Gå til innhold

Fotografer en Europark parkeringsvakt.


Hotlink

Anbefalte innlegg

Jeg klarer ikke helt å skjønne hva det skal være for nytte å fotografere en parkeringsvakt. Er det ikke egentlig letter å dra ræva si til nærmeste automat og betale. Eller io mange tilfeller er det som du sier gratis..??

 

Jeg har også fått parkeringbot på gratisparkering, men jeg kan da umulig bli irritert på andre enn meg selv..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

problemet her handler ikke om å snike til seg gratisparkering, det handler om at parkeringselskapene skriver ut bøter i hytt å pine, selv om man er innenfor tiden, eller på vei til å hente parkeringslapp. De får heller ikke noe straff for å skrive ut bøter som blir klagd på og ugjyldiggjort. Noe som fører til et hav av bøter som folk betaler selv om de ikke gjorde noe galt. Og hvor andre steder i norge er man skyldig til det motsatte er bevist? det er kun i parkeringsvaktbransjen.

 

Et større problem mener jeg er at de har fått tildelt makt til å bøtlegge deg, uten at du kan gjøre noe mot det. T.o.m politiet er nødt til å spørre om du godtar et forenklet forelegg hvis du bryter en lov. Her kan du da selvfølgelig nekte, noe som gjør at saken din går videre.

 

Persolig syntes jeg parkeringselskapene burdte blitt bøtlagt kraftig hver gang det kommer frem at de har skrevet ut en ugjyldig bot, da hadde det nok blitt litt forandringer i ting trur jeg.

 

Btw, her i kongsberg er folk så lei av betalingsparkering og parkeringselskapene at det har blitt sprengt bilettautomater, så noe er på vei til å gå skikkelig galt.

 

grunnen til å fotografere de er selvfølgelig fordi de går i sivil, jeg vil påstå at de kun går i sivil for å buste enda flere. og jobben dems er ikke å buste folk men å få folk til å følge de parkeringreglene som er satt.

Endret av Tøffe-Tetra
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja jeg skjønner det.

 

Men igjen,.. har du billett så er det vel ingenting å "buste" ?? Om de ilegger bot når du har billett er det vel bare å sende en klage og kopi av billetten ??

 

Du kan ikke mene at parkeringsvakter skal stå å vente på alle bilister for å spørre om de godtar det du kaller "forenklet forelegg". Det som ligger på ruten din kalles en avgift/gebyr som du må betale fordi du ikke betalte billett.

Lenke til kommentar

 

Men igjen,.. har du billett så er det vel ingenting å "buste" ?? Om de ilegger bot når du har billett er det vel bare å sende en klage og kopi av billetten ??

 

Er nok ikke så lett. Fått to bøter når jeg har vært på vei til å hente hhv. parkbevis/billett.

 

Begge gangene sendte jeg inn klage der jeg la ved parkbevis og billett.

 

Første gangen fikk jeg svar av Q-park at, greit, de lot det går for denne gang, men neste gang ville de ikke ta klagen til følge.. Wtf?

 

Andre gang la jeg ved bot og billett. Billetten er løst ut 3 minutter før jeg fikk boten, men det dreit de i. Jeg måtte fortsatt betale..

 

Er ikke noe poeng å gå videre med det heller, da klagenemda er parkeringsselskapenenes bestevenn + at parkeringselskapene hyrer inn klasseadvokater som sitter og griller deg.

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Tok et bilde av en parkeringsvakt som skreiv på bilen min.

Han blei forbanna sur og kom og trua med å ringe snuten om jeg ikke sletta bilde. hadde ikke lov å ta bilde av "offentlig tjenestemann" sa han.

 

wtf.. er da lov å ta bilde av en politimann f.eks.... Er jo hele tida i avisa..

 

Tanken var aldri å publisere bilde.. han sto da i ei offentlig gate, så mener jeg har rett å ta bilde av kødden... Er kommunen sitt området, så han var en av de...

Endret av gartner
Lenke til kommentar

jeg må innrømme at jeg ikke helt ser poenget ditt i å fotografere en Europark-ansatt.. Hva har du tenkt å gjøre, sette han i gapestokken?

 

Han jobber for et møkka-firma, men han har ikke laget reglene..

 

Jeg syns heller man burde boikotte alle butikker som har valgt å bruke Europark til å bøtelegge biler som har glemt gratisbilletten sin. Spesielt når det ikke finnes tvil om hvor lenge bilen han stått der..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...