Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En annen ting angående missile defence som dere kaller det. Det er ikke like effektivt som på Fifa 12. Det gjør det lettere ja, men det er vanskeligere å ta fra motstanderen ballen, siden du ikke har muligheten til de stående taklingene osv. Personlig liker jeg TD bedre. Lettere å ta fra andre ballen, men det er selvsagt litt kjett iblandt når jeg blir kjørt karusel med og havner milevis unna spilleren jeg egentlig var rett siden av.

Lenke til kommentar

Tror jeg har møtt folk som bruker LD offline. For når jeg spilte mot de kan man nærmest bare gå gjennom forsvaret deres uten at de i det hele tatt er i nærheten av å ta fra meg ballen.

Ja, dette jeg merka også. Legacy er rimelig håpløst, noe som forsåvidt er bra. Vet ikke hvorfor, men det virker som legacy er blitt direkte importert fra fifa 11, og ikke modifisert til å passe inn med fifa 12 sin fysikk motor, treigere banespill osv.

Lenke til kommentar

Støtte på en fyr online som bare kontrollerte keeperen når han skulle forsvare seg. Lettere irritert klarte jeg allikevel å score på fyren relativt tidlig i første omgang.

Resten av kampen trilla jeg ball i eget forsvar og vant 1-0 :D Kan tro han fyren var forbanna på meg - idiot.

Kan man styre keeperen uten BAP? Åssen?

Lenke til kommentar

Jeg ser ikke helt hva det er å patche. EA kan selvsagt gjøre det slik at de f.eks. oppfører seg som Semi-pro, når du styrer keeper, men det er jo tydelig at de ønsker at man skal kunne styre keeper selv i visse situasjoner. Jeg har også testet funksjonen et par ganger på demoen, og synes iallfall at det er gøy å kunne styre keeper når AI spiller seg selv alene mot keeper.

 

Hvis det er et stort problem, så blir det patchet.

Lenke til kommentar

Hehe yeah man, så det i dag når jeg gamet career, tok en pause og slo av rundt 11.30-11.45 og kom tilbake en time senere så var det gone. 6AM EST står det på EA sine sider, som er da kl 12 for oss i dag, så det var akkurat som de lovet. Kom også ut akkurat midnatt på fredag kvelden, så egentlig har vi fått det vi betalte for. Verdt det, spør du meg. :) Nå er det bare å håpe spillet ligger i postkassen i morgen fra Elkjøp; ellers blir det ikke gaming før torsdag!

Lenke til kommentar

Enig med Jørgen, World Class er lavere nivå enn en gjennomsnittlig fifa-spiller, og spiller du vanlig vil du gå en fordel ut av det. Tror heller ikke det er mange som gidder å bare være keeper hele tiden, det blir for kjedelig.

 

I fjor på Pro Clubs var det helt fint å spille mot et lag som ikke styrte laget sitt. Og regner med at det var World Class.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...