Gå til innhold

Huawei U8800 / Ideos X5


jevel

  

132 stemmer

  1. 1. Er du fornøyd med din U8800 / Ideos X5?

    • Ja
      100
    • Nei
      32


Anbefalte innlegg

Fikk min Ideos X5 i forgårs og er så langt meget fornøyd med telefonen. Da jeg kjøpte den via et svensk firma, så har den bare svensk og engelsk språk installert. Er det noen mulighet å få inn norsk språk på mobilen?

 

Wifi har jeg forøvrig ingen problemer med etter at jeg satte ruteren opp til å bruke WPA2Personal+TKIP. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken app bruker dere til å se hva som tar strøm fra batteriet?

 

Jeg har et lite problem i tillegg: Når jeg har vært og surfet eller hørt på musikk og er ferdig, bruker jeg "Advaced Taskkiller" Til å avslutte alle program slik at jeg det ikke sluker all strøm med en gang. Men etter sånn ca 20 minutter går jeg innpå mobilen igjen, og da står det på "Advanced Taskkiller" at det er mange program som har slått seg på igjen??? Hvordan kan dette ha seg? "Aldiko" Er f. eks en av det, og jeg har ikke peiling på hva dette er for noe?

Lenke til kommentar

Er det noen som har sett en guide til å roote denne telefonen?

Jeg har søkt litt rundt men har ikke funnet noe.

Jeg er helt fersk på Android så jeg tør ikke begi meg ut på noe før jeg finner en god guide :)

 

 

 

 

FLuAA har du prøvd det som Telcontar skrev på første sida?

 

Har du prøvd å kalibrere batteriet som det er en guide til på xda-developers forumet? Skal visst funke på de fleste Android telefoner.

 

Hele guiden på dette:

 

Hi *******, I understand your concern regarding battery life on your Nexus One device. The following steps should significantly extend the battery life on your phone. Please connect the phone to the charger with the phone powered on, and allow the phone to charge until the notification LED is green, indicating the device is fully charged. Disconnect the phone from the charger, and power it off. Reconnect the phone to the charger with the phone powered off, and allow the phone to charge until the notification LED is green. Disconnect the phone from the charger and power it on. Once the phone is powered completely on, power it off again and reconnect it to the charger until the notification LED is green. Disconnect the phone, power it on, and use it. You need to use this sequence only once. If the issue of battery life on our phone persists, I recommend you contact our HTC accessory department directly.

 

Det bedra mitt batteri betydelig, selv om jeg ikke syntes det er allverden (2 dager med lett bruk av WiFi og samtaler)

Fulgte den kalibreringsguiden, samt at jeg la til en app på skrivebordet som lar en slå av og på alt strømkrevende, som wifi, gps osv. Nå er det to dager siden jeg koblet fra lader, og har halve batteriet igjen. Nå har jeg alt avslått per default, og slår kun på wifi osv ved behov. Regner med å klare en 3-4 dager på batteri med disse innstillingene :)

Endret av FLuAA
Lenke til kommentar

Det er et eget batterimåler program i android instillingene under "om telefon".

 

Når du bruker task killeren, trykker du meny, services, og avslutter de du ikke vil at skal starte igjen av seg selv

 

Ehm... Meny -> Services..? jeg finner ingenting som heter services i menyen..

 

Og under batteribruk, så står det bare at android bruker 98% av batteriet, og når jeg trykker på det, kommer det ikke noe spesielt mere informasjon om hva apps bruker osv.

Lenke til kommentar

Batteri levetiden på min er langt fra super. Men nå har jeg ikke prøvd noe triks annet enn fult opplade den og så lade den helt ut igjen før neste oppladning.

 

 

 

 

Edit: Forresten så har jeg ikke merket noe til Wifi problemer enn så lenge. Har brukt telefonen til chat under en hel film hvertfall, via Imo.im app og koblet på mitt hjemmenettverk.

 

 

 

Endret av Kultom
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte den med kontantkort hos djuice. (Det het vel Easy om jeg ikke husker helt feil)

Betalte 1818 kr ink. frakt. Har aldri åpnet konvolutten med kontantkortet. Bruker den med Talkmore. De bruker Telenor sitt nett, så jeg kan ikke se noen grunn til at det ikke skal fungere med andre leverandører som bruker Telenor sitt nett.

 

 

Husk at både DJuice og Talkmore ER Telenor. Så mobilen er uansett Telenor-låst.

 

Eh...var det ikke det jeg skrev... :)

 

Nei... Andre leverandører som bruker Telenors nett er f.eks. Ventelo og Ludo.

Talkmore og Djuice er bare andre typer abonnement hos Telenor. Så telenor taper ikke noe på at du bruker den med et annet Telenor-kort, så lenge du ikke bruker den med en konkurrent...

Hvis du kjøper en sponset telefon låst med Djuice kan du neppe bruke den med Ludo-SIM uten å få den låst opp for annen operatør og betale mellomlegg.

 

Uansett bra pris for en grei telefon som U8800, som tråden egentlig handler om... ;)

 

Jeg kjøpte telefon med Djuice Easy og har et simkort fra Ludo. Dette fungerer helt greit uten å låse opp noe som helst. Telefonen er låst til nettverket - ikke operatør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...