Gå til innhold

48 Timers Gull Kode?


Bovers

Anbefalte innlegg

God dag alle sammen! :D ( Min første post på dette forumet yeey <img src='http://www.innlegg.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif' class='bbc_emoticon' alt=':p' /> )

 

Så hadde noen donert en kode hadde jeg vært evig takknemmlig :)

Endret av DrunkRattleHead
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skjønner ikke at disse trådene tillates, tigging kalles det på godt norsk, og det var haugevis med slike tråder på gamle Gamer også (Spillverket), hvor forøvrig trådstarter allerede har fått en kode før han takker ja til denne. Flytt de i det minste til en egen samletråd eller lignende.

Lenke til kommentar

Blablabla. Liker dere ikke at folk spør om en gratis kode og at andre er hyggelige nok til å gi det til dem så gtfo of the thread, you have no business here. Rapporter tråden, send trådstarter en PM hvor du kan forklare hvor grunnløst ekkel og patetisk du synes han er eller ta det opp i tilbakemeldinger til forumet kategorien. At du synes det er dumt av folk å spørre, greit nok, men ikke døm og ta opp dine problemer med disse personene i et forum hvor nettopp det ikke er lov :)

 

Og nei, jeg har ingen kode å gi bort dessverre.

Lenke til kommentar

Patetisk ja, fordi det er ræva dårlige unskyldninger hver jævla gang, og hvor moro er det med et forum som oversvømmes av slike poster?? De er av NULL interesse for andre enn trådstarter selv. Lag en egen slik tiggetråd, eller forby slike tråder. Min mening.

Lenke til kommentar

Det er helt naturlig at et forum med over 100.000 medlemmer (Diskusjon.no) også har mange tråder om samme emnet. Har du sett religionsdelen der inne? Har du sett lekeplassen? Det er rett og slett sånn det blir når antallet medlemmer øker, og jeg ser ikke helt problemet med dem heller. Jeg har selv fått tre-fire koder gjennom lignende tråder på diskusjon.no, vil du da kalle meg patetisk for å ha opprettet en slik tråd? Det er jo dette forum er ment for; å kunne spørre om og motta hjelp fra andre personer uten at de som ikke har interesse for det skal blande seg inn.

 

Og som du sier så er det ingen oversvømmelse her, og jeg kan heller ikke se noen på diskusjon.no; Problem solved.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...