Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

[Løst] Deprimert...


-Depressed

Anbefalte innlegg

Fant ikke bedre sted å poste dette.

 

____

 

 

Vel... jeg føler ikke at jeg klarer å nyte livet lenger. Den enorme mengden med lekser og anmerkninger gjør alt bare mye verre. Jeg vil helst være alene hele tiden. Også blir jeg litt plaget av to gutter på skolen. Det er ikke så alvorlig, men... Den første kommenterer hvor stor nesen min er ofte, at jeg ser ut som en uteligger osv. Noen gode svar å gi til han ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nja, jeg ville ikke svart. Bare sagt at han burde gi seg. Hadde noen sagt at jeg skulle slutte med noe, ville jeg gjort det. Men jeg er ikke noen mobber.

 

Jeg kjenner meg igjen i følelsen om å ville være alene. Jeg får den ofte. Jeg har heldigvis en kjæreste som hjelper meg.

 

Men jeg ville sendt en PM til en moderator, og bedt han flytte tråden til helsedelen. Der er det mange flinke folk, men de klikker seg sjeldent inn i OT-baren.

Endret av Hanske
Lenke til kommentar

Vell, til den gutten så ville jeg ha sagt noe ala " jaså, så du er sjalu " han hadde sikkert sagt " lol wtf omg nei! " så hadde jeg sagt " bevis det da, " ekke sikker på om det hadde gjort noe forskjell. Dog er jeg deprimert ofte, hører på sanger som er " filosofitiske " tenker også det med guder og historie, har tenkt mye på åssen man kan finne den perfekte styre formen.

Lenke til kommentar

Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men siden du skriver "skolen" tipper jeg vi snakker ung.skolen eller VGS.

 

Du kan prøve å snakke med en helserådgiver på skolen din, de har ganske grei peiling på det å snakke med ungdommer som synes livet butter litt i mot. De kan også evt. hjelpe deg med å bli henvist videre hvis det skulle være nødvendig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...