Gå til innhold

Rare-jobber i fare


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke hørt om noe som Rare har laget, siden sine suksesser for Nintendo 64... så føler ikke at jeg blir berørt av dette her.

Er likevel litt synd da at gode gamle Rare som de fleste sikkert har spilt en tittel ifra... tror ingen kan glemme de fantastiske spillene de ga oss på N64ern.

 

Håper Rare overlever dette, og klarer å levere spill som blir suksesser... de har vært litt "usynlig" hvis dere forstår hva jeg mener.

Lenke til kommentar

Veldig synd for Rare det her. Det er et studio med utrolig potensiale og et fantastisk rulleblad, men deres siste titler for 360'n har ikke levd opp til N64 eraen. De burde komme med et klassisk Banjo-Kazooie, eller lage en helt ny IP (Viva Piñata) og gjøre hva de kan for å få den lett tilgjengelig for John Everygamer.

Lenke til kommentar

Eneste som hørtes litt kjent ut var Conkers, men alle de andre er ukjente for meg hehe.

Kan hende jeg ikke har hatt den rette konsollen for disse spillene da, for jeg har helt ærlig ikke hørt om noen av dem.

 

N64 er den perioden jeg husker og alltid vil huske Rare, og de minnene er ikke noe annet en fantastiske :)

Håper, som sagt, at de klarer å få seg opp til det samme nivået og gi meg de samme gledene som da i en eventuell framtid

Lenke til kommentar

For meg spiller det fint liten rolle hvem det er som eier utviklerstudioet. Uansett eier, skulle jeg gjerne sett et nytt Rare-spill som stod mer i stil med gullkorn som Banjo-Kazooie og Donkey Kong 64 (evt. en ny 2D-plattformer). Hvem spillhelten/-heltinnen er, kommer på ett ut for meg. Selv om denne drømmen kanskje ikke går i oppfyllelse, håper jeg virkelig ikke det går nedenom for Rare, for spillene deres er fortsatt solide.

Lenke til kommentar

Noe jeg tror hadde gjort en stor forskjell, hadde vært hvis Nuts&Bolts hadde vært en helt ny IP. Banjo-Kazooie navnet var assosiert med Nintendo 64 og som noen av de beste plattformspill som er lagd (ihvertfall i min nostalgi) og var ikke nødvendige for Nuts&Bolts idet hele tatt. Tror Rare har skjønt at skal det kommer mer Banjo nå, så det være spill som bygger på formelen til N64 spillene.

Lenke til kommentar
http://www.slapstic.com/index.php?option=c...pinion-articles

 

Veldig god refleksjon på hvordan Rare ikke er et dårlig studio, men har spill som ikke appelerer til Ola Nordmann. God og rask lesing, anbefaler alle å ta en titt. :)

Selv om jeg delvis er enig i noe av det han skriver, forstår jeg meg ikke helt på forfatteren av «Rare Is NOT A Bust».

Han legger ut om at Rare for tiden er misforstått da de ikke lager generiske «allemannsspill». Betyr det at han mener studioets eldre, mer suksessrike titler er generiske og kjedelige? Eller har de blitt det med tiden? På dagens spillmarked finner man ikke mange plattformspill som ligner (eller kan måle seg med) for eksempel Banjo Kazooie, og da ser jeg ikke poenget i å frykte at spillene til Rare skal bli generiske ved at man bestemmer seg for å lage direkte videreføringer av klassikerne. Kreativitet blir ikke automatisk borte ved at man fortsetter i lignende spor. Det gir heller mulighet for å utvide et knallgodt konsept med nytt og spennende materiale.

 

Et mer tradisjonelt (men ikke identisk) plattformspill fra Rare er noe jeg lengter veldig etter.

Lenke til kommentar

Personlig mener jeg at Microsoft må ta mye av skylden for at spillene ikke har solgt så mye som de burde ha gjort. Viva Pinata er det eneste Rare-spillet som har fått bra med reklame hittil. Og det ble totalt overskygget av Gears of War kampanjen. Her mener jeg at Microsoft må ta mer ansvar.

 

De hadde en stor reklamekampanje i fjor der Lips og 360 pakken med Lego Indiana Jones og Kung Fu Panda fikk mye publisitet. Hvor ble det av BanjoKazooie: N&B og Viva Pinata: TIP? En kan ikke forvente at slike spill vil selge på 360 når de får minimalt med reklame.

Lenke til kommentar
Nintendo har aldri eid Rare! Nintendo hadde på ètt punkt 49% av aksjene, men aldri majoriteten!

Ah, leste nå at Rare bare var andrepartsutvikler for Nintendo. Trodde det bare er førstepartsutviklere som får frie tøyler til å messe med så viktige Nintendo-figurer som Donkey Kong :)

 

Du tok ordene ut av munnen på meg, Alkjeks:)

Hehe, når jeg tenker meg om, gråter jeg ikke om vi bare ender opp med et Starfox-spill på Wii ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...