Gå til innhold

LEGO Rock Band annonsert


~ David ~

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Venter bare på å se "We are the playmomen" på spillelista.

:lol:

 

Playmo og Lego er ikke det samme. Ser forresten ikke poenget med dette. RB og GH handler om musikk. Lego funker som Indy, Star Wars etc., men her blir det liksom bare en skin. Hvem bryr seg egentlig om hvordan bandet ser ut?

 

Eg reknar med du skjønte at det var ein spøk frå hans side? Laugh, it's funny ;)

 

Uansett, er enig her, ser ikkje poenget med Lego Rock Band. Om poenget er å treffe ei yngre brukargruppe enn det som er vanleg for GH/RB, ser eg ikkje heilt for meg at å ha eit band beståande av Lego-personar skal hjelpe på. Gameplay vil jo uansett bli det same?

 

Hadde det vore ein DLC med ein OK pris hadde det i grunn vore greit, men eit eige spel? Det blir for dumt. Skjerpings, Harmonix!

Lenke til kommentar

Nå burde det nevnes at Harmonix ikke er aleine på dette prosjektet, Traveller's Tales (de som har laget alle LEGO Indy, Batman osv. spillene) er også med i bildet. Så ser for meg at Harmonix står for selve gameplayet mens Traveller's Tales lager grafikken.

 

Uansett kommer eg nok til å hoppe over dette spillet, med mindre det kommer med en gitarkontroller som du kan bygge selv med legoklosser.

Endret av tine_yoghurt
Lenke til kommentar
Playmo og Lego er ikke det samme. Ser forresten ikke poenget med dette. RB og GH handler om musikk. Lego funker som Indy, Star Wars etc., men her blir det liksom bare en skin. Hvem bryr seg egentlig om hvordan bandet ser ut?

 

Unger? Virker som om flere her ikke tenker på at spillutviklere kan tjene på unger. Skjønner du ikke hvordan dette kan være profit for de som lager spillet? Markedet for musikkspill for de litt yngre er mager, det er spill som Wii Music og annet crap som er der når det kommer til 360, Wii og PS3.

 

Såklart kjøper ikke en ansvarsfull foreldre Rockband 2 f. eks med sanger fra Rage Against The Machines som skriker "fuck you i wont do what you told me". Altså jeg vet ikke du skal lære ungene dine i 6-års aldern å skrike ut fuck you, men de fleste vil nok ikke høre ungen sin synge det eller spille gitar og trommer etter det. Selvfølgelig de fleste som kjøper Rockband til en 5-10 åring har nok ikke engang sjekka på ESRB-ratingen.

 

Derfor er markedet for et Rockband for de yngre der, Guitar Hero er noe annet siden det er ikke Neversoft og Guitar Hero som mekker Rockband. Ingen Rockband-spill har fått E10+, EC eller E rating av ESRB. Så derfor lego en god måte å få oppmerksomhet på, og siden det er et verdenskjent og stort merkevare er det en meget bra samarbeidspartner hvis man skal ha et Rytme-spill ala Rockband og Guitar Hero ut på markede for de yngre.

 

EDIT: Vet ikke om det blir et kjøp, for se nærmere på setlist og gameplay. Liker de fleste RB og GH-spill så ender opp med kjøp sikkert før eller senere. Ikke noe prioritering dette vil jeg tro for min del.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...