Gå til innhold

Overgrep mot etniske skandinaver som resultat av asyl og innvandringspolitikken


Anbefalte innlegg

Aftenposten

 

2009:Voldtektsutvalget anslår at det hvert år begås 16.000 voldtekter eller voldtektsforsøk i Norge. De aller fleste utføres av etnisk norske menn.

Det er sant det, men du glemmer noe.

 

1. Dette inkluderer alt, f.eks. noen som har sex mens de er fulle og så angrer damen dagen etterpå. Det var 1000 anmeldte voldtekter, ikke alle sammen er seriøse eller alvorlige. Tviler på at det var 16000 voldteker i Norge.

 

2. Norge er et homogent land. 95% av den norske befolkningen er hvite. Er det rart at en gruppe på 5% ikke voldtar mer enn en gruppe på 95% om man inkluderer alt? Det verste er at de allerede tar majoriteten av overfallsvoldtekter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forøvrig burde vi skille ut alle individer som voldtar andre individer, og forhindre at de formerer seg slik at neste generasjon ikke bærer med seg voldsgener.

Tja, vi kan jo kastrere alle potensielle voldtektsforbrytere?

 

Hva er en potensiell voldteksforbryter? Du som anarkist mener vel at voldtekt er greit.

Lenke til kommentar

Hva er en potensiell voldteksforbryter? Du som anarkist mener vel at voldtekt er greit.

Vel, mange sier at alle men er potensielle voldtektsforbrytere.

 

Faktisk er statistikken som tilsier dette mye sterkere en den dere serverer om at det er utlendinger som er potensielle voldtektsforbrytere, ettersom nesten 100% av voldtekter begås av menn.

 

(Hva var % for utlendinger sa du?)

 

Nei, jeg som anarkist ville nok straffe de som gjør dette adskjillig hardere enn deg, men jeg vil nok ikke straffe de som ikke har gjort stort annet enn å ha samme hudfarge (eller kjønn) som den som hadde begått forbrytelsen.

Lenke til kommentar

anslår at

 

M.a.o. dette er bare usubstansiert gjetning som fremføres av NOAS - en organisasjon FOR asylsøkere, hva er NOAS FORMÅL? Jo, NOAS er til for å gjøre det så lett som mulig for asylsøkere å få bli i Norge.

Dersom nordmenn flest ble klar over hvor farlige voldtektsmenn asylsøkerne var, ville de søke å stramme inn reglene.

Dette er NOAS mot.

 

NOAS har en klar agenda, og deres "ANSLAG" og ANTAKELSER kan man ikke stole på, dette er informasjon som fremføres med en klar agenda - å gjøre folk mer vennlige til asylsøkere.

 

I motsetning har jeg framsatt HARDE KONKRETE FAKTA, HARDE KONKRETE STATISTIKKER, SOM IKKE ER GJETNING, OG SOM NØYE KAN ETTERGÅS.

DETTE ER EN STRAK MOTSETNING TIL BEGREPET "ANSLÅ" SOM BARE BETYR AT DET ER REN GJETNING OG SPEKULASJON.

DET LIGGER I BEGREPET "ANSLÅ" AT DET ER EN UDOKUMENTERBAR PÅSTAND.

 

VENNLIGST KOM TILBAKE NÅR DU HAR NOE DU KAN DOKUMENTERE, SLIK JEG HAR GJORT - JEG HAR DOKUMENTERT STATISTIKK FOR INNVANDRERVOLDTEKTER, MED HARDE, KONKRETE FAKTA, SOM KAN ETTERGÅS I SØMMENE - IKKE GJETNINGER.

 

http://www.rights.no/hrs_skrib_gen/arkiv/hrs_65.60_070221_130.htm

Endret av Ideal
Lenke til kommentar

Vi kan hente frem informasjonsheftet fra Oslo politiet "Voldtekt i Oslo 2007", datert 2007.

Som vanlig KNUSER harde fakta "antagelser" fra sosialister som er for innvandring og elsker muslimer.

 

https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/Vedlegg_103.pdf

 

Statsborgerskap og landbakgrunn: Majoriteten av ofrene i de anmeldte voldtektene i 2007 hadde norsk statsborgerskap (84,7 %). De fleste har også norsk landbakgrunn. For anmeldelsene i 2007 gjaldt dette 73,0 % av ofrene. Majoriteten av gjerningsmennene har norsk statsborgerskap (60,3 %). Personer med en annen landbakgrunn enn norsk blir stadig mer overrepresentert blant gjerningspersonene i de anmeldte voldtektene, sett i forhold til befolkningssammensetningen i Oslo. I 2007 hadde 72,8 % av gjerningsmennene en annen landbakgrunn enn norsk.

