Diskusjonstråd om samme emnet? Hvis du anser slike tiggetråder som dette for et godt emne egnet for diskusjon og en nyttig dialog så veit ikke jeg. Det er en fullstendig uinteressant tråd for noen som helst andre enn trådstarter selv. Tviler sterkt på om det sitter tusenvis av brukere der ute og bare venter på slike tråder for å endelig få gitt bort noen koder.

 

Når det først godtas slike tiggetråder, skal man da også godta alle mulige slike tiggetråder? Hva om jeg hadde opprettet utallige tråder hvor jeg spør om noen tilfeldigvis har en håndkontroll å gi bort, et spill å gi bort, en xbox å gi bort eller ei truse å gi bort ? Det blir akkurat det samme? Hadde blitt et fint forum du.

 

Og ja, jeg anser det som patetisk å tigge etter slike koder. Grunnen er delt, men først og fremst er det alle ubrukelig dårlige unskyldninger som lyser igjennom hver gang, og for det andre så er det ingen i norges land som har råd til xbox, skjerm, spill og internettlinje, men som samtidig pokker ikke kan punge ut noen lusne tikroninger for et månedsabonnement eller lignende. Da bør man i såfall sterkt revurdere prioriteringene sine.

Endret av Snapcase
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har penger, men jeg har ikke muligheten til å garantere at jeg vil ha ha Xbox Live hele tiden, 24 timer i døgnet. Kanskje ikke du synes det er greit at noen spør om enkel hjelp så får det være din sak, men hvorfor ikke la disse små trådene bare gli bakover i sidene fremfor å lage en stor sak ut av dem slik som nå? Det høres da mye enklere ut.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...