Gå til innhold

Sony - Pressekonferanse E3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

er det ferdig alt? jammen jammen, jeg ville jo se mer gameplay footage, trodde ps3 hadde mange eksklusive titler, eneste var jo mag, uncharted og god of war, bah.

 

det var en grei konferanse, men ikke i nærheten av ms sin, men bedre enn nintendo sin. De må seriøst kutte ut slike tall og alt annet dritt som jeg tror alle gir blanke i. Det var for mye kjedelig stunder, dette hadde ikke ms, de hadde footage på footage.

 

heldig eier av begge konsollene, men ms dro denne i land forholdsvis enkelt.

 

og når gjelder gt5 vs forza 3, så har jo ikke gt5 noe å vise til. Altså gameplay. Forza 3 viste jo mye mer

 

angående metal gear rising, siden det ikke ble nevnt, 360 exclusive? og faen så synd at final fantasy XIV var online. Ble så glad, og så litt skuffet

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

Da var det over, ikke mange bomber på E3 i år (nye spill), verken for microsoft eller sony (har ikke sett nintendo sin enda). Likevel, det var fint å se mange av dem, og det er mange spill som kommer i år :)

 

Tror nok at ms "vant" E3 for meg, men så har jeg ikke en ps3 heller så jeg burde kanskje ikke uttale meg. Statistikken og "only on PS3" var litt for kjedelig for min del.

Endret av Gormers
Lenke til kommentar

Alt i alt var det en bra pressekonferanse, men en del av presentasjonene virket nærmest amatørmessig. Tenker spesielt på Polyphony som hadde med seg en kar med kladdebok, og han som snakket under eyetoy-biten.

 

Det er utrolig mye spennende som kommer til PS3, og det er fortsatt min konsoll nr.1, men i år ble Sonys pressekonferanse knocked out av Microsofts. Har aldri sett makan.

Lenke til kommentar

Var litt dårlig med releasedatoer, ellers et godt show.

GT5 så bra ut, spent på når det kommer. Har de ikke visst demoer for det i flere år allerede?

The last guardian så utrolig kos ut, og siden alle sier Team ICO sine spiller er knallgode er jeg spent på den.

Uncharted 2 blir bra

Likte settingen i AC2, men skeptisk da store deler av AC1 føltes som en jobb.

GoW3 blir vel en slager, men likte aldri nr 1 eller 2 så er vel neppe noe for meg.

 

Etter en heller kjedelig start og bortimot en time med svada begynte de endelig å vise noepå slutten.

Lenke til kommentar

Ikkje vanskeleg og sjå kven av dei store som har mest pengar vertfall.

 

MS drog inn halve beatles, steven spealberg, ++

 

og sony...kaz harai...yeaheiii..

 

men ja, veit ikkje om eg skal le eller gråte. Eg hadde håpet på nokon fleire nye ipear og meir live code. uncharted og gow3 blir heftige saker ,men eg meinar likavel det mangla det lille ekstra...

Lenke til kommentar

Sony kunne jo ikke gjøre noe stort show ut av det neste MGS-spillet som blir multiplattform Akrabra. "Se på oss, vi viser nøyaktig samme video som MS viste igår. Se på oss, vi får også spillet som MS viste frem igår. Se på oss, MGS kommer også på PS3" - hadde ikke nyttet og hadde bare blitt ledd av.

 

Og det er jo uansett bekreftet multiplattform.

Lenke til kommentar
Sony kunne jo ikke gjøre noe stort show ut av det neste MGS-spillet som blir multiplattform Akrabra. "Se på oss, vi viser nøyaktig samme video som MS viste igår. Se på oss, vi får også spillet som MS viste frem igår. Se på oss, MGS kommer også på PS3" - hadde ikke nyttet og hadde bare blitt ledd av.

 

Og det er jo uansett bekreftet multiplattform.

 

Jo skjønner den, men liksom. Når de tar opp hideo kojima på scenen så var jeg så hypet på et nytt spill i metal gear serien, og så var det psp.

 

De brukte jo like mye tid på psp som ps3 nesten. Sikkert mange som digger psp, men det er ikke noe for meg, er ikke sånn jeg ser for meg det å nyte et spill. Da trenger jeg stor skjerm og hjemmekino annlegg, og helst en god sofa.

 

Er ikke noe fanboy av noe slag, bare tar de spilla som er best uansett system. Syntes bare ms gjorde det riktig med å nesten demo vise alle spill de annonserte, isteden for å drive med masse chittchat (ps3 has so much power, this is only possible on a ps3 etc) og vise trailere isteden for gameplay. Samt det å drive å bruke mange minutter på å vise grafer og tall på ting, som er helt meningsløst

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

For min del var dette en dårlig konferanse, var jo mest en presentasjon med mange trailere og lite konkret info, som release dates osv. Uncharted har vi sett før og vet at kommer til å bli konge, så det eneste som overasket meg positivt var bilspillet og Agent har potensialet. Men for dere som liker FF og God of war greiene skjønner jeg at dere likte den! Begynner og bli dritt lei Polyphony digital som alltid skal bruke år på å lage spillene sine, selvom de blir konge er det veldig irriterende, bare se på GT til PSP, det skulle jo komme rundt samme tid som lanseringen av PSP men det har enda ikke kommet...

Endret av MooseOnTheRun
Lenke til kommentar

Presentasjonen til Sony var ganske bra i visse deler, men den "død delen" inni mellom starten og slutten var kjedelig. Som Krosjefen sier så hadde MS mye mer interessante folk til å presentere. Vet ikke hvor mye MS betalte for å få Kojima San til å snakke Engelsk for eksempel :S, men det er mest sannsynlig at han snakket japansk fordi en stor del av Playstation eiere er asiatiske

Lenke til kommentar

Første timen av konferansen var drepende kjedelig med unntak av Uncharted og MAG. Andre halvdel var helt grei, men alt tok seg virkelig opp på slutten! Alt i alt ganske skuffende. MS sin konferanse var etter min mening bedre, men tror uansett 2009 blir bedre på PS3 enn på 360. Utrolig plagsomt med "TV shop"-tendensene til Sony-folka. "Only on PS3" ol. ble sagt sikkert 1000 ganger i løpet av konferansen.

Lenke til kommentar

Jeg sier meg godt fornøyd med kvelden. FFXIII, FFXIV (dog online), Last Guardian, GoWIII og lysende dildo - hva mer trenger man for å kalle det en helaften?

 

Skjul
Var ikke mye liv de andre plassene. Varmer godt å se at alle konsollgutta fulgte med på Sony-konferransen ^_^

post-212-1098030185_thumb.jpg

 

Vet ikke hvor mye MS betalte for å få Kojima San til å snakke Engelsk for eksempel.

Tipper rundt tretti sølvmynter, hvis jeg skal svare litt "historisk".

Endret av Dunedain
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...