Gå til innhold

Holocaust - fakta eller fiksjon? (Les reglene i førstepost)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er en artikkel fra 2009 som viser at holocaustbenekterne bare kan slutte å sutre om at de blir sensurert og aldri får uttale seg mens de som har forstått seg på historien og holocaust kan:

 

Fjerner ikke Holocaust-benektere

 

Facebook får kritikk for å tillate Holocaust-benektere å opprette grupper der de publiserer sine meninger.

 

En advokat i Dallas, Brian Cuban og broren Mark Cuban, tok kontakt med Facebook for å få dem til å fjerne opprettede grupper på den sosiale nettsiden hvor medlemmene benekter at Holocaust, jødeutryddelsen i Europa under annen verdenskrig, har funnet sted.

 

Det skal versere minst fem slike grupper som til sammen har totalt 357 medlemmer. Noen av medlemmene er fra land hvor det å benekte Holocaust er forbudt.

 

Talspersoner for Facebook sier imidlertid at nettsamfunnet prøver å ballansere på den fine linen mellom toleranse og sensur. Vi har lagt lista ved grupper og personer som truer med vold mot andre.

 

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.6601380

 

Nå er ikke dette direkte relevant til om holocaust hendte eller ikke slik tråden dreier seg om, men jeg tar det med for å vise at ytringsfriheten er stor slik holocaustbenekterne gang på gang har klaget på i denne tråden. Innlegg med ordene "redde for at sannheten skal komme fram" ol. er det jo utallige av her. Det virker ikke som om folk rundt om i verden er så redde for å høre benekternes meninger ettersom ingen tror på dem uansett. Og det er jo ikke det spor rart mtp. den enorme mengden av beviser som finnes for holocaust. Jeg synes det er feil å gjøre det ulovlig å benekte holocaust, men de landene som har gjort det ulovlig har vel gjort det av respekt for ofrene og deres etterlatte. Med unntak av Israel selvfølgelig som bruker holocaust som en unnskyldning for å rettferdiggjøre okkupasjonen av Palestina og Golanhøydene som tilhører Syria samt forsøket på å utrydde den palestinske befolkningen...

 

Men denne artikkelen viser altså klart og tydelig at benekterne langt ifra blir kneblet på nettet slik enkelte vil ha det til. Og det er i få land det er forbudt å benekte holocaust.

Lenke til kommentar
Hvor er bevisene du fikk for at det skjedde?
Utrolig. Du ber om bevis. Får en henvisning til bevisførsel i TO rettsaker. Så gidder du ikke lese det og mener du derfor kan påstå at det ikke fins bevis.

 

Jeg var klar over at egen ignoranse er et av favorittargumentene deres, men at egen latskap skulle være så overbevisende overrasker hver gang.

 

Du kan ikke angripe det historiefaglige arbeidet som er gjort om Holocaust, uten å sette deg inn i det, noe denne tråden viser ganske tydelig. Du får det rett og slett ikke til.

 

Ingen norske fra disse leirene kan beskrive disse forholdene du har blitt lurt til å tro på.
Du flytter målstengene . Jeg har ikke nevnt norske vitner noe sted. Du har rett og slett ikke imøtegått noen av de relle argumentene til motparten.

 

Den eneste måten man kan referere til historikere er om de har forholdt seg til bevis fra en etterforskning. Etterforskning av holocaust har aldri funnet sted.
Fullstendig surrealistisk. Jeg viste til to rettsaker, samt flere tusen vitenuttalelser fra ungarske jøder. Det er bare en liten flik av bevismateriale for Holocaust. Det virker som du vil at de du diskuterer med skal gjøre jobben med å forenkle historien om verdens best dokumenterte folkemord for deg. Vet du hva. Det er allerede gjort. Du finner enkle og kortfattede versjoner av historien i historiebøker for ungdomsskolen. Det er kanskje for vanskelig det og?
Hvis ingen har liste hvor får man 6 millioner tallet i fra, bortsett fra propagandaen 6 milioner jøder før andre verdenskrig startet? Finnes ikke.
Sludder. Bakover i tråden finner du en rekke innlegg fra Red Frostraven om de polske jødene og polske folkeregistere. Som vanlig tør ikke benektere som deg forholde seg til de bevisene som fins i virkeligheten, men må dikte opp eget sludder for å ha noe infantlit nok til å argumentere mot.

