Gå til innhold

Test av blu-ray spillere, "PS3 bare "OK""


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fint å få slikt på bordet, da vet man at det er med forbehold. Om det du sier stemmer mer enn hva Lyd & bilde sier får man aldri noe svar på ettersom det blir en subjektiv mening fra begger parter, men mye bedre å ha flere syn på saken fremfor bare ett.

 

Sant, men jeg tror i grunn mine erfaringer samsvarer svært godt med Lyd&Bilde sine utfra innslaget på NRK og artikkelen. Redaktøren er vant til å kommunisere til spesielt interreserte (kjøperene av bladet) og da er det jo som han sier bedre med en stand alone spiller. Men når man går ut på NRK snakker man til et annet publikum, som ikke legger den samme vekten på ørsmå nyanser, men snarere generell ytelse og ikke minst "value for your money"...

 

Derfor syns jeg det var viktig å balansere uttalelsene hans noe, da det ikke var heldig formulert i forrhold til et mainstream publikum ;)

Lenke til kommentar

Den "testen" er noe av det dummeste jeg har sett på lenge. Underholdende da jeg satt å lo litt for meg selv her men ikke noe mer...dårlig ordvalg og gratis reklame for Lyd & Bilde bladet på en kanal som ikke skal ha reklame ;)

 

PS3 sin spiller er mer en god nok og oppgraderes når nødvendig med firmware, kommer til å holde i mange år for folk flest.

Lenke til kommentar
Vel, det du beskriver der er mer overinteresse av spill, og det lider jeg sterkt under. Det er derfor jeg har satt lenker på kontoen min og driver med rituell selvpisking når jeg føler trangen til å bruke penger på spill.

Du kunne eventuelt bare fått deg dame :p

 

Sånn at dama kan piske han? :p

 

Men onT; Selv er jeg ikke en AV-entusiast og ikke har jeg den beste TVen heller. Hvis jeg ikke hadde hatt en PS3 i dag, så hadde jeg heller kjøpt en PS3 til tusenlappen dyrere. Men nå er jeg spillentusiast da.

 

Jeg tror ikke dette vil gå utover salget til PS3 noe særlig. AV-entusiaster ville uansett ha kjøpt en dedikert Blurayspiller.

Lenke til kommentar

Nå har jeg først og fremst kjøpt PS3 som spillmaskin, med Blu-Ray filmer som ren bonus. Når det er sagt, så har PS3 en klar fordel fordi den er særdeles oppgraderbar; siden jeg kjøpte den har den fått støtte for 1080p/24 og Profile 2.0 gjennom oppdateringer. Som enkelte påpekte, er den også fortsatt blant de absolutt raskeste til å starte opp. Den har hovedsaklig 2 svakheter; først og fremst viftestøyen som kan være generende ved lavt volum. Lydkretsene er heller ikke blant de mest raffinerte, så litt prosessering i en god surround-receiver trengs.

 

Jeg kommer neppe til å kjøpe en dedikert Blu-Ray spiller med det første...

Lenke til kommentar

Jeg har både en blu-ray spiller i stua og ps3 på rommet. Ser egentlig ingen forskjell. Men såklart er det jo ikke meningen at blu-ray spilleren skal være perfekt og nydelig i ps3en. Her får du jo en blu-ray med på kjøpet i en super konsoll. Så ellers så funker den veldig bra ^_^

Lenke til kommentar
En slik utvikling er egentlig ganske naturlig ettersom teknologien utvikler seg hele tiden. På den ene siden kan vi kanskje si at Sony har tapt et trumfkort, men samtidig skjer jo denne utviklingen i takt med at filmformatet blir mer og mer populært. Noe som selvsagt er positivt både for Sony og PS3.

Må si meg enig. Dette er jo en naturlig utvikling. Var jo slik med DVD-spillerne (og alt av annen teknologi for den saks skyld) også. Husker da jeg var veldig tidlig ute å kjøpte meg dvd-spiller med opptaksmulighet, denne ble jo for forbigått av andre dvd-spillere, selv om den jeg kjøpte var blandt de dyreste på markedet da den kom.

 

PS3 sin blu-ray spiller har blitt forbigått av de nye blu-ray spillerne på markedet nå, på samme måte som de vil bli forbigått av fremtidige spillere. Er vel så enkelt som det, og jeg tror nok ps3 sin blu-ray spiller kommer til å holde en grei kvalitet ganske så lenge.

Lenke til kommentar
Kan testvinneren fra Panasonic spille Killzone 2???

 

Nei seffølgelig ikke men så er ikk Panasonic en spillkonsoll heller da og for meg spiller det liten rolle att ps3 har blu-ray spiller eller ikke. Tok det som en bonus da PS3 primært ble kjøpt for spill selv om jeg har sett noen filmer på den også og fordelen med PS3 er att du også får en BR spiller i og med att spilla blir lagd for BR da Sony fant ut att nå må vi få inn ett nytt format som har betydlig større lagringskapasitet i forhold til gode gamle DVD formatet.

 

Hadde nok ikke kjøpt PS3 hvis jeg bare skulle hatt en BR spiller men ville ha en top notch konsoll som kunne stå siden av min 360.

Lenke til kommentar

Tror 10 % av befolkningen ser forskjell. Og halvparten av de bryr seg. Når jeg snakker med folk som ikke er inni blu-ray verdenen og følger med, så vet alle at PS3 har blu-ray. Og ingen tror jeg tenker over at det er noe forskjell i kvaliteten på bildet mellom blu-ray-spillerne. De tenker bare full HD og det er det liksom...

 

 

Lurer på når Bear^ skal bli kåra til "forumets svar på tabloidene".

Lenke til kommentar
Eg har testvinneren og PS3 og kan ikke si det er stor forskjell på de, men eg kjøpte først og fremst egen blu-ray spiller så eg slapp unna viftestøyen fra PS3.

Hvis du putter en ny Blu-Ray plate i spillerne, og starter stoppeklokken på innlasting,

hvem blir fortest ferdig og er klar til å spille.?

 

Jeg håper vel egentlig at spilleren som kommer nå er bedre en PS3.!

PS3 er 4år gammel for faen....

 

1 eneste grund til at jeg ønsker meg ny Blu-Ray spiller : viftestøy fra PS3

 

PS3 duger lenge, bra og billig Blu-Ray spiller, som atpåtil er den kraftigste spillkonsoll, og mediaserverstreamerbox...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...