Gå til innhold

Håndball-VM for menn 2011!


  

29 stemmer

  1. 1. Hvor langt kommer Norge?



Anbefalte innlegg

Håndball-VM 2011 for menn vil bli arrangert i Sverige fra 13. til 30. januar 2011. Mesterskapet vil bli det 22. verdensmesterskapet i håndball for herrer. Frankrike er regjerende mester.

 

Hvem vinner? Hvor langt kommer Norge? Snakk i vei! :)

 

Gruppene:

Gruppe A (Kristianstad/Lund):

Frankrike, Spania, Tyskland, Tunisia, Egypt, Bahrain

 

Gruppe B (Linkøping/Norrkøping):

Island, Norge, Østerrike, Ungarn, Brasil, Japan

 

Gruppe C (Malmø/Lund):

Kroatia, Danmark, Serbia, Romania, Algerie, Australia

 

Gruppe D (Gøteborg):

Polen, Sverige, Korea, Slovakia, Argentina, Chile

 

Sendeskjema/tabeller

Håndball-VM Manager

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tror nok at Frankrike vinner igjen, de virker veldig overlegne nå. Minner egentlig om det norske kvinnelandslaget, som også er ganske så overlegne for tiden!

 

Frykter at Norge ikke kommer nærme en semifinale i år, selv om de har vært skremmende nære de siste årene. Grunner til det er at de har noen usikre spillere (Løke, Strand, Kjelling) som sikkert ikke kan spille absolutt alt. I tillegg skal de møte KNALLTØFFE lag i mellomspillet, nemlig Frankrike, Tyskland og Spania. Skal nok mye til å slå disse lagene, men jeg krysser alt jeg har.

 

Gleder meg uansett stort til å se hvor bra Norge gjør det :D

Lenke til kommentar

Skal Norge spille mot Sverige i nærmeste fremtid, eller er det bare jeg som tar skrekkelig feil nå?

Du tar ikke feil. Kamp mot Sverige i Spektrum i morgen.

 

Allerede 4. og 5. januar kan du se Håndballgutta i oppkjøringskamper foran VM i Sverige: Kamp mot Sverige i Oslo Spektrum 4. januar kl 1910 og kamp Norge - Brasil i Skedsmohallen 5. januar kl 1910.
Lenke til kommentar

Jeg regner med at dette bare er en treningskamp.

Whoa, flott gjettet!

 

Vi mangler mange spillere, men fortsatt latterlig å slite så mye. Laget kan i hvert fall vise litt innsats. Som han ene "eksperten" i studio sa i går, det er ikke bare bare å spille med flagget på brystet.

Lenke til kommentar

hadde ikke vært så dumt å få alle unggutta med. Tangen hadde sikkert ikke gjort det så verst, mens de tre andre synes jeg har vist at de kan gjøre sakene bra på ett sånt nivå og. Lie Hansen dominerte jo mot Sverige. Både han og Rambo synes jeg er veldig håndballkloke spillere. Rambo er god til å variere når det trengs og tar ikke dårlige skuddsjanser. Magnus synes jeg sto bedre enn Erevik mot Brasil og avslutningene han fikk mot seg var bedre enn de Erevik fikk som gikk mye i sannsynlighet og standard keeperhjørner. standardene er ihvertfall de enkleste avtalene å gå etter, vil overraske meg om det ikke er de de står på.

 

ellers så føler jeg for en merknad om at i sjiktet under semifinaler så er det ikke større nivåforskjell enn at vi på en god dag kunne slå VM-vinnerne fra 2007, mens vi med mange av de beste ute og unggutta på halv maskin med like stor sannsynlighet kan tape for ett land med flere Verdensmesterskap under beltet.

Endret av Step_up
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...