 

Hvis du mener man må ha komplette navnelister før man kan bevise at etfolkemord har funnet sted, så må du også argumentere mot Stalins drap på eget folk og en rekke andre folkemord. Eller har du komplette navnelister fra pogromene tilgjengelig? Hva med Rwanda?

Det er bare noe du har lest og trodd på uten å vite hva du egentlig har lest. Nok påstander. Kom med bevis. Hvor er kremeringsbevisene?
Kan du forklare hvorfor vi skal henvise deg til mer av bevisførselen for Holocaust som et delvis industrialisert og statsstyrt folkemord, når du ikke leser de kildene du allerede har fått oppgitt?
ABB fikk mye mer rettstid enn 6 millioner jøder. Det sier alt, fordi man skulle bli fortest mulig ferdig og fortsette NWO agendaen.

Dette er positivt feil, men takk for at du i det minste er ærlig på at du tror det ligger en kjempekonspirasjon bak. Du har selvfølgelig ikke klart å sannsynliggjøre noen slik konspirasjon, men det forklarer i hvert fall en del ...

 

Til informasjon viste jeg til rettsaken om Auschwitz som ble avholdt i Frankfurt fra 1963 til 1965. Bare den tok mer tid en ABB-saken, og den utgjør bare en brøkdel av rettsoppgjøret etter Holocaust. Du kan google det regner jeg med, eller trenger du hjelp til å finne informasjon om den rettsaken? Den alene slår beina under argumentene dine, så det kan jo hende du ikke har lyst til å utsette deg selv for korrekt, men motstridende informasjon. La for all del ikke virkeligheten komme i veien for deg.

 

Klarer du ikke selv å plukke ut noen beviser? Typisk at holocaust-tilhengere vil at andre skal se 2 timers dokument video og lese bøker for å bli overbevist.
Ja huff. Det er skikkelig slemt å be deg lese noen sider med rettsdokumenter når du ber om bevis. Vil du vi skal finne fram fargestiftene og lage noen enkel strektegninger, eller bør vi mime det for deg, siden det er så vanskelig å lese de kildene du får når du ber om dem?
Jeg har brukt få minutters video klipp med nok bevis på at det finnes så grove feil og motsigende påstander om at gassing og kremering aldri skjedde.
I ditt hode kanskje. Men spesielt overbevisende var det nok ikke. Det er sikkert fordi alle som diskuterer mot deg jobber for NWO. Fin taktikk det der. Skrik konspirasjon hver gang du går tom for argumenter. Hele tiden med andre ord.
Røde Kors er et eksempel på at omstendighetene ikke var så grusomme mens de levde f.eks. i Auschwitz.
Røde Kors-historien du viser til er nok et eksempel på hvorfor du burde lest mer. Ikke bare denne tråden, men noe mer enn benektersider. Røde Kors hadde aldri tilgang til Birkenau, og de har aktivt dementert den tolkningen du legger til grunn. Det er allerede dokumentert i disse trådene.

 

Denne tråden handler om holocaust hvor påstanden er om jøder ble gasset og kremert, ikke om mennesker ble skutt ned i massegraver.
Holocaust handler ikke bare om gassing. Men det er fint om du innrømmer at Einsatzgruppene slaktet ned et sjusifret antall jøder. Dette er godt dokumentert, ikke minst av tyskerne selv, og er noe du kan lese om i denne tråden. Men det er kanskje for vanskelig?
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Nettjeneste løser holocaust-gåter

 

Mange nordmenn søker svar på hva som skjedde med norske jøder under 2. verdenskrig. Svarene er ikke alltid enkle å finne, men en ny amerikansk nettjeneste vil nå gjøre prosessen enklere.

 

Den jødiske organisasjonen American Jewish Joint Distribution Commitee (JDC) har lansert en tjeneste som vil gjøre det betraktelig enklere å finne svar på spørsmål rundt jødeutryddelsene under 2. verdenskrig.

 

JDCs nye nettjeneste består av en database på over 500.000 navn, et bildegalleri på over 1.000 bilder og en rekke søkbare dokumenter. JDC oppfordrer også publikum til å ta kontakt om de kjenner igjen noen på bildene og håper på den måten å nøste opp flest mulig av historiene fra krigen.

