Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva tenker dere når dere ser en jente for første gang?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis det er kaldt ute og hun har på seg miniskjørt, strømpebukser og åpne høyhælte sko lurer jeg på hvor dum hun egentlig er siden hun tydeligvis ikke vet å kle seg etter været. Ellers tenker jeg som regel svært lite når jeg ser en jente. Klart, det dukker jo opp jenter som er ekstra søte. Da vier jeg dem en ekstra tanke. Men ikke mer. Snakker nå mest om hverdagen, men til tider også når jeg er ute.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg ser først om hun har noen spesielle trekk ved ansiktet sitt, så ser jeg resten av kroppen. Så plasserer jeg henne i gruppen "pen", "gjennomsnittlig", eller "stygg". Derimot, enkelte ganger tenker jeg "fytte pokkern! for en vederstyggelighet" og snur meg bort i avsky så snart jeg har sett ansiktet. Andre sjeldne ganger glemmer jeg hva jeg skulle gjøre, og bare stirrer.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Noen ganger på treningsstudioet jeg trener på analyserer jeg alle jentene/damene jeg ser der og teller for meg selv hvor mange jeg hadde pult. Tror jeg kom til 5-6 forrige gang. Mulig jeg er syk i hodet, men noe må man jo tenke på når man trener alene og ikke har noen å snakke med!

Endret av Slasken92
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Haha, TS følte at du traff meg ganske bra der :)

Jeg legger til en vurdering på om a virker sjenert eller ei, og om a har et veldig fint smil eller ikke, og no nylig så har det med at personen virker litt soisial passert meg :b

 

Hvor vidt jeg ville hatt sex med henne eller ikke passerer ikke meg de første øyeblikkene.. Klarer ikke finne meg selv (i et forhold, eller i senga) med ei "dum ei".. Så jeg trenger litt mer tid til å bli kjent med personen før jeg vet om jeg ville kastet meg i senga med henne :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...