Gå til innhold

Aion - Generell diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

Jeg ble frustrert over hvor dårlig Assassin klassen var opp til lvl 23 når det kom til PvE generelt. Ettersom jeg er vandt med denne spillestilen fra andre spill så valgte jeg naturligvis denne klassen, men omtrent alle de andre klassene virket rett og slett bare bedre. F.eks en Spirit Master eller en Cleric kan ta opp til 3 mobs uten å ha noen som helst problemer, mens om Assassin så kunne man bare ta 1 mob og fremdeles miste over halvparten av helsa hver gang. Man må liksom gå til innkjøp av masse bandasje, pots og ha sånn pulver til Herb healing.

 

Noen sier assassin skal være en av de topp klassene til leveling, men er det kun meg som IKKE mener dette?

Stacka masse Evasion på items, siden dem skal helst unngå å bli slått på så mye. Pluss Crit, men virker som effekten hjelper lite, trenger evasion for å bruke counter attacks (Stun + dmg) etc.

 

Kan såklart hende jeg ikke er så god i dette spillet enda. Så er det noen som har noe innspill angående dette? Evt tips..

Vurderer å å bare gå tilbake til min Spirit Master å spille fast på den isteden.

 

 

Personlig så stacker jeg critt med dagger i MH/OH, syntes lvlingen går ganske bra.

Kan jo alltids ta en titt på denne Assassin skill rotation guiden jeg fant. Hjalp meg en god del affal :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må si at det å spille Gladiator er sykt gøy. Med bare +crit i på alt av gear, så critter jeg mer enn 50% av gangene siden jeg har +163(187) crit. 1000+ crits er ganske gøy å se på. Noen som har prøvd dual-wield i solo? Har greatsword og polearm, og vil prøve DW (har stigma).

 

Neida, jeg, Tinyshadow og Cruppellari ruller Abyss før vi blir ganka. :3

 

PS: Snakker om vs. mobs, ikke spillere. Er ofte alene i abyss, mens pvp er minimum alltid 2 stk. :3

Endret av Riot
Lenke til kommentar

Har ganske oppdatert gear også til levlet mitt, pluss en del høye manastones som passer til gearet. Assassins får jo samt ekstra passive boost i Evasion. Er bare det at når man først blir slått på så tar det mye skade, noen ganger tar 1 slag kvarte til nesten halve livet mitt. Så 4 store slag da, kan ta livet mitt. De grisene i Eiron Desert f.eks dreper meg omtrent 1 vs 1 :p og dem er på samme lvl som meg. Tror faktisk jeg skal stacke litt mer Crit, fordi jeg gjør jo dobbel skade og ganske mye når jeg gjør Surprise Attack og om den ene Chain attacken jeg nettopp lærte som proccer noen ganger.

 

Er enchanting dyrt det eller? Er ikke så kjent med det enda, i dette spillet..

 

Er enchanting dyrt det eller? Er ikke så kjent med det enda, i dette spillet..

 

Har så å si det samme problemet som deg angående Assassin, men det ordner seg når du blir lvl 25. Jeg dreper vel 1 lvl høyere mobs nå og mister som regel maks 1/3 hp på abyss. (Jeg er lvl 25).

Lenke til kommentar

Ser veldig mange whiner om Assassin på våres kanal in-game, selv folk som er over 30. Det og det er så dårlig og blabla.. så jeg er vist ikke så alene om disse argumentene. Skal ikke klage så mye på klassen i seg selv, syntes det er morro. Men vurderer bare å vente litt med den, blir frustrert av å dø så mye.

 

Måtte selfølgelig prøve Cleric også, så mekka ei lita pike som er snart lvl 17 nå :p

Det var digg med masse survivability ihvertfall..

clericaion16.jpg

Lenke til kommentar

Digger sorc jeg og syns nesten de er litt overpowered, selv om jeg bare er lv18. Kjører Ice Chain > Frozen Shock, Flame Cage, Flame Harpoon, Flame Bolt > Blaze og hvis moben fortsatt har HP igjen da så kjører jeg bare en Blind Leap (for å ikke ta melee dmg) og en liten Bolt til. Kult med to DOTs så tidlig i spillet også, så kan du rotere de slik at de alltid ticker. :)

Lenke til kommentar

Jeg spiller på Gorgos. Det har blitt sagt at det er RP server, men deter veldig mange andre på den og. RPerene holder seg som regel på pubene, tror jeg faktisk bare 1 gang har sett en rper som var ute og gjorde q. Han varmet opp før kamp og lo av hver eneste mob han drepte. Artige folk. Spiller Asmo. lvl 29 Chanter

Endret av Jikla
Lenke til kommentar

Kult bilde, terrazero ;) Mens du har prøvd cleric, driver jeg med Chanter :rolleyes:

 

 

 

edit: FOR noe "dritt". har ikke spilt AION på lenge, prøvde å logge på nå, må vente 1t og 20 min. fyfaen, det er da jeg må legge meg nesten. Må opp før 7 :(

her om dagen hadde jeg ventetid 5 min :cry:

Endret av MadRos
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...