Gå til innhold

Hund/katt gjør fra seg i min oppkjørsel


Anbefalte innlegg

Hei

 

En hund eller katt gjør fra seg i min oppkjørsel. Jeg har enda ikke fersket gjerningsdyret, men har sett (og nesten trakket) i bevisene.

 

Spørsmålet mitt er: Er det noe jeg kan gjøre for å hindre hunden/katten i å bæsje i min oppkjørsel, utover å ligge på vakt og skyte dyret? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"Kattepine! Katter skiter og pissar i hagen vår!

 

 

Likte spesielt denne:

Strø katnip i hagen til naboen, eller lederen i beboerforeningen i dette tilfellet. Det finnes også bokser som sender ut lydbølger i frekvensområder som mennesker ikke hører, men som plager vettet av dyr som kommer i nærheten. Har alltid hatt katt selv, inntill nå nylig, og vet at de kan være like irriterende for andre som hunder er for meg. :D

 

Ellers vil jeg tro ymse typer urin vil funke.. Helt hva slags urin er jeg usikker på, men vet hvertfall det at dyr får helt fullstendig noia av enkelte typer urin, noe som minner meg om en gang jeg hadde veldig sure/råtne sko. Katta kom inn på badet, lata som ingenting, helt til han kjente snusen av skoene mine. Da ble han LIIIIIVREDD! Aldri sett han så skremt før.. Trodde sikkert det var en badass butcher katt.

 

 

Menneh, som katteeier kan jeg si det at jeg ikke er keen på at katta mi skal drite ned andre sine hager og at jeg heller ikke vil at han skal bli halshugd for det(!). Han vet rett og slett ikke bedre og den eneste måten å få ham til å forstå at noe er feil er å si "nei", evt sprute ham i ansiktet med en spruteflaske.. Hvis du skal gjøre "noe drastisk" er det like effektivt å trampe hardt mens du løper etter kattene som det er å kline til de med et balltre. Forskjellen er at du skader en dum skapning som ikke vet bedre og mest sannsynlig påfører eierne mye smerte. Når en har hatt et husdyr i X antall år blir det å regne som et familiemedlem.

 

Selv går jeg ikke rundt og denger folk sine unger fordi de driver med guttestreker.

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...