 

Her fremgår det at 72,8%, altså nesten tre fjerdedeler av voldtektsmennene, hadde en annen bakgrunn enn norsk - dvs, de er av utenlandsk opphav. Likevel har 60,3% av gjerningsmennene norsk statsborgerskap.

Altså er det snakk om innvandrere som har fått norsk statsborgerskap, som er gjerningsmenn osv.

 

Omfang: Det ble registrert 196 voldtekter i 2007, hvorav 35 var forsøk på voldtekt. Dette er det høyeste antallet som er registrert i løpet av den siste tiårsperioden.

 

Kjønn: Av de 191 forskjellige personene som er registrert som fornærmet for voldtekt (inkludert forsøk) var det 185 kvinner og 6 menn.

 

196 voldtekter - 72.8% utlendinger står bak, det vil si at 45 av voldtektene hadde en etnisk norsk gjerningsmann, og at 151 voldtekter hadde utenlandsk gjerningsmann. (Da inkluderer jeg altså utlendinger som har klart å grafse til seg norsk statsborgerskap.)

 

Igjen kan man påpeke at de som blir voldtatt er etnisk norske kvinner:

Majoriteten av ofrene i de anmeldte voldtektene i 2007 hadde norsk statsborgerskap (84,7 %). De fleste har også norsk landbakgrunn.

 

Gjerningssted: Majoriteten av de anmeldte voldtektene (inkludert forsøk på voldtekt) skjer på eller i tilknytning til privat bolig, enten fornærmedes, gjerningsmannens eller annen persons bopel. Hele 67,8 % av voldtektene som ble anmeldt i 2007 skjedde på eller i tilknytning til bopel. Den nest største kategorien er voldtekter som skjer utendørs. I 2007 var denne andelen på 15,4 %.

 

Som dere ser skjer dette oftest hvor noen bor.

Dette bør KNUSE myten om at nordmenn er de som voldtar bekjente.

Som sagt redegjør politiet for dette, og tallenes tale er klare - det er innvandrere som voldtar mest, både hjemme og borte.

De som prøver å skape en falsk myte om at nordmenn voldtar mest hjemme, tar rett og slett feil!!!

OSLO POLITIETS TALL ER KLARE PÅ DETTE PUNKT. MYTEN ER DERFOR KNUST. UTENFOR ENHVER TVIL! POLITIETS TALL TALER FOR SEG SELV!!!!!

 

Antall anmeldte voldtekter har økt i perioden fra 1997 til 2007. Antallet som ble registrert i henholdsvis 2006 og 2007 er de høyeste som er registrert i perioden og bidrar til at den lineære trenden fremstår som økende.

 

Antallet har økt fra 105 til 196 voldtekter i løpet av ti år.

Dette er nesten en dobling av antall voldtekter.

Dette går hånd i hånd med økningen i antall ikke-vestlige innvandrere.

 

Andel ikke-vestlige innvandrere i Oslo var per 1.1.1998:

Per 1.1.1998 var andelen ikke-vestlige innvandrere i Oslo 13,0 prosent, dvs. dobbelt så høy som ti år tidligere.

Kilde: http://www.ssb.no/ssp/utg/200102/10.shtml

 

Andel ikke-vestlige innvandrere for 2007 var 18.9%. Kilde: http://www.document.no/2007/01/oslo_ikkevestlige_innvandrere/

 

Dermed ser man at en økning på seks prosent i antall ikke-vestlige innvandrere tilsynelatende fører til en dobling i antall voldtekter, eller?

Nei. Det korrekte tallet er nemlig 27% dersom man tar med barn av ikke-vestlige innvandrere, ifølge SSB. http://www.ssb.no/innvbef/

 

Dermed er det HELT LOGISK OG BEVISELIG SLIK, AT ØKNINGEN FRA 105 VOLDTEKTER OG 13,0% IKKE-VESTLIGE, GÅR HÅND I HÅND MED RESULTATET 196 VOLDTEKTER OG 27% IKKE-VESTLIGE.

MAN SER AT NÅR MAN DOBLER ANTALL IKKE-VESTLIGE, DOBLER MAN ANTALL VOLDTEKTER. ÅRSAK = SAMMENHENG.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvorfor er det et poeng at en hvit mann skal ha voldtatt en afrikansk dame egentlig?

Enig, jeg vil heller høre om afrikanske kvinner som har voldtatt hvite menn i Oslo.