 

– I Norge er det fortsatt mange uklarheter rundt skjebnene til jøder under krigen. Det var ingen tydelig registrering over de som ble sendt til konsentrasjonsleirene og dette gjaldt spesielt for kvinner og barn, forteller Ewa Mork ved Holocaustsenteret i Oslo.

 

– Familien er som regel godt informert om hva som skjedde med slektningene sine, så det er i stor grad andre folk som kontakter oss og vil ha hjelp. De har kanskje kommet over noen eiendeler som tilhørte en jøde, eller de lurer de lurer på hva som skjedde med den jødiske familien som bodde i huset nede i gata.

 

– De som havnet i konsentrasjonsleirene har man ganske god oversikt over gjennom dokumenter og oversikter fra nazistene som ikke ble ødelagt. Men man skal ikke glemme at de aller fleste jøder ble drept i nærheten av hjemmet sitt. Dette er i liten grad dokumentert, så det er mye man ikke vet, forklarer Mork.

 

http://www.nrk.no/ku...dning/1.7617960

 

Nye beviser rulles stadig opp og nye metoder kommer stadig. Samtidig interesserer flere og flere seg for å finne og offentliggjøre alle beviser rundt holocaust. Håper virkelig at dette vil synliggjøre folkemordet og både enkeltindividers samt helheten av ofrenes skjebne. Så mye informasjon som finnes rundt holocaust og så mye nye detaljer som stadig oppdages og avdekkes er det bare direkte latterlig å påstå at det aldri hendte!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

In Auschwitz it was very quiet and peaceful.

 

Edit: diskusjon.no klarer ikke enkel edit

Du klarer visst ikke å gjengi eventuelle argumenter som fins i den videoen.

 

Siden du helt sikkert ikke har orket å sette deg inn i hva som kom fram under Auschwitz-rettsaken i Frankfurt enda, så kan jeg gi deg litt hjelp.

 

pie%2Ball.png

Grafen er hentet fra en statistisk gjenomgang av vitenmålene fra Auschwitz-rettsaken i Frankfurt. Den bør være selvforklarende. Hele analysen fins her. Hvem vet, kanskje du får lyst til å forholde deg til flere setninger etter hverandre på et tidspunkt.

Lenke til kommentar

Om folk fikk se alle filmene og ble tilstrekkelig eksponert for dem så ville det vært enden på visa for myten du holder så kjær og det vet du også underbevisst.

 

Det er egentlig samme regla med hvordan storfinansen konstant bombarderer befolkningen med den ensidige vinklingen på krigen gjennom sine mange aviser, fjernsynskanaler, bokforlag og lignende.

 

Morsomt, fordi her har man gått rundgangen i over 300 sider på to ulike tråder, den første fikk dere faktisk konstant bombadert forumet med videoer, alle innlegg bestod nesten utelukkende av videoklipp, her har dere fått postet de aller fleste relevante videoklippene (etter å blitt tvunget til å skrive litt info om det, dvs MER INFORMASJON om emnet dere hevder å brenne for). Likevel holdes "myten" gående i beste velgående, tvert om ler folket her, fordi dere sutrer og slåss mot skygger som ikke eksisterer, og alle andre ser det, og synes det er patetisk når dere hyler lakeier, jødetilbedere og sensur fordi dere nekter å skrive litt utdypende om videoklippene dere vil poste.

 

 

[media]http://www.youtube.com/watch?v=xm8UmMuRSSw[media]

 

Her er et eksempel på den slags informasjon Bidalaka og lakeiene hans Rampage og Tveit ikke tåler.

 

Nei, den dokumentaren det er et utdrag fra har vel blitt postet sikkert 5+ ganger før, og dette er et 15 minutters utdrag, og likevel EVNER du ikke å skrive litt om innholdet, den ble postet atter en gang siden etterpå og da ikke engang med noe annet enn en oneliner. Jeg synes det er morsomt, fordi "revisjonistene" har så lite å fare med at det blir en parodi.

 

Oh come on Tor. Du vet at du ikke har noen sjangs når det kommer til fri utveksling av informasjon, det er også grunnen til at du manipulerte moderator til å gjøre ditt skitne arbeid.

Regler som du på kommunistisk vis har vært med på å utforme.

 

:roll:

 

Det er nok det, han manipulerte meg, det har ingenting med at de fleste revisjonistene her oppfører seg som avskum og vil bare spamme ned forumet med videoklippene sine uten å faktisk diskutere emnet, for å så hyle og bære seg om jødeblod, konspirasjon og undertrykkelse. De klarer visst ikke å se at eller skjønne at hvis de bare poster det samme klippet, men viser at de har sett og forstått innholdet så får det stå.

