Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel. Laland skal ha kreds for konseptet og å ha gjort innledende redigeringer (limt inn huet på TST og ene gamer.no logoen på brystet). Jeg har etter det renset opp bildet, gjort halsen mer sammenhengende med hodet, lagt på gamer-logo på beltet, gjort gamerlogo på brystet til tekstilutseende og lagt på diverse filtre og justert kontraster og slikt.

 

Men nå tror jeg at jeg forsvinner til sengs.

Endret av Snorre
Lenke til kommentar
Noe jeg har lurt på, men ikke egentlig brydd meg om nok til å sjekke ut er om den docken alltid er synlig? På mine venners Mac strekket et fullskjems-vindu seg kun ned til begynnelsen av docken og ikke lenger. Det har jeg syntes har vært ganske rart, da det er rimelig mye plass som går bort til docken, som man tross alt ikke tenger 24/7.

 

Det er fullt mulig å slå skjuling av Dock av og på, om du velger å skjule docken får du utnyttet hele skjermen, og tar du musen ned til der hvor docken "egentlig er" (nederst på skjermen) popper den opp automatisk. Ta musen litt opp, og den glir ned igjen. :)

Lenke til kommentar

Vi holdar på med et av årets største prosjekter nå, så det følast ikkje helt som sommar enda, selv om alt eg kunne tenkt meg er å sove i to månader. Men meir forum? Har blitt litt for avhengig den siste tida, så tror nesten ikke det er mulig. Det har blitt litt for mye for min del. Kanskje på tide å trappe litt ned?… Eller når eg tenker meg om kommer nok ikkje det å skje, har nok blitt litt for glad i folkene og miljøet her inne. ^_^

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Hei hei hei jeg er så glaad :D slapp muntlig eksamen denne uka, så har 2 fridager og egentlig ingen spesielle ting på skolen. Men nåhar jeg brukt 1 time hjem til et hjem som jeg ikke hadde nøkkel til. Da er det bare å gå en time til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...