Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Noen tips for å få seg kjæreste ?


Anbefalte innlegg

Jeg går på ungdomskolen å har så lyst på en kjæreste. Jeg er en gutt som er hetro, jeg liker jenter. Jeg vil også påpeke at jeg ikke er en sexgris, som bare er ute etter sex, jeg vil ha en jente jeg kan klemme og kysse på og kose med :-). Lettere sakt, jeg har lyst på en kjærlighet. Mors gamle kjærlighet blir liksom ikke den samme, en jente på min egen alder e liksom den kjærligheten jeg er ute etter.

Jeg har hatt et dårlig opplevese med noen jenter som ga forskjels behandling, der de overså meg, og mengte seg med de pene. Jeg her ikke direkte "stygg", ja jeg har noen kviser og black spots, og jeg er det de kaller en "daywalker" (har rødt hår, men ingen fregner). Ikke for å være rasistisk, hvis dette går under titlen "rasisme", men liker virkelig ikke jenter "gingers", sånn som meg ? Jeg hadde en jente jeg trodde som likte meg, intill jeg sporte, da hun svarte nei. jeg har prøvd tre ganger, så hardt jeg kunne, men ingen elsker meg. Jeg har jævli liten selvtillit nå, å henger vanlig hvis i et hjørne alene, alle friminuttene, fordi jeg ikke trur noen vil snakke med meg. Jeg er redd får at hvis jeg snakker med dem, sier jeg noe som er fucked up, eller høres homo ut, så liker de meg enda mindre. En annen ting er hva skal man snakke om ? Hvis jeg i det hele tatt kommer meg inn i en venne ring, der de snakker, så kommer jeg ikke på noen ord, redd for å fucke det opp. Gi meg noen tips, om hvordan få seg kjæreste, hver så snill !

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk, hjalp mye. Men vil ikke det får deg til å virke som et rasshøl i blant ?

Hva er det kvinnfolka vil ha? Jo rasshøl som du kaller dem. Uansett om det ikke er hva de har lyst på er det hva som tiltrekker dem, finnes såklart unntak til alle regler ....

 

Men en ting du må fikse på er selvtilliten din. Andre rundt det merker med engang om du har dårlig selvtillit eller ikke, spesielt kvinner ....

Husk et førsteinntrykk er vanskelig å endre.

Lenke til kommentar

Som en sa i en annen tråd: Det er "beta" å tenke på om det du skal gjøre er alpha eller ikke. Folk som er naturlige ledere tenker ikke over dette, de har ingenting å bevise for noen. Trådstarter, det handler ikke bare om å "være seg selv", men at du er den beste siden av deg selv og aldri unnskylder deg for det.

Lenke til kommentar

Det er ikke "rasshøl" kvinner liker, men selvtillit.. Men for mange så går dette hånd i hånd, folk med høy selvtillit tillater seg gjerne å oppføre seg som en idiot, og rakker ned på andre.

 

Flere menn finner dette motbydelig, men har ikke baller nokk til å bruke "rasshølene" som tørkepapir og lar seg tråkke på. Kvinner bryr seg ikke om vedkommende oppfører seg idiot ovenfor andre, så lenge han har selvtillit og gir henne oppmerksomhet.

 

Så til deg TS, du trenger ikke å oppføre deg som en idiot, bare du ikke lar andre bruke deg. Vis at du er din egen sjef, og behandle folk rettferdig. Det innebærer at du tar igjen om andre ikke respekterer deg, og kanskje får deg til å virke rasshøl en gang i blandt, men ellers vis respekt for andre, altså de som fortjener det.

 

Gjerne start med vektløfting og skill deg ut på en eller annen måte. og stå for det!

 

Var selv en tjukkas i starten på ungdomsskolen, ble mobba osv. Starta med vekter og gikk ned en del i vekt. Overså de som slengte dritt til meg, og havna i slosskamp en gang da en ikke ville gi seg. Det ble med den ene gangen, hørte ikke mer fra folk, fordi de visste da at jeg kunne finne på å slå tilbake. Fikk høre en stund etterpå at jeg var ustabil, men jeg var bestemt på at jeg ikke fant meg i å bli rakket ned på.

 

Livet har bare gått oppover siden da. Har hatt flotte kjærester og et spennende liv. Er ikke den mest populære personen med mange venner da jeg farter en del rundt i verden, så rekker ikke å bygge noe stort nettverk før jeg har flytta videre, men ingen tråkker på meg lengere. Og det er en god følelse :w00t:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Samtidig så kan det virke litt påtatt og desperat prøve å være en "alpa male" utifra diverse PUA guider du leser på nettet. Tror det er bedre å heller bare være deg selv, så klisjé det enn høres ut.