 

Han har nok ikke vært med å utforme akkurat reglene, men på god kommunistisk måte så bidro han med førsteinnlegg ja, jeg tilbydde BelzeBob å lage et godt førsteinnlegg, men han nektet (rart hva?) og så spurte jeg om noen andre ville ta opp stafettpinnen og Bidelaka stilte seg til rådighet. Det er faktisk kommunistisk, men så har jeg en viss fornemmelse om at du ikke har overhodet peiling på hva kommunisme er, men fortsett for all del å bruk det som et synonym for stalinisme eller hva enn du egentlig ville referere til.

 

Det som er litt morsomt er at det er mange aspekter ved Holocaust som sikkert kunne trengt å nyanseres etter en demonisering og ting som er blåst ut av proporsjoner, slik man i etterkant har avslørt såpene og lampene av skinn ikke er troverdige, men myter startet for å demonisere, eller rett og slett historier som har spint ut av kontroll. Det drukner derimot i idiotien som er jødehaterene og NWO-konspirasjonstroende som tilsynelatende ikke har grunnleggende kommunikasjonsevner eller evne til oppføre seg.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det er nok det, han manipulerte meg

 

Flott at du inn i mellom greier å være ærlig.

 

Myter startet for å demonisere, eller rett og slett historier som har spint ut av kontroll

 

Også kjent som Holocaust og forfølgelsen av det europeiske folk.

 

Er du fortsatt redd for at dette skal bli til en "holocaust hendte ikke tråd" ?

 

Du trenger ikke vise at det er fullstendig tomt i bingen i hvert eneste innlegg.

Dette er vel hva Rampage anser som å "oppføre seg". He-he. Eller va Tveit?

 

Grafen er hentet fra en statistisk gjenomgang av vitenmålene fra Auschwitz-rettsaken i Frankfurt. Den bør være selvforklarende. Hele analysen fins her. Hvem vet, kanskje du får lyst til å forholde deg til flere setninger etter hverandre på et tidspunkt.

Holocaust-controversies er søppel og det vet du.

 

Det har jeg også prøvd å forklare til det kjedsommelige, men det er nok bare å gi opp...

Så hva handler det om da? Om det ikke var 6 millioner gassede jøder? Det neste i den vanlige regla fra de hjernevaskede? Sigøynere og rævpulere?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette er vel hva Rampage anser som å "oppføre seg". He-he. Eller va Tveit?

 

 

Holocaust-controversies er søppel og det vet du.

Dere beskylder meningsmotstandere og et helt folk for å være del av en kjempekonspirasjon. Tilgi meg for at jeg ikke gidder å ta i dere sarte benektere med silkehansker.

 

Du har ikke kommet med ett eneste relevant argument. Du har ikke en gang forsøkt. Det eneste du har demonstrert er at du er en ganske forvirret person som fantaserer om at jeg er noen jeg ikke er og at vi er ute etter dere.

 

Du klarer ikke en gang å formulere et forsøk på et argument mot den statistiske analysen av Frankfurt-rettsaken.

 

 

Dere forsøker ikke en gang. Det er vel mye enklere å innta offerrollen og legge skylda på alle andre for at verden går dere imot.

 

Men særlig imponerende er det altså ikke.

 

Var Irene Zisblatt blant dem? *Knis*

Fullstendig tomt i bingen. Du kan umulig ha mye selvrespekt, siden du gang etter gang stiller deg selv i et så usedvanlig dårlig lys.

 

Det er simpelthen ikke mulig å forestille seg at noen vil gjøre benekterrørsla en sånn bjørnetjeneste uten å være utplassert av NWO.

Endret av Salvo
Lenke til kommentar

Dere beskylder meningsmotstandere og et helt folk for å være del av en kjempekonspirasjon. Tilgi meg for at jeg ikke gidder å ta i dere sarte benektere med silkehansker.

 

Du har ikke kommet med ett eneste relevant argument. Du har ikke en gang forsøkt. Det eneste du har demonstrert er at du er en ganske forvirret person som fantaserer om at jeg er noen jeg ikke er og at vi er ute etter dere.

 

Du klarer ikke en gang å formulere et forsøk på et argument mot den statistiske analysen av Frankfurt-rettsaken.