 

Ifølge teorien om at voldtekter er rasebetinget vil jeg finne ett slikt eksempel mer overbevisende.

 

Hvorfor vil du høre om det? Jeg liker ikke at noen voldtar noen.

Lenke til kommentar

Hvorfor kommer du ikke med et eksempel på en Nordmann som har overfalt en afrikansk jente som er over barnealder og voldtatt henne her i Norge? Kom med det da Forumbestefar.

Hvorfor skal jeg det? Fordi det beviser noe? Jeg er personlig overbevist om at innvandrere fra enkelte land (les: kulturer) er kraftig overrepresentert på statistikkene. Det har jeg postet synspunkter på i tidligere tråder om emnet. Du får ingen krangel med meg om det.

 

Men det betyr ikke at nordmenn ikke voldtar. Voldtekter er ikke noe nytt fenomen, det skjedde i min ungdom også, når innvandrerne her i landet kom fra Pakistan, jobbet på hoteller og ikke gikk ut på byen om kvelden. Da var voldtektsmennene norske. Nordmenn voldtar, vi er ikke "morally superior" og ingen undersøkelser fra HRS (de har en agenda de også) og statistikker om overfallsvoldtekter i Oslo endrer det faktum.

 

Er det forresten noen formildende omstendighet ved en voldtekt at offeret er barn/tenåring? Eller betyr det bare at norske menn foretrekker ofre som ikkke kan gjøre motstand...?

 

Ellers finnes det sikkert slike historier også, med alle de nigerianske jentene som befolker Oslos gater på nattestid. Problemet er bare at disse jentene er prostituerte, og da regnes det plutselig ikke som overfallsvoldtekt. (Kanskje snarere som en yrkesrisiko i moralistiske øyne.)

 

Nå er det en stor svakhet med statistikkene som er tilgjengelige over seksualforbrytelser, de skiller på statsborgerskap, ikke etnisitet. Så en somalier som har fått norsk statsborgerskap vil fremstå som norsk i statistikkene. Men vi kan allikevel gjøre noen statistiske antagelser:

 

Det ble i 2008 siktet 1046 personer for seksualkriminalitet i Norge. Kilde)

 

Av disse var 906 (86%) norske statsborgere, og 140 utlendinger. 10 stykker hadde Somalisk statsborgerskap. Så hva utgjør det? Vel, i de siste 30 årene har 13442 somaliere fått norsk stasborgerskap. (Kilde) Vi har 11117 som fremdeles er somaliske statsborgere. (Kilde) Nå er vi nødt til å forenkle litt for å komme fram til et svar, nemlig å ignorere kvinneandelen og andelen barn i hver gruppe. (Men de som er født i Norge er ikke med i tallene.)

 

Det sier oss at den somaliske befolkningen totalt er omtrent 2,2 ganger så stor som de med somalisk stasborgerskap. Altå kan vi løselig anslå at det er 10x2,2=22 etniske somaliere på statistikken. (Med forbehold om at de som har fått norsk statsborgerskap er like ille som de som ikke har fått det ennå.)

 

Neste problem er at dette forholdstallet er ulikt for ulike innvandrergrupper. Ser vi på alle land under ett, så er tallet som har fått statsborgerskap 224 619, mens de som fortsatt er utlendinger er 369 228. Det gir en lavere faktor, ca. 1,6, men det inkludere europeere og andre som ikke trenger statsborgerskap for å få arbeidstillatelse.

 

Forutsatt at dere henger med ennå her: Om vi bruker den høyere faktoren som gir et worst case scenario, så kan vi gange opp de nevnte 140 utenlandske statsborgerne på kriminalstatistikken med 2,2 for å få det totale antallet med annen etnisk bakgrunn. Det gir 308, eller snaut 30% Det er uansett nær 3 ganger andelen de samme innvandrere utgjør av befolkningen. Det er ingen som helst tvil om at folk med fremmed etnisitet er overrepresentert i mine øyne.

 

Men fortsatt er ca 70% av alle tiltalte for seksualforbrytelser etnisk norske nordmenn.

 

OBS! Den skarpsindige leser vil ha oppdaget at alle tallene ikke er fra samme år. Noen fra 2008, noen fra 2011. Det er en feilkilde, men på prosentnivå, og forklarer ikke en 3 ganger så stor hyppighet.

 

Geir :)

 

Edit: En stygg regnefeil her. Oppdatert nå. (Note to self: Statstikk om morgenen er farlig for helsa.)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

fortsatt er ca 70% av alle tiltalte for seksualforbrytelser etnisk norske nordmenn.

