Jump to content

Bovers

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ny topp: 1. Death Note 2. Code Geass 3. Attack on Titan 4. Parasyte The Maxim 5. Bleach Var vanskelig å velge bare 5!
 2. Hei folkens! Jeg er en 22 år gammel kar, som etter langt om lenge prøver å finne en yrkeskarriere. Jeg har som bakgrunn VG1 Helse- og Sosial, VG2 Barne- og ungdomsarbeider og VG3 Påbygg. Jeg mangler to fag på siste nevnte til å få utdelt generell studiekompetanse. Har også 6 års arbeiders erfaring fra en byggvarekjede, altså butikk. Har tidligere søkt på litt forskjellige elektrofirma som voksenlærling, men uten napp. Jeg blir ikke prioritert pga manglende arbeidspraksis. Det skal nevnes at jeg kan nærmest minimalt om elektrofaget. Hvis jeg da tar elektrofag som privatist, vil dette gjøre det enklere å få arbeid som voksenlærling? Hvis dette er tilfellet blir læretiden forkortet? Hvis jeg skulle være heldig, og finner læreplass samtidig som jeg studerer kan læretiden forsatt reduseres hvis jeg får godkjent eksamen(er)? Hvis noen har vært i lignende sko så tar jeg gjerne imot tips til hvordan dette kan gjøres! Mvh Bovers
 3. Hallo på dere alle sammen! Jeg fikk fryktelig lyst til å starte på Mass Effect serien på nytt men denne gang på en Ps3. Nettopp fordi denne serien scorer høyt på listen har jeg denne gang bestemt meg for å fullføre nærmere alle oppdrag, og har derfor noen spørsmål. 1. Er det slik DLCene låses opp etter du har kommet en vis lengde i spillet? Isåfall når er det best å starte DLCene på hvert enkelt spill? 2. Hvis jeg kjøper Mass Effect Trilogy (Den samle pakken) inneholder den alle DLCer som er verd å spille eller må jeg kjøpe dlcene via PsN utenom? Vil helst unngå spoilere. Det er derfor jeg har vært forsiktig med å google og heller startet en tråd her i håp om å få en god guide
 4. Hei forum! Jeg har nylig kjøpt meg en Samsung UE46F8005 TV men mangler siste "finish" og det er et godt trådløst headsett. Jeg tenker å bruke dette headsettet hovedsakelig til mine konsoller (Ps4, Ps3 og mulig en Xbox One i fremtiden?) men også av og til når jeg skal se filmer fra datamaskin via HDMI. Jeg ser for meg en prisklasse på på rundt 1000 lappen men jeg kan også strekke meg til 1500 - pluss minus kr. Det kan hende jeg vil bruke hodetelefonene til musikk også(Metal, Hip-hop og "Beats", men det betydelig mindre en ovenfor nevnte bruksområder. Størrelsen trenger ikke å bety så mye og har bare planer om å bruke det hjemme eller ute på LAN med kompiser. Mitt tidligere headsett var noe jeg kjøpte på Clas Olhsen for rundt 399 så jeg regner med at jeg er ikke så alt for pirken Takker for svar!
 5. Synes denne karen oppsummerer det hele ganske bra http://www.youtube.com/watch?v=XIZiA_qzYA4
 6. Heisann! Jeg har nylig startet igjen med WoW og befinner meg i Pandaria for øyeblikket. Jeg fant historien med å finne prinsen og finne "min mening" med å være på Pandaria-øya ganske spenndene. Problemet er at jeg møter utrolig mye "side-quests" på veien. Finnes det en måte å finne ut hva quests som har cutscenes og story med dem som ikke er så særlig relevante? Har prøvd å søke litt på nettet men finner ikke noe med mitt søke talent..
 7. Jeg valgte å ikke gjøre det nettopp pga jeg mistenkte dette
 8. Takk! Dette blir satt pris på! Nå skal jeg se hva jeg klarer å trylle frem ut i fra dette og mine andre kilder!
 9. Hei! Jeg har et prosjekt på skolen hvor jeg har fått utvalgt partiet Venstre. Vi skal finne argumentasjoner for hvorfor nettopp Venstre står slik som det gjør i dag angående "Immigration Policy / Innvandrings politikk" og hva dem mener om Privatisering Vs offentlig .. Jeg ser dem står midt i mellom på siste nevnte - men hva er argumentasjonen? Har prøvd å finne kilder på nettet, men sliter grusomt. Jeg har klart å finne mange plasser der det står hva de mener, men det er ingen argumentasjon. Er det noen som kan hjelpe meg her evt sende meg noen gode linker hvor det faktisk står argumentasjon? Edit: Svar i dag hadde blitt satt stor pris på!
 10. Hvis jeg ikke tar helt feil så har en venn av meg klart å få stengt brukeren sin en gang og for at han skulle få brukeren sin tilbake måtte han skrive inn en game-key for å få tilbake sendt passordet sitt.. Men mye mulig denne game-nøkkelen var fra det første orginale ..
 11. Hei! Har et spørsmål folkens og jeg trenger deres meninger! Det har seg slik at jeg var på en chat på WoW og temaet at jeg ikke hadde Mists of Pandaria ble tatt opp. Plutselig fikk jeg en melding av en tilfeldig spiller på den offentlige chaten (Trade eller Generall) at han hadde en gratis game key - og han ga meg koden! Er det en mullighet for han kan hacke meg på en slik måte? Det virker nesten for godt til å være sant! Jeg tenker kan han utnytte det at han sitter på samme game key nøkkel og på en eller annen måte kan få tilgang til kontoen? .. Burde jeg ta imot koden? ( Skriver ekstremt fort nå fordi jeg vil helst finne sengen! - Men svar til i morgen tidlig hadde vært flott! )
 12. Helt klart har Nederland bra narkotikapolitikk. Jeg meldte meg inn i tråden fordi jeg ønsker kilder om bruket blant mindre årige har gått ned eller økt etter legaliseringen?. Når vi først diskuterer legalisering vil jeg også legge vekt på kultur forskjeller i de forskjellige land og kontinent? Selv om det fungerer i Holland vil ikke det nødvendigvis fungere over alt. Eller gjerne ville det nettopp det? Jeg ønsker dokumenterte og troverdige kilder på at legalisering er nøkkelen - og med da spesielt vekt på hvordan bruket av cannabis er blant mindre årige etter og før legalisering? Jeg nevner igjen: Skole .. Hvorfor jeg nevnte 20-års aldergrense? Hvorfor ikke? Når jeg var 16 ble jeg regnet som voksen på både kollektiv transport og i trekket, men jeg ble ikke regnet voksen nok til alkohol. Jeg mener selv en 18-åring er gjerne for ung for rus, inkludert alkohol. Kan jeg se fordelene og ulempene med begge argumenter? Ja Edit: Visket vekk en del tekst: Setninger kan bli rare seint på natten!
 13. Jeg veldig liberal av meg så jeg er definitivt for Med en aldersgrense på 18-20 år + Alikevell er det noen som kan linke meg kilder på et legalisert marked vil dempe bruket? Spesielt da med tanke på 14-16 åringer.. Gjerne også i sammenheng med mindre kriminalitet i et samfunn.. Skoleprosjekt
 14. Han heter Boogie på Youtube! Han er en riktig klok mann. I denne videoen spiller han en karakter som heter Francis som dere kan se i tittelen på videoen og det er en ekstrem parodi av han selv som person. Med andre ord dette er ikke en seriøs video av han!
×
×
 • Create New...