Gå til innhold

HILFE! trenger hjelp til sandy bridge erstatter.


Anbefalte innlegg

Heisann! da hovedkortet mitt tok kvelden i forrige uke fikk jeg siste dytt jeg trengte for å starte nytt prosjekt. Valget falt da logisk nok på et p67/ i5 basert system.

 

but here's the twist!

 

da bestillingen var klar og bare ett knappetrykk og to gjennsto kom jeg over nyheten noen av dere kaaanskje har fått med dere: alle sandy bridge hovedkort er defekt og tilbakekalles umiddelbart.. woooohooo!

 

så da sitter jeg her. med rykter om at full produksjon kan drøye til godt uti april har jeg blitt nødt å revurdere opplegget og lete etter alternativer. 2 måneder uten pc vil funke dårlig.

 

Så, finnes det gode erstattere til 1155 socket der ute til en PC fokusert på pc spilling og ellers standard websurf, video etc? hvor mye vil jeg f.eks tape pris/ytelses-messig på et 1366/i7 oppsett istedefor i5?

 

takker massemye for svar på forhånd.

Endret av shivaskunk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har forsåvidt tenkt å vente og se i noen dager i håp om noen svar på når jeg kan forvente p67's gjenoppstandelse i Norge, men hvis det drar på med tid før de kommer til norge igjen (noe jeg desverre tror) må jeg se etter et alternativ som vil holde godt en stund om ikke i 3 år.

Lenke til kommentar

Skal du ha noe som skal vare en stund går du ikke for "gammel" hardware som antagelig skal fases ut i løpet av året. Nye arkiteturen til AMD kommer etter hvert. Intel har gått på ei lita blemme med SandyBridge chipsettene sine, Men Intel fikser nok raskt oppi dette. Intel skal også senere i år komme med arvtageren til socket 1366 såvidt jeg vet. Så hvis jeg var deg ville jeg nok venta.

Lenke til kommentar

Kjøper man AMD nå vil man vel antakeligvis kunne bruke samme hovedkortet (AM3) til bulldozer når den kommer?

 

Nei, du må ha de nye AM3+ hovedkortene. Tror ikke de har kommet ennå. Jeg ville ihvertfall gjort alt jeg kunne for å klare meg midlertidig inntil de nye Sandy bridge-kortene eller AM3+ kortene kommer. Til og med kjøpt et brukt hovedkort for den gamle maskinen (til Shivaskunk).

 

Edit: Det ble vist fram et AM3+ kort fra MSI på CES i begynnelsen av januar. Bulldozerprosessorene skal komme i slutten av april, men det er ikke umulig at AM3+ kortene kommer før. De er bakoverkompatible og kan kjøre de gamle amd-prosessorene (phenom II).

Endret av Kaaz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...