 

Dette er ikke korrekt.

https://www.politi.no/vedlegg/lokale_vedlegg/oslo/Vedlegg_103.pdf

 

Politiets informasjonshefte fremstiller klart og tydelig følgende tall:

Statsborgerskap og landbakgrunn: Majoriteten av ofrene i de anmeldte voldtektene i 2007 hadde norsk statsborgerskap (84,7 %). De fleste har også norsk landbakgrunn. For anmeldelsene i 2007 gjaldt dette 73,0 % av ofrene. Majoriteten av gjerningsmennene har norsk statsborgerskap (60,3 %). Personer med en annen landbakgrunn enn norsk blir stadig mer overrepresentert blant gjerningspersonene i de anmeldte voldtektene, sett i forhold til befolkningssammensetningen i Oslo. I 2007 hadde 72,8 % av gjerningsmennene en annen landbakgrunn enn norsk.

 

Dette postet jeg allerede i innlegget før du postet, dermed burde du allerede ha vært klar over at jeg allerede hadde dokumentert dette.

Endret av Ideal
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Bra skrevet Geir. Vi kan ikke tro at vi er moralskt overlegne andre nasjoner. Nordmenn kan drepe, voldta, snylte på staten likeledes som innvandre. Det er mange innvandre som bidrar mer enn de fleste nordmenn. At en innvandrer kan være et langt bedre individ enn en nordmann betyr ikke at vi skal følge dagens asylpolitikk, fordi i dag er det umulig å vite om en asylsøker vil bidra eller ikke. Det finnes metoder for å få det til, men individuelle tiltak er generelt sett veldig upopulære blandt nordmenn og regnes som mer inhumant enn å ikke slippe inn noen.

 

Ideal: Hans utregninger var for Norge, ikke Oslo. Jeg tror faktisk innvandre er mindre overrepresentert enn Geirs sine utregninger, fordi han antok at andregenerasjon er like ille som første. Det pleier de ikke å være.

Endret av Camlon
Lenke til kommentar

Jaja Geir, du kan klare å få det til å virke som om det ikke er noen problemer i forbindelse med innvandringen. Det er ikke bare voldtekt vi snakker om her. Vi snakker om trusler og generell bryskhet fra innvandrere som får nordmenn til å føle seg som innvandrere i sitt eget land. Flytt til groruddalen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Statistikk som baserer seg på hele Norge betyr i mine øyne lite i forhold til trådens tema: "Overgrep mot etniske skandinaver som resultat av asyl og innvandringspolitikken", det er ingen andre steder i Norge (ift. Oslo) som har like stor andel ikke-vestlige.

27% av Oslos befolkning er av ikke-vestlig bakgrunn.

Dermed er det i grunnen kun tallene for Oslo som er relevant, tallene for Skippagurra og Hammerfest blir da lite interessante.

For at noe skal kunne være et resultat av innvandrings og asylpolitikken, må det nemlig bo innvandrere og asylsøkere der.

Man kan nemlig ikke forvente at Omar skal kunne voldta noen på Tolga eller Alvdal, dersom det ikke bor en eneste Omar der.

 

Dermed egner tall fra disse distriktene kun til å forvrenge en statistikk som klart og tydelig sier fra om at Oslo er fanget i en voldtektsbølge, en voldtektsspiral som er påført oss grunnet asyl og innvandringspolitikken. Dette er prikk på trådens tema.

 

Tallene lyver ikke, og det går ikke an å motbevise det.

Lenke til kommentar

Ikke riktig, ca 20% av Oslos befolkning har ikke-vestlig bakgrunn. 27% er antall innvandre i Oslo og deres barn. Antall ikke-vestlige havner under 20% om vi inkluderer hele Oslo og ikke bare bykommunen. Oslo er forsatt ganske homogent, men det forandrer seg fort. Ikke glem at denne innvandringen har ikke holdt pa sa lenge. I 1990 fantes det nesten ikke muslimer i Norge.

 

Antall voldtekter de representerer er ikke mindre sa dette gjor faktisk tallene verre.

Endret av Camlon
Lenke til kommentar

Nordmenn voldtar ikke like mye som innvandrere pga biologiske forskjeller, det er den hele sannheten. Når vi atpåtil har flere innvandrere som er menn enn kvinner så sier det seg selv at det vil få uheldige konsekvenser, men her skal man heller fokusere på uverifiserbare "festvoldtekter" og lignende slik at dette multikulturelle sirkuset kan forsvares med det resultat at enda flere jenter blir voldtatt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...