Gå til innhold

Hva kan en få for et GTX 460 1GB om dagen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

1200 nytt nå (ref prisjakt.no)

70% ville gitt 840kr, noe som er rimeig for et lett brukt produkt. Om du er heldig og finner helt riktig kjøper kan du kanskje få opp mot 80% siden det er et såpass rimelig nytt og det fremdeles har mesteparten av garanti og reklamasjon igjen på seg.

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Hei hei, takk for tilbakemeldingene. 70-80% er altså en tommelfinger regel? Og da avtar vel verdien ned mot 50% etter 3 år eller så?

 

Tsja, det er MIN tommelfingerregel sånn rent fra erfaring ihvertfall. 70-80% er liksom det bruddpunktet der folk tenker "hvorfor skal jeg gidde å kjøpe brukt når jeg kan legge på et par kroner og få helt nytt?" - uansett hvor ubrukt og nykjøpt produktet faktisk er. Selv en uåpnet produkteske vil alltid forringe seg i verdi en del i det du kjøper den. Jeg regner derfor dette som "taket" av hva du kan forvente å få for kortet gitt en interessert kjøper som ser etter det. Avhengig av interesse i markedet er det selvfølgelig mulig du må gå lavere - men det er jo fullt lov å starte et sted og så heller sette ned prisen om ingen kjøper.

 

Etter 3 år kan verditapet være ekstremt høy på datadeler. En del kan ha blitt tilnærmet verdiløs da i grunn, avhengig av hva det er for noe. verdien på en 3 år gammel SSD nå for eksempel er neppe 50%, ei heller for en 3 år gammel CPU. Andre deler holder seg bedre. Har du tenkt å beholde kortet i noen år fremover så ville jeg ikke regnet med å få tilbake særlig stor del av kjøpssummen på det ihvertfall. Se på det som et tap, og ta heller evt. salgssum som en bonus når og hvis du får solgt det senere.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...