Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om GameStop har tlf nr hans og de oppdager det, kan han faktisk risikere å få en ubehagelig samtale. Det hele kommer ann på samvittigheten hans og om han synes det er ok at han beholder noe han ikke har betalt for.

 

Jeg skal spille Nier etterpå...

 

Skaffet meg just Nier, gjerne del dine meninger om dette spillet :)

 

Tok også en sjanse ved å forhåndsbestille Vanquish til 360, Gears of War på narkotika er nok en passende beskrivelse.

 

Jeg er kanskje også litt seint ute med FF13 (har spilt bittelitt FFX, dog sett gjennom spillet gjennom en kamerat), skal si jeg har storkost meg til nå, kunne nok spart meg for den sexual tensation mellom en tydeligvis voksen man og et barn :o

Har spilt rundt 20 timer nå, og litt hjelp her og der fra min kamerat som har fullført dette hjalp både på opplevelsen og forståelsen av historien, som etter min mening er ganske originalt men samtidig svært komplisert, haha.

Jeg vil gjerne legge til at jeg syns ikke forskjellen mellom ps3 og 360 versjon er stor nok til at det ble stor sak ut av det, at man heller burde gå for ps3 versjon er jeg enig i, men banalt forskjell var det heller ikke, spillet ser kjempeflott ut på min x-box :)

 

Og jeg foretrekker heller et FF spill til 360 med svakere grafikk, enn ingen spill.

Men nok om det, tar natta jeg, 1.5 time med "grinding" for å ta en viss sjef, gjør at senga frister veldig, dog en ved siden hadde vært kos...

Lenke til kommentar

Skaffet meg just Nier, gjerne del dine meninger om dette spillet :)

Da det var jeg som fikk Cloudemyx til å begynne å spille det med mine utleggelser om spillet kan jeg godt dele mine. :)

 

Her er quote av det jeg sa i en PM til Ollorca.

Ok, først og fremst kan jeg si at NieR ikke er noe grafisk mesterverk, grafikken ligger et par hakk under det vi er vant til i denne generasjonen. Men det veier det opp for med det som uten tvil er et av de beste (om ikke det beste) soundtracket siden Zelda: OoT. I tillegg til at den har en veldig god atmosfære og stemning som bygger opp om den særdeles god historien. Og unormalt gode engeske stemmegivere.

 

NieR kan kanskje best beskrives som et litt mer voksen Zelda. Iblandet elementer fra Final Fantasy. Med gåteløsninger, våpenoppgraderinger, ressurssanking, osv. I tillegg gjør den endel nye vendinger som resulterer i, det jeg mener er en veldig god blanding, og en helt unik spillopplevelse. Jeg håper vi får se mer spill av det kaliberet. Men om du kommer til å like spillet like godt som meg er jo ikke sikkert. Det gjenstår å se. :)

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte Nier for lenge siden rett etter at det kom ut. Det havnet i hylla fordi jeg hadde en stor spilltørke i mange måneder. RoR har kaklet om dette spillet en stund nå, så jeg bestemte meg for å spille det jeg også. ^_^

 

Nier er flott. Historien er spennende, men kan også virke litt deprimerende. Angående grafikken, så er den kanskje litt trist og kjedelig og ikke mye å skryte av. Det synes jeg egentlig passer til denne verdenen. Musikken er flott og gir mye stemning til bosskamper og ellers rundt omkring. Jeg er ikke helt enig i RoR når han sier at det kanskje er det beste siden Ocarina of Time. Det er et mesterverk, men det finnes andre soundtrack der ute som i mine øyne er bedre. Stemmeskuespillet synes jeg er godt utført og da særlig karakteren Weiss. Han som har stemmen hans, har en helt unik stemme, som egentlig minner meg litt om Nick Cave. Spillet har litt humor her og der, men spillet er ikke ment til å få deg til å le. Det er flere hendelser i spillet som rett og slett er deprimerende. (Jeg skal ikke spoile noe for deg, men jeg vil spørre deg RoR: Tok du det oppdraget, der du skulle finne hunden til han gamle mannen? Seriøst, jeg døde litt inni meg...)

