Gå til innhold

Foto-tur for Akamistene i 2011 (det blir København)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

We are looking forward to seeing you next year and will announce the dates for Copenhagen Photo Festival 2011 in October. The webpage refers to the festival 2010 and will be updated as soon as possible.

Det er akkurat det jeg sikter til. Slik jeg tolker teksten, så skulle de kommet med datoene i Oktober.

 

Eller har de tenkt å holde festivalen i Oktober neste år istedet?

Lenke til kommentar

Kanskje jeg henger meg på. Har det koster ca 1800,- til Tallin fra Haugesund. Alternativt kan jeg fly til Helsinki ene veien bo der en natt, ta båten til Tallin og returnere fra Tallin til Haugesund. Har aldri vært i Helsinki så det hadde fristet med en visit når jeg først er i nabolaget.

Helsinki i Mai er absolutt verdt et besøk.

 

Slik det ser ut så vil vi reise på interrail neste sommer. Med en familie på 4, 4 uker på skinner i Europa tviler jeg på det blir veldig mye mer på reisebudsjettet på sommeren.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 2 uker senere...

Da er det vel på tide å begynne å trekke noen slutninger og komme til en konklusjon. Slik at folk kan begynne å planlegge og bestille.

 

Det er flertall for Tallin (med Dublin som god #2) og reise i uke 20 (19-22 mai).

 

Så jeg foreslår at det er det vi går for. Tallinn har den fordelen at det er et rimeligere alternativ slik at det da blir plass for fler.

 

Jeg synes at vi ikke skal ha et for tettpakket program, men heller satse kun på en felles utflukt og en eller to felles middager. Så gjør folk som de ellers vil. Jeg foreslør at vi har fellesmiddagen på fredag, og utflukten på lørdag.

 

Jeg kommer til å finne meg et hotell i gamlebyen - da er det gangavstand til det meste, og der er det trivelig om kvelden (er det meg fortalt).

 

Det er heller ikke noe i veien for a ta en dag ekstra når man først er der borte, eller først komme på fredag.

 

edit: Jeg kommer til å lage en liten artikkel om turen for Akam.no

Endret av tomsi42
Lenke til kommentar

Hva med Norge - og Jæren? Jæren er kjent for å eie kunstnerlyset - og unikiteten i Jærlandskapet er som å bo i himmelen med utsyn til verdens ende. I tillegg er det flere byer og små historiske tettsteder, kort vei til hav, vidde, hei, fjell og Ryfylkes fjorder.

 

Personlig synes jeg at det meste av Norge danker ut det meste av resten av verden angående fantastiske og unike fotomuligheter.

 

Ikke misforstå, jeg synes det er flott at noen tar på seg utfordringen med å arrangere turer, men må det absolutt bli adresse utlandet et eller annet? Vi bor i et land resten av verden imponeres av pga dets unike vakre mangfoldighet (men det er blitt noe av trenden angående ferie og i dag - ferie uten å ha vært i "utlandet" er liksom ikke ferie lenger. Mange unge kjenner knapt noe mer enn sitt eget fylke, ja endel ikke det en gang, men de kjenner til halve verden utenfor).

 

Tor

Lenke til kommentar

Det skjer ting i Norge også. I fjor hadde Pentax leiren en større tur - det virket som oss ikke-pentaxianere var velkomne. Jeg arrangerte, sammen med et par andre, en tur til dyreparken i Kristiansand i mars. Og vi har jo mange treff i nærmiljøene.

 

Så jeg syntes det passet med en utenlandstur denne gangen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...

Jeg er også tilhenger av rimelige billetter - og ble jo dermed satt ut litt.

 

Kikker litt på lavpriskalenderen til Norwegian og det er andre steder de har billige billetter til. Og hvis vi vrenger helgen (ankomst søndag, resie hjem torsag), så er prisene fortsatt interessante.

 

Billund i Danmark er f.eks. billig i hele mai - men hva f. gjør man der? Bortsett fra Legoland, mener jeg ...

 

Hamburg er også rimelig, men da er det reise til på en fredag og hjem på mandag. Men det er forsåvidt greit. Bortsett fra at jeg skal til Hamburg i senere i år.

 

edit: Noe Trondster vil sikkert være glad for - så er København også billig :D

Endret av tomsi42
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...