 

 

Dere forsøker ikke en gang. Det er vel mye enklere å innta offerrollen og legge skylda på alle andre for at verden går dere imot.

 

Men særlig imponerende er det altså ikke.

 

Fullstendig tomt i bingen. Ha litt selvrespekt mann.

Det er fullstendig tomt i bingen din ja, det ser jeg slik som du sliter med å komme med egne refleksjoner og heller runker til fabrikerte kilder som om det var hellig materiell.

 

Nei, jeg er ikke forvirret, jeg vet meget godt hvem dere er og hvilke fritidsproblemer dere har. Språket blir etterhvert ganske lett gjenkjennelig.

 

Ellers da? Er det noen vaksinemotstandere eller nettekstremister dere har forfulgt i det siste? hahahaha.

Lenke til kommentar

Det er fullstendig tomt i bingen din ja, det ser jeg slik som du sliter med å komme med egne refleksjoner og heller runker til fabrikerte kilder som om det var hellig materiell.

Nei, jeg er ikke forvirret, jeg vet meget godt hvem dere er og hvilke fritidsproblemer dere har. Språket blir etterhvert ganske lett gjenkjennelig.

Ellers da? Er det noen vaksinemotstandere eller nettekstremister dere har forfulgt i det siste? hahahaha.

Stakkars. Selv de kildene du omtaler som fabrikkerte klarer du ikke å forholde deg til. Så henfaller du til ren infantilitet. Hvorfor tror du ingen ved sine fulle fem tar dere alvorlig?

 

Kom igjen. Dere kan da i det minste forsøke.

Lenke til kommentar

Og nei dummen, jeg beskylder ikke et helt folk for å være en del av en kjempekonspirasjon. Videoen som jeg postet på forrige side demonstrerer helt klart at det også blant den jødiske befolkningen finnes mennesker som forteller sannheten, selv om at det i våre dager ser ut til å være en mangelvare.

Ok. Forklar hvor mange av jødene som har vært med på konspirasjonen, hvor mange av de pårørende og hvor mange av overgriperne.

 

Eller du kan som en begynnelse forsøke å forklare hvor de 265,000 jødene som ble transportert fra Warsava-ghettoen til Treblinka ble av.

 

Eller hvor de ungarske jødene ble av.

 

Eller hvorfor rapporter fra Einsatzgruppen forteller om hvor mange jødiske barn som ble henrettet.

 

Gjør i det minste et lite forsøk på annet enn barnsligheter. Nå er dette en usedvanlig pinlig forestilling.

Lenke til kommentar

"Dere", "Vi" osv. Du har veldig vanskelig for å forholde deg til enkeltpersoner eller stå for dine egne meninger.

Hvordan er det å være så svak at du må hvile deg på andre hele tiden?

Her er det fortsatt ingen argumenter.

 

Skal vi gå tilbake til Frankfurt-rettsaken? Du kan kanskje forklare hvordan 99% av de som uttalte seg ser ut til å bekrefte at Auschwitz-birkenau var en utryddelsesleir. Var alle med på konspirasjonen?

Lenke til kommentar

Du har en liste med noen navn. Du kan ikke redegjøre for navnene.

 

Betyr det at de ble gasset i gasskamre som ingen har sett?

 

Her er det fortsatt ingen argumenter.

 

Skal vi gå tilbake til Frankfurt-rettsaken? Du kan kanskje forklare hvordan 99% av de som uttalte seg ser ut til å bekrefte at Auschwitz-birkenau var en utryddelsesleir. Var alle med på konspirasjonen?

 

99%, Tusenvis av forskere, den best dokumenterte hendelsen i historien osv.

 

Dette er bare tomme ord.

Endret av Holoskeptiker
Lenke til kommentar

Ja, det er pinlig at det går an å være så hjernevasket som deg. Jeg hadde skammet meg hinsides når jeg omsider hadde måtte kommet til konklusjonen om hvilken ape jeg hadde fremstått som og hvilke banaliteter jeg hadde trodd på, men nå er ikke jeg deg og det priser jeg herren for.

Jepp. Alle andre enn en gjeng med stolte Holohoax-avslørere er hjernevasket. Alle er mot dere. Alle er en del av en kjempekonspirasjon, unntatt det ekstreme mindretallet som er enige med dere.

 

Tør du ta for deg noe som helst av substans?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...