Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Billige og gode vindusviskere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har akkurat gått til innkjøp av et nytt sett med vindusviskere til min Ford. Jeg hadde samme opplevelse som trådstarter da jeg ved godt mot svingte innom bensinstasjonen, helt til jeg så prisen på 250-300 kr/stk. Var nesten så det lille håret jeg har reiste seg på hodet mitt.

 

Etter litt lesing på dette forumet og på øvrige nettsider fant jeg ut at biltema sine ikke var noe jeg gidder å prøve akkurat nå. Kjørte derfor innom min merkeforhandler (Ford altså) for å sjekke prisen på "originale" vindusviskere. Der fikk jeg ett sett (førerside med spoiler, passasjerside uten spoiler) til 303 kr. Dette var jo nesten halv pris i forhold til bensinstasjonen så jeg er glad og fornøyd.

 

Poenget mitt er at din lokale Volvo forhandler muligens har noe tilsvarende. Skader ikke å sjekke. På en av de testene jeg leste kom volvo sine viskere svært godt ut. Testen var riktignok noen år gammel, men jeg tviler på at teknologien er blitt noe dårligere siden da.

 

Edit:

Her er forresten link til den testen jeg leste. Ser at Biltema sine kommer godt ut også faktisk.

Billig torkare bäst i test

Trykk på det lille bildet med link til .pdf dokument for å se alle karakterene.

 

Her er den norske artikkelen om testen:

Billigst hos merkeverksted

Endret av valentino
Lenke til kommentar

Jeg var innom biltema for å høre med de. Spurte fint han som stod i informasjonen på bildeler om hvilke viskere jeg trengte, samt hvilken av de tilgjengelige modellene de hadde han ville anbefale.

 

Han sa så fint at han ikke ville anbefale noen av de. Jobben hans var å selge alle typene, og kunne derfor ikke gå ut med hvilken som var den beste viskeren de hadde.

 

Videre fortalte han så fint at de modellene som alle kjøpte var han selv kjempe missfornøyd med, men ville selvsagt ikke si hvilke modeller det var snakk om.

 

Så det ente enkelt og greit med at jeg stod over kjøp av viskere på biltema.

 

Ble til at jeg kjøpte på bilxtra, 140 kr stk. Så får jeg se hvordan de virker de neste mnd.

 

Skal høre hva det koster å kjøpe hos volvo så jeg har et alternativ til neste gang det trengs nye viskere.

Lenke til kommentar

Har prøvd biltema sine standard viskere på octavia 2005 mod, funker greit,80kr for 2, men utrolig dårlig feste\adapater. Har nå biltema sine modelltilpassete viskere til ca 300kr paret. Det positive med de er at de passer rett på. Ellers må det være den største dritten jeg noen gang har hatt av viskere, bråker noe så inn"#¤%"#% og ligger ikke godt innat ruta.

Lenke til kommentar

Har prøvd 3 typer fra biltema. De billige fyrstikkpinneviskerne som gikk rett i søploa, de nest billigste med sånn silokonbelegg-opplegg og som var ganske gode samt de gamle "dobble" viskerne som ser ultrarånete ut og som er så og si ubrukelige.

 

Nå kjører jeg med hva enn Toyota setter på når den er inne til service. De er knall!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...