Gå til innhold

Operation Flashpoint 2 og Arma 2 - Generell diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg testet demoen (arma 2) fra steam i helgen... Det var en blandet opplevelse spør du meg. Først vil jeg si at tanken bak spillet er helt genialt og jeg digger slike spill. Men jeg har et spm til de som har testet full versjonen av spillet.. Er det bug ville der og? Det må være det eneste jeg har å utsette på spillet(demoen iallefall), bugs...mange mange bugs...

Lenke til kommentar
Hvilken maskin spiller dere dette spillet på? og hva grafikk kjører dere?

 

Jeg kjører det på en Dell XPS med quad core og to Geforce 8800 GTS i SLI. Nå er ikke det all verdens av maskin lenger, men jeg hadde håpet at det skulle flyte bedre enn det gjør. Spillet er kult det, men det går tregt selv med relativt lav oppløsning og middels detaljer. Ikke ser det så imponerende ut heller. Det føles litt som en kraftig oppussa Operation Flashpoint.

 

Fortsatt verdt pengene da. For spillet i seg selv er bra.

Lenke til kommentar
For meg var demoen og fullversjonen to helt forskjellige verdener. Fullversjonen er 10 ganger bedre. Kampanjen er kjempemoro, og jeg har enda ikke kommet over noen gamebreaking bugs for min del. Alt har vært smooth fra første stund:)

 

godt å høre siden jeg nettopp kjøpte det på steam...nå venter jeg bare spent til det er ferdig nedlastet :thumbup:

Lenke til kommentar
For meg var demoen og fullversjonen to helt forskjellige verdener. Fullversjonen er 10 ganger bedre. Kampanjen er kjempemoro, og jeg har enda ikke kommet over noen gamebreaking bugs for min del. Alt har vært smooth fra første stund:)

 

godt å høre siden jeg nettopp kjøpte det på steam...nå venter jeg bare spent til det er ferdig nedlastet :thumbup:

 

Gled deg:)

Lenke til kommentar

Testa ArmA 2 Demo nå for bare noen min siden, men jeg må si at det ikke er et spill som passer for de som bare har spilt spill som CS:S, CoD4 eller BF2. For jeg fatta ikke noe av det spillet gikk ut på. Jeg bruker å elske sniper i alle andre spill (bortsett fra CS), men i ArmA 2 fikk jeg ikke med meg hvor jeg skulle, og når jeg prøvde å se etter de andre var de vekk. Når jeg endelig fant noen å snipe var det nesten umulig å få til i og med at jeg ikke klarte å finne ut hvor langt i fra jeg var målet mitt. Så ved mindre noen kan vise meg til en eller annen side eller noe som kan forklare hvordan dette funker, eller har noen tips så tror jeg ikke at dette er det neste spillet jeg kommer til å kjøpe.

Lenke til kommentar

Har ikke spilt dette så mye selv, men jeg ser potensialet i spillet. I forhold til det du skriver så tror jeg at det svarer seg og spille med en klan, der man kjenner folk og som man kan forholde oss til.

Jeg tror spillet blir til det du lager selv, det er feil og sammenligne det med cs og cod4, men forholdsvis rett når du sammenligner det med bf2.

 

 

Hvis man skal få maks glede ut av dette spillet så ville jeg anbefale deg til og begynne i en klan, der du blir f.eks spesialist på helikopter, der du flyr kompisene dine ut i oppdrag, henter dem og rykker ut hvis de kaller på evakuering..

 

Sånn sett så har arma2 så sinnsykt kult konsept.. men jeg er redd for dette blir for stort.. tror rett og slett det ikke er nok folk på hvert map, de map'a jeg har prøvd meg på.

 

Drømme klanen må jo være f.eks.

 

2 * 2 UH transport helikopter, piloter (2 i hvert helikopter)

2 * 2 Angrep Cobra helikopter, piloter (vet ikke om det er 1 eller 2, per helikopter)

2 jagerfly piloter

1 Commander

1*4 Specialforces team (1, lagfører og 3 vanlige spillere)

2*4 Assult team (2, lagførere og 6 vanlige spiller)

2*3 Armor (tankser og lignende) (2 commander og 4 vanlige spillere)

 

Si at det blir satt opp slik da.

 

da blir det 29 spillere på et lag. og så er det jo spillere på det andre laget.

 

Hvor mange kan det spilles mot på multiplayer?

 

 

(ja, vet det ble rotete)

Lenke til kommentar

Tror jeg hadde spilt spillet 24/7 bare jeg hadde skjønt noe som helst. Tror jeg har brukt 3-4 dager på å klatre over ting i demoen, enda funker det ikke. Har lett meg ihjel og testet alt som er i Controls oppsettet men akk nei.

Ikke drept en eneste fiende enda, mye pga ting er så blurrete og shaky når jeg løper at jeg har ikke fokussyn for fem øre. Men elsker store omgivelsene og kartene generelt, å spille dette online med faste roller som nevnt ovenfor ville vært en drøm.

 

Tatt i betraktning at man overhodet forstår spillet da ...... vanskeligste menyene og oppsettet jeg har vært borti.

Er som å bli kidnappet av romvesen fra en annen dimensjon hvor de setter deg for å betateste deres nye alien spill med helt ny teknologi og språk.

Lenke til kommentar

Hehe, der sa du det.. har ikke tatt mange jeg heller, har testet litt muliplayer men der har det vært så lite folk på kartet, at det ikke har vært gøy. Det gjør det ikke så veldig artig heller når spillerene du har på lag camper med spawning plassen og skyter teamkills på deg..

Finner jo bare russiske servere også..

 

Men er enig at det er akkurat som om du har blitt kidnappa, men har du fullført alle trenings oppdragene?

Lenke til kommentar

etter en dag med fullversjonen så stor koser jeg meg... Dette spillet minner meg litt om eve:online når det kommer til læringskurve...noe som nødvendigvis ikke er negativt.det at det kreves en innsats for å lære, da vet du at du spiller mot samme "folkeslag" (mangel på bedre ord)

Nå det kommer til å treffe fiender så må øya være på stilk og lytt nøye etter hvor de andre ser fiender. Indentifiser fiende, supress, tactical movement fra en av flankene mens de andre supresser fienden = air ventilated head`s B)

 

Edit: link til noe lesestoff http://ttp2.dslyecxi.com/

Endret av Satchrat
Lenke til kommentar

Jeg har de siste dagene opplevd smålagging, og det er utrlolig irriterende. Det er ingen ting som stopper opp, men det er skjeldent ting i bevegelse flyter smooth, untatt kjøretøy. Hvis folk f.eks. løper så lagger de så vidt det er. Noen som vet hva det skyldes? Akkurat nå sitter jeg på jobb og husker ikke alle specsa på pc-en min, men har hvertfall 8800 GTS 512 mb og Quad Q8400. Har vel 4 gb minne, men i og med at jeg har 32 bit operativsystem er jo ikke det helt optimalt. Kan dette være noe av grunnen? Jeg har også prøvd å spille alt på low, da hjelper det seg litt, men er ikke morro når alt blir tåkete.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...