Gå til innhold

Star Wars: The Old Republic - diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når du sier "bra som i SWG" mener du vel open world. I SWTOR er det nok mer som WoW enn KotOR og de som har spillt det sier også at planetene er relativt store. Det blir nok ganske sikkert ikke slik som i SWG.

Ja. Elsker størrelsen på planetene i SWG :)

Om det blir mer som WoW, er det akseptabelt.

Jeg kan virkelig ikke vente til SWTOR kommer!

Lenke til kommentar

Håper også at planetene er i tilsvarende størrelse som SWG, eller gjerne WOW. Det jeg tenker mest på er at de er store og åpne uten loadingscreens når en bytter sone, og ikke som f.eks. AoC. Jeg regner med at det er flere instanced missions uansett, og det krever jo loadscreens, men det er en naturlig konsekvens av at en skal kunne gjøre oppdraget alene eller kun med sin gruppe, og kunne få tid til å gjøre dialogvalg i løpet av oppdraget.

 

Jeg er veldig spent på hvordan SWTOR håndterer full dialog med mange ulike personer som ikke er i samme gruppe (de som er i samme gruppe har jo felles dialog). Hører folk hverandres samtaler, står vi oppå hverandre og snakker med quest givers og får høre kun våre dialoger, eller er quest givers i instanced bygninger så hver spiller er alene med å prate med sin quest giver?

 

Håper egentlig på den i midten siden det er et MMO. Vil være kjedelig å ikke kunne se at andre også løper rundt og gjør oppdrag og snakker med samme oppdragsgiver som jeg. Ut fra det som er vist av gameplay virker det som om det er en del instanced quests også, spesielt hvor det er valgmuligheter (dark side og light side points) i utførelsen av oppdraget.

Lenke til kommentar

I "vanlige" MMOer spilles dialogteksten kun for personen som snakker med NPCene. Jeg vil tippe det blir det samme i TOR, kanskje bortsett fra at teksten og lyden spilles av til hele gruppen. Om jeg prater med en NPC vil du bare se at jeg står og ser på ham.

 

Edit: Tenk deg at det er fem NPCer, og fem personer snakker med hver av dem samtidig. Da vil det være tretti stk som snakker i munnen på hverandre. I stedet kan de spille det av i klienten.

 

Jeg håper selve spillet blir noe alá Lord of the Rings Online. Selve planetene vil nok bli store, åpne verdenener uten loading, og alle kan se alle løpe rundt og gjøre vanlige quester (drepe x antall ting osv). Men i tillegg vil vi nok få en drøss instance-quester der vi er helt alene. Husker f.eks ett oppdrag i LotRO der vi hjalp Gimli med å banke en sinnadverg, og ett hvor vi hjalp Legolass med å banke et, øh, tre. Det gjorde at vi får en mye bedre historie enn i f.eks WoW, men samtidig får vi et skikkelig MMO med en drøss andre spillere.

Endret av PityTheFool
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hmm kampene begynner å se ganske bra ut nå. Spennende.

Kødder du? Syns det ser rett og slett kjedelig ut jeg. De står stille og spammer knapper.... Er den samme gamle utdaterte systemet.

 

Er helt enig med deg, hadde store forhåpninger om dette spillet, men det har bare begynt og se elendig ut...men for all del, sikkert noen som liker at du kan stå stille og spamme knapper :)

Lenke til kommentar

Hmm kampene begynner å se ganske bra ut nå. Spennende.

 

Tja, jeg er ikke helt overbevist. Spesielt ikke når alle de "episke romkampene" bare er idiotiske on-rail biter. Vi får fly rundt i selve skjermen, men det er alt. Selve spillet er ikke en Galaxies 2, men mer KotOR MMO. Dvs sterk fokus på historie, og nærmest null fokus på alt annet. Ikke forvent en sandkasse. Jeg våger å tro det fortsatt kan bli interessant, men kjenner jeg har mistet interessen en god del.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Ok, har oppdatert førsteposten.. en stund siden sist :p

1 ny planet Quesh

Det har også kommet litt mere info om de ulike klassene, hva man kan spesialisere seg på.

 

Etter å ha spilt litt DC Universe Online, begynner jeg å lure på gameplayet til SWTOR.. håper det ikke blir for 'daft'

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...