Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bil med skilter uten forsikring?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dersom bilen ikke har forsikring vil den bli begjæret avskiltet i systemet (biltilsynet registerer i systemet at denne bilen skal avskiltes). Det samme gjelder biler som ikke har gjennomført periodisk kontroll (de blir begjært avskiltet).

 

Så til det praktiske; så lenge bilen bare står på gårsplassen så vil du ikke komme opp i en situasjon der den blir avskiltet. Hvis du skulle finne på å kjøre bilen så vil du bli personlig ansvarlig for en hver erstatning som følge av uhell. Det er mange som kjører rundt uten forsikring, men det er gambling med svært dårlig odds og høy negativ gevinst.

Lenke til kommentar

Du kan be om ekstra lagring av skiltene ja. Skal du lever inn skiltene nå, så er du for sent ute i forhold til årets årsavgift, så den må betales uansett, så hvis du skal ha skilt på bilen over nyttår igjen, så kan du like gjerne beholde skiltene nå, men ta de av bilen og lagre dem inne eller i garasjen e.l hvis du ikke har forsikring, for politiet tar skiltene hvis de ser bilen på gårdsplassen din og tilfeldigvis sjekker ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...