Gå til innhold

photoshop premium elements? eller?


Anbefalte innlegg

tenkte å skaffe photoshop, og da kanskje kjøpe bundelen med premium elements, for å spare litt. men har aldri sett noen video laget med premium, i "programs used" er det som oftest sony vegas eller noe.

 

så lurte på, er premium elements verdt å kjøpe, eller er grunnen til at så få bruker det at det er dårlig i forhold til andre videoredigeringsprogrammer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Adobe Premiere Pro er et konsekvent klippe og lime program men har også funksjoner som Timewarp, og diverse andre enkle funksjoner.

Så har man Adobe After Effects.

Dette er på en måte tilleggsprogrammet til Premiere Pro som tar for seg effektene, og etterarbeidet, nesten som photoshop, men for film.

 

Du finner mange av de samme elementene i After Effects, som du finner i Photoshop, men det er som sagt for film, så derfor vil ting være mer spesialisert for dette området.

Man kan også redigere i After Effects, men jeg annbefaler å bruke Premiere til klipping, og After Effects til.. Etterarbeid.

 

Sony Vegas er ett allaround program.

Det eneste man må huske her, er at Vegas effektene er ekstremt lette å kjenne igjen, så det å prøve å være unik, er nøkkelordet her :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...