 

Dette er bare er en meningsløs platthet. Beskriv heller hva du legger i å "være seg selv", hvis du vil gi TS tips om hvordan han skal oppføre seg for å møte jenter.

Lenke til kommentar

Jobb på selvtilliten - og ikke bare hvordan du snakker med andre mennesker, men hvordan du føler om deg selv. Vær sikker og glad over hvem du er. Når du begynner å jobbe med dette (si til deg selv at du er bedre, du er en bra kar osv), så vil det merkes på måten du snakker til andre. Det er en lang prosess, så hold ut!

 

Deretter må du TA SJANSER. Ikke vær redd for å snakke til en jente, virke litt frampå, ta styringa i en sosial situasjon, snakk til en jente som en "alpha-male".

 

Ha selvtillit - TA SJANSER! Du må virkelig bare utfordre deg selv, fordi det er ingen vei utenom dette. Når du blir modigere med jenter kommer selvtilliten, og det er en fantastisk selvrealisering.

Lenke til kommentar

Det er mange ting som man må tenke på for å få seg en kjæreste, men det første du kan jobbe med er å ha selvtilitt. Selvtilitt handler ikke så stor grad hva du føler om deg selv (og du vil ikke føle bra om deg selv, bare fordi du sier at du er en grei kar), men hvordan du oppfører deg. Snakk i en rolig tone. Ønsker du å gjøre noe, så gjør du det. Gå rett bort til jenter, ikke nøl. Altså, ikke vær nervøs.

 

Andre tingen du bør tenke på. Når du prater med jenter, ta på dem. Altså uskyldig berøring som viser interesse.

 

Tredje tingen du bør gjøre, slutt å bry deg om hva andre mener om deg, prøv å fokuser på de positive sidene. Lev ditt eget liv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selvtilitt handler ikke så stor grad hva du føler om deg selv (og du vil ikke føle bra om deg selv, bare fordi du sier at du er en grei kar), men hvordan du oppfører deg.

 

selve definisjonen av selvtillit er "individets tiltro til sin evne til å prestere."

Så jo, selvtillit handler jo igrunn om hva man føler om seg selv. Poeneget er vel at om du føler at det er noe du klarer, så vises det også på utsiden.

Lenke til kommentar

Det er mange ting som man må tenke på for å få seg en kjæreste, men det første du kan jobbe med er å ha selvtilitt. Selvtilitt handler ikke så stor grad hva du føler om deg selv (og du vil ikke føle bra om deg selv, bare fordi du sier at du er en grei kar), men hvordan du oppfører deg. Snakk i en rolig tone. Ønsker du å gjøre noe, så gjør du det. Gå rett bort til jenter, ikke nøl. Altså, ikke vær nervøs.

 

Andre tingen du bør tenke på. Når du prater med jenter, ta på dem. Altså uskyldig berøring som viser interesse.

 

Tredje tingen du bør gjøre, slutt å bry deg om hva andre mener om deg, prøv å fokuser på de positive sidene. Lev ditt eget liv.

 

Selvtillit må først og fremst endres med hvordan du tenker på deg selv. Om man går å vurderer seg selv som noen som ikke fortjener å klarer å gjøre noe eller snakke med noen, kommer man ingen vei. Jeg tror også du skal se langt etter en usosial person som klarer å gå rett opp til en gruppe mennesker uten å være nervøs, og bare se hvordan ilddåpen går.

 

Hvordan man ser på seg selv er ekstremt relevant, og om man passivt tenker "jeg vil bare se dum ut", uten å tenke over hvorfor, vil man aldri komme noen vei. Det er derfor viktig og SUNT å bli mer årvåken på dette ved å faktisk tenke det "høyt" i hodet sitt.

 

Vil forsåvidt nevne at det er bevist at det er sunt og styrkende for psykisk helse og gjøre seg selv årvåken og bevisst på visse åpenbare ting som man aldri "tenker høyt" i hodet sitt, selv om man det er tanker som kommer naturlig og ikke betviles av deg selv.

Lenke til kommentar

Prøv å vær snill, hyggelig og fornuftig, da tror jeg du kan få ei bra jente! jeg er slik og jeg har ei fantastisk jente.

 

 

Jeg er stokk dum, treig i jernen, trener ikke, er litt lat, dårlig med muskler og veldig krok-rygga. Men enda har jeg den beste kjæresten jeg kan få, fordi jeg er snill og slikt :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...