Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Haha, RLE-læreren vår fortalte om at Big Bang er det mest usannsynlige som finnes. Hallo! At to planeter kræsjer, blir det fin natur og de sju hav?

 

To planeter kræsjer, det var det en elendig beskrivelse. I begynelsen var vel verdensrommet så lite som et atom, men når et proton og et elektron inne i atomets kjerne kolliderte med hverandre i en uendelig hastighet ble en utrolig masse av energi frigjort noe som førte til at atomet utvidet seg noe enormt og planeter og stjerner og alt duppeditt eksisterte. For å si det sånt, det er mer som styrker Big Bang en at en Gud i himmelen skapte Jorda på syv dager ;)

Endret av Genetics
Lenke til kommentar

Du dreper meg.

 

Finnes ikke noe kulere cover enn dette:

 

Skjul
6l8zrkm.jpg

Sa anti-piraten :whistle:

Jeg vedder på att SOAD ikke har noe imot att du laster ned musikken deres.

 

Du har virkelig ikke peiling. Albumet fikk navnet sitt etter at noen sanger lakk ut på nettet noen uker før release. Bandet ble skuffet over sine fans som lastet ned sangene, som i tillegg var uferdige, og lot navnet bli som det ble som en slags "alvorlig spøk".

Ah, takk for infoen! Ikke kjøpe flere SOAD album :)

Lenke til kommentar
Haha, RLE-læreren vår fortalte om at Big Bang er det mest usannsynlige som finnes. Hallo! At to planeter kræsjer, blir det fin natur og de sju hav?

Bra du har mange år med skole igjen. Sånn at du har mulighet til å lære hva som virkelig skjedde. For det var litt annet enn 2 planeter. Det var faktisk ingen planter i det hele tatt.

Lenke til kommentar

Fra nå av kommer alle innlegg fra en viss bruker til å bli ignorert av meg annet enn når moderatorsansen min tingler. Dere skjønner alle hvem jeg mener.

 

Edit: Brukeren postet selvfølgelig ikke rett før meg, som i samme minutt.

 

I etterkant ser jeg at dette er en helt upassende måte å reagere på, beklager det.

Endret av Laland
Lenke til kommentar
Det virkelig merkelige er at han har sluttet og dukke opp i brennende busker og annet tull.

I området hvor det ble fortalt at han dukket opp i en brennende busk har det for et par år siden blitt funnet en rekke underjordiske "småvulkaner". Det er rett og slett masse små sprekker under jorda der og det brenner ofte ulmebranner under bakken, som til tiden kan tenne på busker og whatever som befinner seg ovenfor. At denne busken ikke brant opp er vel ikke så vanskelig å se for seg at er blank løgn? Hvor mange av deres venner har sagt noe lignende? Sikkert en del. Vandrehistorier.

Lenke til kommentar
Det virkelig merkelige er at han har sluttet og dukke opp i brennende busker og annet tull. Selv ikke når 9mill av hans eget folk dør så er han i /care mode??? Strange.

Å hvordan fikk han plass til to av alle verdens dyr + mat til de i en ark på størelese med danskebåten?

 

Har funnet ut litt, men ikke nok.

 

Fakta om arken:

Den var 133m/300 Alen lang, 22M Bred/ 50 Alen bred. Det minste man kan regne en alen som er 44,5 Cm. Arken ble bygd for 4360 år siden, det var alltså en del flere dyr da.

 

Hva skjer med toleransenivået på forumet, de religiøse blir jo kjeppjaget her :p

De må IKKE brenne!

Endret av lolidude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...