Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dumpa, hvordan komme seg gjennom den verste tiden?


Anbefalte innlegg

Hei folkens, jeg var sammen med ei jente i over 3 år, siden sommern har hun gått på folkehøyskole (Ca en time unna der jeg bor). For ca 3 uker siden slo hun opp med meg (Via telefon i might add). Nå er jeg i recovery fasen hvor jeg prøver og øke eget selvbilde og styrke meg selv. Jeg var den som hadde det mest vondt når hun slo opp uten tvil. De første dagene var jo som de fleste som har vært borti det her, helt for jævelig. Gråt i 3 dager i strekk overalt. Jeg syntes jeg har vært flink med meg selv siden den gang og har egentlig ikke hatt det så veldig vondt i ettertid. I dag fikk jeg vite via min meget kloke søster at hun hadde fått seg en ny kjæreste (Etter 3 uker). Det hær svir no jævleig i sjela. Ble jævla fra meg når jeg hørte det. Kan noen gi noen tips. Er så jævlig ute av meg atm. Det her trengte jeg virkelig ikke og vite. HJELP

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forstår deg! Slutt for ikke så lenge siden med dama. men som Gabbe sa spill! Fikk meg ut før da jeg var sammen med ei jente som var helt paranoid. Orka ikke det så slo opp. Tok meg et halvt år og komme over, men gikk lettere da jeg var aktiv med venner og interesse.

Det viktigste er å ha hodet aktivt. Vet at det er vanskelig, men gjør ting du liker! Har du en hobby? Ja så kjør på!

Unn deg noe som tar fokuset vekk fra drittkjerringa.

Lenke til kommentar

kast alt som minner deg om henne, slett all kontaktinfo om hu! msn, fb, nr, gamle meldinger osv

dra ut og møt andre jenter - kom inn i gamet igjen.

 

vær opptatt med noe f.eks trene og være med venner, lag en negativ liste om hu som du holder til deg selv. unngå henne - men dette bare fordi du trenger tid til å komme over, etter det så kan du prøve å bli venn om du vil - om du vil ta den risken

 

prat med en venn, prat så mye at han går lei deg - så skjønner du at det er vanlig og blir kjedelig i lengden.

 

tenk at du var for god for henne, det er ikke deg, men hu. Det feiler hu og ikke deg.

Om hu tar kontakt, si at du trenger tid bare, ikke vær barnslig - kom moden ut av det!

lykke til!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Som de fleste sier, veldig bra og være sosial, ekstra sosial, du skulle hadd samme knapp i hjernen som jeg har, slutter rett og slett og tenke på det, "klikk" og da går det over.

 

Men uansett, du må ikke sitte inne alene og tenke, tenke tenke tenke det er ikke bra og tenke for mye, det har jeg funnet ut etter at jeg selv nesten gikk på en kjempe smell, da mener jeg at jeg nesten ble sinnssyk.

 

Skummelt.

 

Lykke til :yes:

Lenke til kommentar

Jeg vil anbefale deg å begynne å trene. Ikke alle gjør det, men i slike perioder burde alle gjøre det. Slite ut kroppen sin, tenke på andre ting, se progresjon og få bedre selvtillit. Casual trening er langt ifra hardt arbeid, men har gode resultater :)

 

Å sette seg forran TV'en eller PC'en dag ut og dag inn hjelper nok neppe. Ta meg deg MP3 spiller og sinna musikk, så springer du til føttene dine ikke klarer mer.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Slenger meg på trening jeg også. Kjæresten var utenlands for å studere og dumpa meg og fant ut kort tid etter at hun hadde følelser for en fyr og hatt sex med ham bare to dager etter hun gjorde det slutt med meg. Starta med hardtrening, var gjerne på det lokale treningssenteret to dager for dagen, hørte på sinnamusikk mens jeg drev på og kom over det relativt fort. I tillegg får man resultater av treningen, som igjen gir et selvtillitsløft og hjelper deg videre i livet. Beste måten å gjøre ting på.

 

Er klar over at folk flest ikke er glad i metalcore, men BMTH sin It Never Ends er virkelig helt fantastisk å løpe på tredemølle til. Spesielt refrenget med "I've said it once, I've said it twice.." starter adrenalinet mitt. :>

Endret av Calath
Lenke til kommentar

Støtter treningsidèen. Har aldri vært i den situasjonen selv, men vet at om/når det skulle hende meg, så kommer jeg til å laste ned alt jeg kommer over av beinhard metal og løpe til spillelista er ferdig, samme hvor lang tid det tar! og gud bedre, som det kommer til å gi resultater etterhvert :) gleder meg nesten :innocent:

God bedring, btw :)

Lenke til kommentar

Vær opptatt! Jobb, tren, vær sosial med venner, ta opp igjen gamle interesser, dyrk hobbyer. Prøv å fyll dagene med mest mulig innhold, og unngå å sitte inne og se triste kjærlighetsfilmer, lese kjærlighetsbøker og høre på triste sanger. Hold deg opptatt, få tankene over på noe annet, og prøv å gjøre ting du normalt ikke gjør. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...