Gå til innhold

Forza Motorsport 3 - Diskusjon og pratetråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Fikk en kjedelig erfaring angående rewind på time trail. Satt en tid på 0.7 sekunder raskere enn min bestetid med R8'en, men ettersom rewind ble brukt en gang for noen runder siden var den visstnok ikke gyldig. Rewind skal aldri mer brukes iallfall.
Stemmer. Viss du brukar rewind blir tida di ikkje "Certified". Ei rundetid på 10 minuttar som er CERTIFIED vil alltid ranke høgare enn ei rundetid på 1 minutt som er UNCERTIFIED.

Jepp, jeg var fullt klar over det, men jeg regnet ikke med at du aldri kunne få en certifiedc rundetid i samme sesjon etter en rewind. Trodde det gjaldt den ene runden du benyttet den, også var det fritt frem igjen. Grei lærdom å ta med seg, da jeg blir vant til å glemme at rewind finnes i det hele tatt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jupp, du bare trykker på knappen for Leaderboards når du skal velge bane, så trykker du bare på en eller random fyr på leaderboardet, hvilket resulterer i at du kjører mot den påklikkedes spøkelse.

 

Konge! Fikk ikke utforsket demoen så nøye etter leaderboardsa kom opp i går, men dette skal jeg gjøre. Er jo egentlig bare å trykke på den øverste på listen. Er jo på en måte den personen som er "malen" til hvordan du skal kjøre! ;)

Lenke til kommentar
Kødder du? :p Her har jeg stresset som en gal me å tiden min ned til under 1min og 8 sek.. Men merker jeg har en del svinger å hente inn bedre tid på, så hvem vet.. ;)

 

Edit: Med hvilken bil forresten?

 

 

1.02.268 no :)

 

eg kjører porschen. Viktig å sladde minst mulig. varm opp dekka før du virkelig satser. i siste sving må du ta det rolig for det er litt humpete, vanskelig og finne feste.

Endret av _KroSjefen_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...