Jeg pleier som regel å felle noen tårer om jeg synes det er noe som er trist, men hittil har jeg ikke gjort det. Jeg har bare spilt 7 timer elns, så har ikke kommet så langt.

Spillet ligner, som RoR sier, på Zelda og Final Fantasy. Det kan bli litt buttonsmashing, så vær forberedt på det. Jeg tok forresten en boss i stad som lignet noe helt utrolig på en boss i Wind Waker, den var mer eller mindre helt lik.

Nysgjerrig som jeg er har jeg tittet på Wikipedia siden om spillet og lest hele plottet. Jeg skal selvfølgelig ikke spoile noe, men det er uten tvil en deprimerende historie.

Lenke til kommentar

Kakling? Rolig og resonerende propaganda kalles det. :p Må jo det, så undervurdert som spillet er. Tror jeg har fått 7-8 personer til å bli interessert i spillet. :)

 

Jeg er ikke helt enig i RoR når han sier at det kanskje er det beste siden Ocarina of Time. Det er et mesterverk, men det finnes andre soundtrack der ute som i mine øyne er bedre.

 

(Jeg skal ikke spoile noe for deg, men jeg vil spørre deg RoR: Tok du det oppdraget, der du skulle finne hunden til han gamle mannen? Seriøst, jeg døde litt inni meg...)

Du skal selvsagt få lov til å være uenig, men jeg kan i alle fall ikke komme på et soundtrack som er bedre i sin helhet enn NieR. Opplys meg gjerne, elsker soundtracks. :)

 

Og ja, jeg tok det oppdraget. Har gjort alle sideoppdragene (noe jeg vil anbefale da det forlenger spillopplevelsen kraftig). Forferdelig triste greier, men du har ikke sett noe ennå. Dog er det litt synd for deg at du har lest storyen på forhånd. :(

 

Og angående butonmashing. Jeg synes combatsystemet passer utmerket til spillet, det er ikke et "press så og så mange knapper i rask rekkefølge for et litt kulere regisert angrep"- type actionspill. Og godt er det synes nå jeg. Det som virkelig er det geniale med systemet er magien. Den er ulik noe annet jeg har sett, og låner trekk fra de japanske "bullet hell" spillene.

 

PS: Spillets lengde kan variere fra 20 til 60 timer, avhengig av hvor mange sidequests du gjør og om du utforsker eller ikke. Det har også 4 forskjellige endinger, noe som øker lysten til å spille igjen.

 

Edit: Faktisk fikk musikken i enkelte scener virkelig tårene til å trille. Soundtracket og bruken av det er så forseggjort og fantastisk. :love:

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Jeg husker egentlig ikke så mye av det jeg leste. Det gikk liksom inn det ene øret og ut det andre. Uansett om jeg vet ting kommer til å skje i et spill, blir jeg overrasket lell når det skjer. Det gjør meg ingenting å vite slike ting.

 

Jeg kan komme på flere soundtracks, særlig fra Final Fantasy serien. FFIX og X var meget bra. Jeg må nesten vri de små grå litt for å komme på andre soundtracks som er mer eller mindre perfekte. Jeg likte godt soundtracket til Oblivion, Mini Ninjas, Eternal Sonata, Dragon Quest VIII, Loco Roco, Super Mario Galaxy, Twilight Princess, Wind Waker, Paper Mario: The Thousand Year Door. Disse hadde soundtracks, som i mine øyne var meget bra og på høyde med Nier, noen av de er bedre, noen er litt under. Det jeg liker med Nier sitt soundtrack, er at f.eks musikken som blir brukt i bosskamper er til tider annerledes enn fra andre spill. Jeg kjempet mot en boss i stad der det var en helt rolig musikk i bakgrunnen med en dame som sang. Ihvertfall var det slik musikk i den ene delen av kampen. Det er en sang som blir spilt når du er på verdenskartet som er veldig bra og en annen sang som blir spilt et annet sted på verdenkartet som er veldig bra. Soundtracket i Nier er liksom noe nytt, jeg har ikke hørt et slikt soundtrack på lenge.

 

Jeg har tatt en del oppdrag, ihvertfall de jeg hadde mulighet til å fullføre der og da.

