Gå til innhold

Multicom Kunshan P150/P170 tråden


Anbefalte innlegg

norsk tastatur;)

 

pussig at de har glemt nettverkskort. skulle tro de var litt påpasslige når de bygget maskiner til 15000 kroner stykke. har en kamerat som nettopp har fått sin p170, og han hadde også oppstartsproblemer ved bruk av ssd, samt manglende nettverkskort.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

møtte på kameraten min med p170 i gårkveld. nå kan jeg i allefall ikke vente på maskinen her. stinker kvalitet av den, og skjermen var magisk i forhold til hva en er vandt med hos billigmerkene. slang inn en god slump ram heatsinks i maskina hans au. får håpe det gjør noen nytte:p men den strømadapteren var no herk. sinnsvakt diger, og med en tilsynelatende veldig kort ledning:p jaja. noe må en jo gå å ergre seg over og

Lenke til kommentar

Ja, maskinen er innertier på mange måter, og jeg har jo tidligere nevnt at strømforsyningen er en meget stor kladd. Den gjør likevel nytten sin, for den skal vel ha sin dose fra kraftverket når alle kluter settes til :)

 

Har enda ikke tatt skujobben med å bytte ut HDD med SSD, samt DVD mot Bluray, men jobber med saken. Eller den jobber med saken. Holder på å revidere hele HDD samlingen min, og sikre skikkelig back-up :)

 

Når alt er ferdig, så blir det gøy å kjøre noen benchmark :tease:

Lenke til kommentar

Vil bare minne alle som vil ha en Multicom maskin, at de bestiller den UTEN OS, men om de har bruk for OS så legger de ved OS i bestillingen. Altså ikke i konfigurasjonen. Grunnen til det er at Multicom har begynt å legge inn OS på maskinene med recovery, samt at man ikke får med seg noen plater. Hverken av OS eller recovery. Vil man ha plate, så må en betale kr 140 for en recovery plate om den sendes i ettertid.

 

Kjøper man OS ved siden av, så slipper man en 6 GB recoverypartisjon på disken. Dyr diskplass om man har SSD. Om man gjør det slik jeg skisserer, så koster det kr 200 ekstra, men det er vel anvendte penger.

 

PS: Da får man også maskinen helt fri for bloat-ware.

Endret av Protest
Lenke til kommentar

Nå har det oppstått problemer med Vertex 2 SSD'en som jeg oppdaterte firmware på. Lot PC'en kjøre over natten for å laste ned diverse greier og da morgenen kom viste det seg at PCen hadde krasjet i løpet av natten og at den nå prøvde å boote via nettverkskortet, altså samme greie som før jeg oppdaterte firmware.

 

Etter et par forsøk med forskjellige former for reboot fikk jeg windows 7 i gang igjen, men etter 5 mins med vanlig bruk fikk jeg bluescreen og reboot igjen.Dette gjentok seg flere ganger(både midt i filoverføringer og installasjoner :S).

 

Til slutt fant jeg ut at jeg skulle prøve å reformatere siden ocz sin hjemmeside gjorde oppmerksom på at data på SSDen kunne bli korrupt eller slettet ved en firmware oppdatering. Det viste seg at det var lettere sagt en gjort da windows installasjonen ikke godtok den nylig oppdaterte og formaterte SSDen som en gyldig partisjon. Den ga ingen god forklaring på hvorfor den ikke passet, men anbefalte meg å gå inn i BIOSen og trikse med disken.

 

Noen som har noe forslag til hva som kan gjøres?

 

 

(Jeg bestilte med en 500gig 7200RPM disk for å ha som secondary, som jeg nå har tatt i bruk mens jeg fikser SSD problemet. Orker ikke å sitte med feilsøking på en HELT ny PC uten å ha kjørt et eneste spill på den :p)

Lenke til kommentar

Egentlig små bagateller :)

 

... og N4TT, om du har et ekstern kabinett til 2,5" disk, så er problemet løst på 3 minutter. En slik kabinett får du får noen små kroner på Biltema eller Claes Ohlson. Om du hadde funnet en slik en med USB3, så kunne du etterpå dytta inn din 500 Gigg disk.

Jeg har en slik en. Den tar både 2,5" og 3,5" disker.

Kjapt å bytte mellom disker da, og det skal jo litt til å fylle TB disker :)

Lenke til kommentar

hehe.. vi trenger ikke å dra denne så langt.. var bare en liten kommentar om at jeg syntes det var en del småproblemer som kanskje ikke burde være der med en ny maskin! :)

 

Men, ja.. det er også sant.. men, nå har de fleste som har bestilt denne maskinen vært og er på dette forumet og i denne tråden også FØR de har bestilt.. det er jo de samme navnene som går opp igjen her.. Så det er vel ikke så mange i denne tråden som har registrert seg her pga feil med maskinen.. jeg bare kommenterer at av noen de som har vært i denne tråden og silket og spurt om saker og ting en lang stund, har senere etter levering kommentert at de har hatt ett eller annet slags sett av problemer! :) Og, siden det ikke er SÅ mange som har bestilt her enda, så synes jeg de kommentarene som har kommet angående "feil" og problemer har vært en anelse prosentandel for høy! Til å være en ny, dyr PC.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...