Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heldig der LHUS! :D

 

Jeg vet, jeg spiller pill råttent både offensivt og defensivt. Derfor jeg ikke tok en kamp til.

Første kampen med Juve spelte eg deffansivt. Før eg i 2.omgang skrudde på høgt press og offensivt :) Da kom det to raske mål... Prøvde noko nytt da.

 

Men du er jo relativt effektiv da. Siste kampen 4/4 skudd og 2 mål er ikkje dumt det! :) I motsetning til meg, har mange skudd men lite mål..

Lenke til kommentar

Hjelper lite å være effektiv hvis jeg skaper 1-2 sjanser per kamp. Er ikke noen plan over det jeg driver med, hver gang jeg får ballen i angrep så stopper det helt opp. Ikke noe reportoar på noe som helst egentlig.

 

Mistenker at det er mangelen på eget spill som preger meg såpass at forsvaret mitt faller helt sammen også.

 

Forsvaret er det som skal redde meg, men der går det også tungt nå. Får prøve å spille meg opp med litt 8- div-spill :thumbdown:

 

(naturigvis uavgjort i første kamp, Monterrey-Monterrey 4-4)

Endret av LHUS
Lenke til kommentar

spilte en online kamp mot en fyr som var synsyk god, han spilte med spillere som ikke var gode, maks rundt 70. det som var er at når han kom i spurt mot meg så bare finta han balen hard til ene siden så var han lett forbi meg, hvilken finte er dette? finner den ikke og klarer ivertfall ikke å utføre den og jeg har prøvd på spillere rundt 85 for å prøve å få til.

Lenke til kommentar

Hestk*ksa*tnihel*ettesdri*tEA!!!!

 

Leda 1-0 i siste kampen som eg MÅ vinne for å holde meg i 4.divisjon. Tar ledelsen allereie etter 6(1minutt for mykje) og blir logga av EA.

 

Fyf*en :wallbash:

 

--------------------------------------------------------

Måtte berre få ut litt rage..

Endret av Pop-Fiske
Lenke til kommentar

Eg har sagt det 633 ganger og eg sier det igjen. Syns det er helt merkelig at noen har så mye problemer, men andre (inkl meg) nesten aldri faller ut av serverne.

Skjer nesten aldri. Er få ganger det skjer med meg. Men når det skjer på eit så "kritisk" tidspunkt, da.. Da blir eg irritert.

 

Men, får sjå positivt på det. Kan få opp W/L statistikken min.. :!:

Endret av Pop-Fiske
Lenke til kommentar

På PS3 så holder du vertfall nede R1, da presser nærmeste AI spiller motstander som har ballen. Du kan også holde inn X når du styrer din egen spiller, da vil din egen spiller holde motspiller på avstand, han takler ikke men hjelper deg vertfall til å få inn en takling viss du sliter med det.

 

X press er forøvrig litt "sett ned på" i Fifa samfunnet, siden det er rimelig vanskelig å bryte gjennom når noen du møter spiller slik, og det kan hjelpe den mest rævva Fifa spiller til å virke som han vet hvordan en skal forsvare seg.

 

Møter du noen som spiller slik så er det liksom kanter, skrått inn mot 16-meteren og finesse skudd det du må ty til for å score.

Lenke til kommentar

Synes X-press er sykt lite effektivt, da gode spillere bare bruker finesse mot dette. Hva har dere på autobevegelse etter bytte? Jeg bytter helt manuelt, fordi høye gjennombruddspasninger gjorde spilleren jeg ble til en klovn (stoppet alltid litt opp før han forsetter løpet).

 

Rykket forøvrig opp til 6. med 2 kamper igjen nå. Helt håpløst er det ikke, men det er jaggu ikke langt i fra...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...