Gå til innhold

PL: 01.01.2011 Birmingham City v Arsenal, St. Andrews


Xanman

Anbefalte innlegg

01.01.2011

Birmingham City - Arsenal

Premier League

18:30 @ St. Andrew's

 

arsenal-birmingham.jpg

 

Et nytt år medfører nye muligheter, og den første dagen i 2011 vil Arsenal få sjansen til å rette opp sine feil når Birmingham tar i mot dem på St. Andrew's. I forkant av forrige kamp mot Wigan gjorde manager Arséne Wenger hele åtte bytter fra laget som slo Chelsea på Emirates, og det viste seg å være en feilberegning fra hans side. Arsenal rotet bort en ettmålsledelse rett før slutt, og vil garantert være sultne på å gjøre det godt igjen for fansen på lørdag. Birmingham på sin side gjorde det stikk motsatte da de satte en stopper for gleden til en annen gullkandidat, Manchester United. United ledet 1-0, før Lee Bowyer satte inn utlikningen få minutter før slutt. Vil de klare å gi Arsenal like store problemer?

 

-----------------------------------------

 

Birmingham news:

Alexander Hleb er tilbake fra en hamstringskade, og vil muligens starte. Ellers er det bare langtidsskadede James McFadden som er ute.

 

Forventet startoppstilling:

 

Ben Foster

Stephen Carr - Roger Johnson - Scott Dann - Liam Ridgewell

Sebastian Larsson - Lee Bowyer - Barry Ferguson - Keith Fahey

Cameron Jerome - Nikola Zigic

 

Man to watch: Nikola Zigic

 

-----------------------------------------

 

Arsenal news:

Cesc Fábregas er tilbake etter å ha stått over kampen mot Wigan med karantene. Diaby slo opp ankelskaden sin i samme kamp, og det er fortsatt ukjent hvor lenge han er ute. Flere av spillerne som ble hvilt på onsdag vil sannsynligvis figurere. Thomas Vermaelen, Manuel Almunia og Kieran Gibbs er fortsatt ute.

 

Forventet startoppstilling:

 

Lukasz Fabianski

Bacary Sagna - Laurent Koscielny - Johan Djourou - Gaël Clichy

Cesc Fábregas - Alex Song - Jack Wilshere

Theo Walcott - Robin van Persie - Samir Nasri

 

Man to watch: Theo Walcott

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Håper på Szczesny fra start også. Vi så i dag at vi trenger en dominerende keeper som kan ta kontroll på dødballer og lignende. Fabianski er en god keeper, men det er tydelig at Szczesny er den langsiktige løsningen. Han har vært strålende hver gang jeg har sett ham. Det er på tide at han får sjansene han fortjener. Hvis Wenger kan bytte ut åtte av ti utespillere fra en kamp til en annen, hvorfor ikke bytte keeperen?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fordi Fabianski ikke har gjort noe direkte galt i disse kampene, samtidig som det er helt klart at mannen enda ikke har det helt mentalt, og vis han da blir benket uten grunn kan det godt hende han lapser tilbake til slik han var ifjor.

Jeg nekter å tro at Fabianski har så svak psyke, og hvis han har det, så har han ingenting å gjøre på førstelaget til Arsenal. Szczesny har fortjent en sjanse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Håper Squillaci blir solgt i januar, makan til fransk piss skal man lete lenge etter.

 

2-1 2x Zigic, 1x Walcott.

 

Squillaci er hvertfall bedre enn Silvestre, men problemet med Squillaci er at han er akkurat som Kolo Touré og Koscielny. De trenger en dominant partner som leder baki der, dessverre mener Wenger at Squillaci er av dette kaliberet. Noe som jeg vil si er temmelig feil :p

 

Szczesny

 

Sagna - Djourou - Koscielny/Squillaci - Clichy

 

Song - Wilshere

 

Walcott - Cesc - Nasri

 

van Persie/Chamakh

 

Djourou må starte, Arshavin må ikke starte. Er usikker på hvem av RvP og Chamakh som skal starte, men føler at Chamakh har kommet i en skikkelig nedtur nå og at RvP er på opptur.

 

Fabianski har ikke vært så veldig imponerende de siste kampene jeg har sett han spille. Han har ikke hatt så mye å jobbe med og det virker som om det har dratt ned selvtilliten hans litt igjen. Gjorde en rar involvering på målet til Chelsea og var ikke imponerende på utligningsmålet til Wigan heller. Dog har han vært veldig god med ballen i beina, men sliter fortsatt en del på dødballer.

 

Spiller vi med det laget her så burde vi ha en stor stor sjanse på 3 poeng, men det kommer så veldig ann på banen til Birmingham. Makan til dårlig gress er det lenge siden jeg har sett.

Lenke til kommentar

Håper vi får se det samme laget som mot Chelsea, eventuelt Tech 9 og Bendtner inn for Bambi og RvP. Chamakh har spilt dårlig i det siste, virker som at han sliter med fotarbeidet.

 

Håper også at Wenger tar en alvorsprat med Arshavin, for arbeidsmoralen er på bånn for tiden.

Endret av Vestaa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...