Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Liker spesielt jenter med en type ansiktstrekk..


Gjest aa

Anbefalte innlegg

Faller veldig lett for gutter/menn med markert kjeve, gjerne 3-dagers skjegg, mørkt/brunt hår, blå/brune øyne. :love: :love:

 

Når jeg tenker meg om, har jeg aldri blitt betatt av en med lyst hår. Hrmpf...

 

Hrmpf!

 

For min del er nesa ganske viktig. Er nesa riktig formet, da får ei jente oppmerksomheten min svææært fort om resten av ansiktet er greit det også. Nesa, der ligger sjarmen, synes nå jeg.

Endret av MækkTævvish
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For meg tror jeg blir det hva ansiktet forteller om personen. Om hun SER ut som hun er snill, intelligent, vågal etc., vil dette være tiltrekkende. Øynene er viktig her. Disse egenskapene (personligheten) jeg kan bekrefte/avkrefte ved å bli mer kjent med henne. "Ansiktet" forteller altså om personligheten. Dette går vel egentlig mer på uttrykk og øyne, enn faktiske trekk, da disse er bestemt av gener. Egentlig har det altså kun med sjarm å gjøre. Å smile/ikke smile kan gjøre en stor forskjell, "alle" er vakre når de smiler.

 

Utseende er jo, først og fremst, en "inngangsbillett", eller det som selger. De fleste, har jeg inntrykk av, mener personliget kommer før utseende om man skulle valgt en av dem (hva forhold gjelder, ikke ONS). Dette stemmer ikke overenes med første avsnitt, fordi jeg tror våre tanker om en annen persons utseende (og tiltrekning deretter) har med seksuelle lyster å gjøre(hvem vi vil ha sex med), altså burde ikke personlighet ha noe å si for om en person er tiltrekkende eller ikke. Det viser kanskje et ønske hos mennesker om å dele livet med en annen person, for personlighet har jo egentlig ingen "funksjon" under selve sexen. (så klart vil noen eksperimentere mer enn andre, ta mer initiativ, ha andre ønsker osv, men man vil f.eks. ikke merke forskjell på å ha sex med en som er omtenksom og en som er mindre omtenksom).

 

Om noen forstår hva det er jeg prøver å få frem.

 

Nesten perfekte ansikter:

 

prettyness.jpg

emma_watson240.jpg

Skuespiller Emma Watson og Paramore-vokalist Hayley Williams

 

Lenke til kommentar

Her står det noe mer om den dere matte greia. Er ganske noob på sånne ting, men må si det det er ganske interessant.

 

http://valuesaustralia.com/blog/?p=355

 

Ikke svelg alt du leser som god fisk. Les kommentarene også isåfall, jeg synes ikke artikkelen der var særlig givende iallefall.

 

Han ser jo ut til å sette inn firkantene litt som han vil, han kunne sikkert fått hvilket som helst fjes til å passe eller ikke passe om han ville. :ermm: Og hvorfor passet Mona Lisas fjes så godt inn i hans firkanter, de traff jo helt random. Det er jo disse http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6b/Mona_Lisa_Golden_Ratio.jpg/150px-Mona_Lisa_Golden_Ratio.jpg hun er kjent for.

Lenke til kommentar

...Om hun SER ut som hun er snill, intelligent, vågal etc., vil dette være tiltrekkende. Øynene er viktig her. Disse egenskapene (personligheten) jeg kan bekrefte/avkrefte ved å bli mer kjent med henne. "Ansiktet" forteller altså om personligheten. Dette går vel egentlig mer på uttrykk og øyne, enn faktiske trekk, da disse er bestemt av gener. Egentlig har det altså kun med sjarm å gjøre. Å smile/ikke smile kan gjøre en stor forskjell, "alle" er vakre når de smiler.

 

 

 

Så enig så enig!

 

Noen eksempler på hva jeg finner atraktivt.

 

 

 

Bild8.jpg

(Hun ser snill og søt ut)

 

sweden-girl.jpg

Her kommer nesen inn.

 

1246891649387_244.jpg

..samme her.

 

 

 

Dette er generelt jenter jeg ser på som sjarmerende og som viser "hei jeg er snill og vil være god mot deg. Gi deg trygghet og ikke bitche om tåpelige ting :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...