 

Av buttonsmashing mener jeg som i Kingdom Hearts, der du mer eller mindre bare trykker på X og innimellom bruker magi. Det er litt av det samme i Nier. Ikke at det gjør noe for min del for jeg liker det.

Lenke til kommentar

Vi har litt forskjellig smak der da. FFX og Eternal Sonata er jeg enig i at er bra, og for min del nesten på høyde med NieR. De andre er litt under dem igjen. Greia er at Soundtrackene du nevner, etter min smak, har veldig mange gode låter, men grunnen til at jeg liker NieR best er at jeg elsker 95% av alle sangene på soundtracket. Det er kun OoT som har klart det før. I tillegg elsker jeg den typen musikk hvor de synger på et imaginert språk, slik at vokalen blir et instrment. Faktisk vegret jeg med lenge for å forlate landsbyen helt i starten av spillet, da denne melodien var så beroligende, vakker og hjemmekoselig at jeg ikke klarte å forlate den. :love:

 

 

Etter det det flere sanger jeg likte like mye og bedre rundt om i spillet.

 

PS: Et tips jeg kan gi er at etter du har samlet alle Verses og skal returnere til landsbyen så bør du gjøre alle sidequests du har fått til da, ellers kan du ikke fullføre dem..

 

Edit: Forøvrig stiller jeg meg fullstendig bak det Øystein sier i sin anmeldelse av spillet. Kanskje bortsett fra karakteren som jeg mener er 9/10. Hadde vært 10/10 hvis grafikken var litt bedre.

 

Kanskje man skulle opprette en tråd om spillet, og kakle vidre der? ^_^

 

Fra en skala fra 1-10 hvor awesome var ikke dette? Pokemon MED pistoler! Og en voltorb bil bombe! SOLGT!

Awesome vet jeg ikke hvor høytdet scorer da videoen var rimelig dårlig, men hvis dette er sant scorer det veldig høyt på særhetsskalaen. :lol:

Endret av Rider of Reason
Lenke til kommentar

Vi har litt forskjellig smak der da. FFX og Eternal Sonata er jeg enig i at er bra, og for min del nesten på høyde med NieR. De andre er litt under dem igjen. Greia er at Soundtrackene du nevner, etter min smak, har veldig mange gode låter, men grunnen til at jeg liker NieR best er at jeg elsker 95% av alle sangene på soundtracket. Det er kun OoT som har klart det før. I tillegg elsker jeg den typen musikk hvor de synger på et imaginert språk, slik at vokalen blir et instrment. Faktisk vegret jeg med lenge for å forlate landsbyen helt i starten av spillet, da denne melodien var så beroligende, vakker og hjemmekoselig at jeg ikke klarte å forlate den. :love:

 

 

Etter det det flere sanger jeg likte like mye og bedre rundt om i spillet.

 

PS: Et tips jeg kan gi er at etter du har samlet alle Verses og skal returnere til landsbyen så bør du gjøre alle sidequests du har fått til da, ellers kan du ikke fullføre dem..

 

Edit: Forøvrig stiller jeg meg fullstendig bak det Øystein sier i sin anmeldelse av spillet. Kanskje bortsett fra karakteren som jeg mener er 9/10. Hadde vært 10/10 hvis grafikken var litt bedre.

 

Kanskje man skulle opprette en tråd om spillet, og kakle vidre der? ^_^

 

Fra en skala fra 1-10 hvor awesome var ikke dette? Pokemon MED pistoler! Og en voltorb bil bombe! SOLGT!

Awesome vet jeg ikke hvor høytdet scorer da videoen var rimelig dårlig, men hvis dette er sant scorer det veldig høyt på særhetsskalaen. :lol:

Tror at det er en fake vid dessverre:C

Lenke til kommentar

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-weather-video-trailer-night-racing-at-le-mans/

 

Dynamisk weather system, ser helt utrolig ut, savna dette og slik grafikk på Forza 3, fordi Forza 3 var ikke noe spess på grafikkfronten, noe Dirt 2, Grid og kommende GT5, F1 2010 og Dirt 3 skal være.

Tror dette kan bli mitt GOTY over Heavy Rain og God Of War III :D

Endret av Toman
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...