Gå til innhold

Gamer.no's forumtreff 1. august 2009!


Hvor skal vi spise?  

  1. 1. Hvor skal vi spise?

    • Stemmer for å stemme
      32
    • Peppes Pizza
      42
    • Bislett Kebab House
      7
    • TGI
      6
    • McDonald's
      4
    • Burger King
      2
    • Annet
      4


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er bra Laland var litt redd for at dyrene måtte være hjemme alene.

@ Atsjonas: Du burde ha med deg 20.000 det burde sikre deg vel igjennom hele dagen. Men fra revolver til spøk. mat/drikke(peppes): 200-250 bowling: 200? pluss evt alt annet tjafs du måtte finne på å skulle ha i storbyen... Er jeg helt på jorde nå?

Endret av Nøtte
Lenke til kommentar

Tja en stor pizza på peppes koster vel i overkant av 200 kr så skal man ha noe å drikke i tillegg. Bowlingen så vil man sikkert ha en sjokis eller brus så tror ikke det er så halvgærnt tippet...

allså man spiser jo ikke en stor pizza alene da men sånn at man har litt ekstra til drikke var det som var i mitt hode...

Endret av Nøtte
Lenke til kommentar

Her kan du se priser og tider på Solli bowling. Hittil har 12 personer bekreftet at de kommer, og pris på en bane er 370/470 per bane per time. Vet ikke helt hva det betyr at det er to forskjellige priser, men for å være sikre på at vi får nok (blir sikkert billigere) runder vi opp til 500kr pr bane. Vi bestiller tre baner, det vil si 1500kr. 1500/12=125. Altså må alle ta meg 125kr for bowling. Også skal vi ha pizza etterpå. Jeg vet ikke hvor mye 12 personer spiser, men la meg vilt tippe på... 2000kr (si ifra om jeg er helt på jordet). Da blir det 2000kr/12=166. 125+166= 291. Altså bør du ta med deg rundt 300kr (ta gjerne med hele lommeboka for sikkerhetsskyld). Men så har jeg jo tenkt til å ha premie til vinneren av quizen også. Den vil jeg betale alene, om jeg må, men det er fint om andre tar med seg rundt 40 kroner for det, for å spleise.

 

Konklusjon:

 

300kr for mat og bowling, og 40 kroner ekstra om du har lyst til å spleise på quiz-premie. Men ta gjerne med litt ekstra penger i tilfelle vi er helt på jordet.

 

Og naturligvis penger til eget bruk om du har lyst på en ekstra drikke o.l.

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar

Jeg fant ut at grunnen til at det sto 370/470kr er fordi det er dyrere i hverdagen. Det koster 370kr fra klokken 10:30 til 17:00 på lørdag, etter det koster det 470kr. Altså burde 300kr være mer enn nok (men ta med litt ekstra for sikkerhetsskyld!

 

Hvor lang tid regner vi med å bruke på bowlingen? Én eller to timer? På hjemmesidene står det at én person bruker i gjennomsnitt rundt 10 minutter på én runde, så hvis vi bestiller tre baner, med fire personer på hver bane, burde vi vel ikke bruke mer enn én time?

Endret av ShampooMacTavish
Lenke til kommentar

Solli bowling ligger like ved slottet. Ca 10 min gange. Peppes ligger i første, så går du trapp ned fra peppes. Går fint ann å kjøpe pils på peppes, la den stå der oppe, jogge opp og ned trappa for å drikke litt mens man spiller. Gjelder seff også brus da man ikke ta med seg det i bowling hallen.

 

Dere får kose dere :D Kanskje jeg tar en anonym tur bare for tjuv titte :p

Lenke til kommentar

Jeg er nøtt (see what I did there?) til å skrive ferdig quizzen nå. Jeg har mange spørsmål om diverse spill og slikt, men ikke om noen andre emner. Er det ønskelig at jeg lager en drøss spørsmål til andre emner også? (Geografi, historie, etc). Det er jo tross alt et "nerdetreff", vet ikke om jeg skal ta med noe mer (er dessuten ganske tynt med ideer).

 

Har et par "forumspørsmål" også, da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...