Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! Har mekka en Portal Voice Mod. Brukte et par gamle mods som slutta å virke for et års tid siden eller så, endelig gadd jeg å sette meg ned for å finne ut hvordan hele sulamitten egentlig funger!

 

Om du vil bruke den må du lage en katalog i worldoftanks/res_mods/0.9.0 som du kaller audio, og så kopiere alle filene fra worldoftanks/res/audio over i den nye katalogen. Så laster du ned http://www.mediafire.com/download/m8329vso6nmk14k/Portal_mk2.rar og pakker den opp i samme nye katalog.

 

Så er det bare å fyre i gang spillet og vips så har du byttet ut crewet ditt med GlaDOS, Wheatley, Cave Johnson med flere! Liste over alle lydene som er brukt ligger ved i rar-filen.

 

PS: Du må sette crew voice til default.

 

 

Edit: Smurfen, now with even more quotes!

Endret av Valle79
Lenke til kommentar

Heldigvis er det en del noobs som begynner å få kloen i WT E100 nå i et vilt håp om at nirvana er nær. Så da er det å plukke frem AMX50 120 og lure seg rundt etter litt billige waffler. Men uten at jeg har den selv så kan det virke som at den er en smule OP?

Den er overperforming, men ikke nødvendigvis overpowered. Den har en burst som gjør all pushing håpløs, og for å "balansere" den har den elendig panser og camo. Camo og papirpanser kan enkelt fikses av gode spillere ved å posisjonere seg 15m bak større busker eller utenfor spotting range, og la andre spotte for deg.

 

Eneste måten å fikse et slikt monster på er å halvere klippstørrelsen og reloaden.

Lenke til kommentar

Jo takk, jeg har fått et par slike i trynet og selv JagdPz E100en min kneler etter en slik "runde". Men det skal også sies at det heldigvis flere noobs der ute som ikke aner hva de ratter rundt med.

Finner det smått utrolig at spillere med 20K kamper enda er tomatrød og svimer rundt på kartet med tier 10 vogner. Jeg har ikke allverden til statistikk men jeg er jo reneste unikumet i forhold til enkelte av løkskrellet som finnes der ute med tunge vogner.

Lenke til kommentar

Utpreget bruk av boter eller joine kampen og loke rundt i basen til de blir skutt. Gjør du det nok, kan du få noen tier 10s, det tar bare jævlig mange kamper.

 

Mange av de er ikke bots heller, de bare er og blir ubrukelige. Den klassiske greia er jo at de har en ide om at de er egentlig en god spiller, de får bare dårlige lag hele tiden. Uheldige vet du. Og så lenge de nekter for at det er noe de gjør galt så blir det ikke noe med at de forbedrer seg heller. De er jo perfekt! Når desse folka får det for seg at tier 10 er stedet å være, fordi da er de alltid toptier og kan ha større invirkning på kampen, så går det jo riktig galt fordi de spiller med hodet langt oppi rompa og har ikke snøring på hva det går i.

 

Har vært borti folk som skriker over laget, og når jeg peker ut 45% win ratioen deres så prøver de seriøst å bruke som grunnlag at de har så mange kamper i tier 10. Fordi at nå skal de ha det til at tier 10 er mye vanskeligere, så å ha så høy (!) win ratio etter så mange kamper egentlig er good shit, og jeg kan bare klappe igjen smella mi til jeg også har 1000+ kamper i en E-100 så skal du jaggu se at jeg også får 42% i den tanksen. Riiiiiight.

 

Verden vil bedras, og den er full av idioter :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, man blir litt matt når man møter et par av de værste knallisan. du søte tid for et hode på enkelte spillere der ute.

Her om dagen skulle jeg lufte min AMX 90 light tank. På et kart var det en ISU-152 som helt oppriktig mente jeg skulle ta et suicide run slik at han kunne få noe å skyte på. Ellers så ville han sende en runde i ryggen min. Så da han begynte å puffe meg ut fra dekning så ba jeg ham på mitt mest diplomatiske vis om å ta den BL-10 kanonen sin å stappe den opp der han var høyest når han plukket sopp. Ja, om det var plass der siden det var helt klart at han hadde et hode der. Det er vel unødvendig å si at han ga meg et skudd i ræva da.

Lenke til kommentar

Det er vel unødvendig å si at han ga meg et skudd i ræva da.

 

Protip: Om du er i nærheten av cap (egen eller fiendens, spiller ingen kasserolle) kjør inn i den før du forteller ham sånt. Da er det en rimelig god sjangs for at han blir autobannet. Om han bare blir blå, skyt tilbake, men pass på at du ikke treffer ham. Skyt rett ved siden av ham. Er du heldig er han dum nok til å tro at du prøver å kverke ham, og så skyter han igjen. Og da er det garantert autoban i minst 24 timer. :D

 

se denne så "skjønner" du hvordan tomater tenker

 

 

'MURICA! GUBMINT CONSPIRACY THEORY CONTRACT Y'ALL!

 

 

Jeg ble mindre intelligent av å se den videoen.

"Ødelegger du forsyningene i cappen din får du mindre XP" :no:

 

 

Har vært borti en kis som kune fortelle at dersom du ikke ødela supplies i egen cap, men ødela supplies i fiendens cap, så ville ditt lag cappe fortere. Riiiiight. Men mindre exp, den var ny. "I believe so blah blah!" Huff.

Lenke til kommentar

Er det bare jeg som syns det er sinnsvakt lett å ace AMX 13 90? Alt du trenger å gjøre er å få 3K spotting og to magasin med skade, noe som er rimelig enkelt med et kompetent team :p

 

Nuvel, 3.5K XP igjen til SuperPershing

 

EDIT:

post-221391-0-82922500-1400685901_thumb.jpg

ALL RIGHT!

 

Jepp, det er en Steel Wall i STA-1, og Superpershing oppnådd.

Endret av N o r e n g
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...