Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gjesping på date? hvordan skal jeg tolke det? tips?


Anbefalte innlegg

Jeg var på kafe med en tidligere bekjent. Han gjespet hele tiden på kafeen, men vi pratet trivelig, men gjespingen gjorde meg usikker. Vet i utgangspunktet ikke hvorfor han inviterte meg på kafe... om han er intressert eller ikke.... men trodde han var intressert siden han gjorde det..... På kafebesøket snakket vi bare om alt mulig vanlig, ingen flørting følte jeg. Men etterpå sa han at han ønsket å treffes igjen. Hvordan skal jeg tolke dette? Tror dere at han kan være intressert når han gjespet sånn? Noen som har opplevd selv å gjespe på date, grunnen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei. Ellers så får trådstarter spørre denne daten om hvorfor han gjespet så mye.

Dumt å gjespe hvis du ikke føler at du må gjespe liksom.

Du får bare håpe at hvis dere skal møtes igjen på en liggnende date eller noe slikt at han ikke gjør det samme da også.

Han kan jo ha vært nærvøs selvfølgelig, men bruker man da å gjespe?

Hvis dere pratet bra sammen, så kan det vel ikke være så kjedelig det dere snakka om, så da ser jeg egentlig ikke noe særlig grunn til at han skulle gjespe heller, hvis han da ikke var trøtt da.

Nei. Så du får vel se hvordan det går da om han gjesper like mye neste gang dere møtes.

 

Lykke til iallefall.

Lenke til kommentar

hehe ja, kan jo være andre grunner for at han gjespet ;). Han påsto at han var trøtt, og jeg vet at han er en type som ikke legger seg så tidlig heller. Han virker intressert ut da , tross gjespingen :).

Jeg kan foreks gjespe av og til når jeg gruer meg til noe, eller er fryktelig nervøs og stresset osv. Eller hvis jeg er kjempetrøtt.

Lenke til kommentar

Jeg gjesper når jeg er trøtt (veldig ofte). Når jeg kjeder meg derimot, sitter jeg å fingrer med mobilen, holder på med alt mulig andre ting og klarer ikke slutte å nynne på idiotiske 80-talls sanger.

 

Ikke ta sorgene på forskudd. Kanskje han kjedet seg, kanskje han ikke gjorde det. Mest sannsynlig så gjespet han fordi han var trøtt eller nervøs.

Lenke til kommentar

Så dere mener at jeg ikke trenger å henge meg opp i gjespingen hans? :) Han sier han vil møte meg igjen, ville dere gjort det i og med at han gjespet sånn? hehe....

Jeg følte meg litt stresset av gjespingen hans ja, ble litt nervøs når han begynte å gjespe sånn, men regner med at jeg ikke trenger å ligge noe i det heller :)

 

Takk for svar :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...