Gå til innhold

Hvilken klasse syns dere er morsomst å spille?


Anbefalte innlegg

Som overskriften sier; hvilken klasse syns dere det er morsomst å spille? Og hvorfor?

 

Jeg tenker ikke da på hvilken klasse som gjør mest dps osv. (selv om det kan henge sammen), men hvilken som er morsomst å bruke. Eksempel: Jeg syns det er mer gøy å spille priest som dps, selv om mage har gitt meg større dps output.

 

:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fortjener dette egen tråd da? Eller kan en spørre om hva som folk synes er artig å spille i Småprat?

Ja, man kan selvsagt spørre om det i Småprat-tråden. Samtidig visste jeg ikke at det var påbudt å spørre om alt småprat i Småprat-tråden, har nok ikke fått med meg den regelen. :)

Dette er andre temaer på førstesiden nå: "Begynne med PvE.", "reroll prosjekt", "Hvor mye gull har du?", "WoW scam email", "Hvor finner jeg Felcloth etter Cataclysm?", ""The login server is currently busy."". Ingen av disse krever vel strengt tatt egen tråd, men det er sikkert flere enn meg som syns det er greit å få svar om det vi lurer på/er nysgjerrige på etter hverandre i en tråd, og ikke stykket opp over flere siden slik det fort blir i Småprat-tråden.

 

For all del, om denne tråden er for uinteressant, ikke "hard-core" nok eller av andre grunner bryter reglene på forumet, så steng den.

 

Tilbake til temaet; jeg syns det er gøy å spille paladin nå om dagen. Jeg har ikke spilt lenge nok til å få med meg så mange patcher, så jeg veit ikke hvordan paladin var før. Det jeg syns er gøy med paladin er at en kommer i gang med angrep så raskt, ikke som med endel caster-klasser hvor man står "bygger opp" en spell over litt tid. Men trivs forøvrig også godt med priest; er noe med dem. :)

Lenke til kommentar

My choice:

For PvP: Hunter, Rogue eller Frostmage

For Pve: Shaman (ele/resto, liker veldig godt begge specs) eller Hunter.

 

Roller:

Tank: Warrior uten tvil

Healer: Shaman

Dps: Hunter

 

Klasser jeg IKKE liker:

Deathknight (all specs)

Paladin (all specs)

Druid (feral tank, bear)

 

Resten av klassene er så som så i mine øyne.

Ikke noe spessielt mao.

 

Dette er mitt syn og selvfølgelig ingen fasitt på hva du selv ville foretrukket.

Lenke til kommentar

Jeg for min del tror jeg omtrent har kjørt meg fast på hunter. Kan ha noe å gjøre med at min første char var hunter. Har såvidt begynt på andre chars innimellom og levla et stykke med en paladin, noe som også var ganske morsomt, men nå etter at jeg startet opp igjen etter cata endte jeg nok engang opp med hunter, og stortrives med det. Ser ut som jeg muligens får min første topplevel char og innen nærmeste framtid :)

Lenke til kommentar

Takk for alle svar så langt! :)

 

Til dere som spiller mage; har dere noen råd til en arcane mage lvl 22 som sliter så fort det blir flere mobs?

 

Ingen problemer med single target, men så fort det blir flere enn èn tar Arcane Blast så lang tid å caste pga. angrep. Har jo Arcane barrage (?) men dersom Arcane Missiles ikke dukker opp må man jo gjøre noe etter det. Rimelig ny med mage.... :blush:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...