Gå til innhold

Madla Mars 2011


Mian420

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal dere bytte ut skallen med det nye motivet i 1. etg?

 

Bodde på lugaren helt nederst i gangen til høyre rett ved logoen i September, det rommet var det beste på hele kasserna.

 

Hehe, 5.1.6? Jeg bor på 5.1.5, lugaren rett over:P Sitter med en kompis som bor på 5.1.6 nå:p

Nei vi skal ikke skifte den ut med den nye logoen, men vi har en designer (som også bor på 5.1.6, som skal improvisere litt, med innspill fra resten av troppen. Så det blir bra:) Håper jeg får bli med å male..etterlate mine spor som skal gå igjennom historien:)

Lenke til kommentar

Haha, han er jo en liten fløtepews...

 

Ikke når han er sur. Et eksempel er jo f.eks når en tosk på troppen sa til en annen på troppen som hadde ansiktet fullt i svart krigsmaling: "Roar! Din forbanna neger!". Tinnesand har både muskler og blikk som kan drepe. Tror faktisk han er den eneste som har kondisjon som dreper.

 

Noen som har fått strekk enda da? Selv har jeg fått strekk fra Fenrik Bennserud:P

Lenke til kommentar

Bare et halvveis uskyldig spørsmål.. Hvorfor er det sånn at når man først skal inn i Forsvaret så velger man Sjø istedet for det "ekte" militæret i Hæren? :p

 

Hvorfor stå foran slottet når man kan være grensejeger, hvorfor være grensejeger når du kan være Leo2 skytter, hvorfor være Leo2 skytter når du kan være artillerijeger, hvorfor være artilleri jeger når du kan være fallskjermjeger, hvorfor være fallskjermjeger når man kan være marinejeger, hvorfor jobbe som marinejeger når man kan jobbe i FSK.

 

Det blir liksom et rimelig dumt spørsmål. Og nei det er bare ikke i hæren det skjer meg bekjent er det få i fra hæren de siste årene som bare har gått 8 og en halv måned i forsen og er i utlandet på skarpt oppdrag.

Endret av Zimmerh
Lenke til kommentar

Zimmerh, at gutta fra hæren trenger mer utdanning før de kan sendes utenlands skyldes jo utelukkende at det er LANGT mer krevende å være F. eks fotsoldat i F. eks Afghanistan, enn det er å sitte på bøljan blå og stirre på en radarskjerm...

 

Sjalu på sjø? Neppe, de har min respekt for jobben de gjør, men den havner aldri opp imot hva gutta på bakken gjør.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...