Gå til innhold

Finnerlønn på Visa-kort


citronen

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har for tiden jobben som taxi-sjåfør, og i den anledningen har jeg sett mitt snitt til å tjene noen ekstra kroner. Sendte inn fire kort til Teller Norge AS for en uke siden - og i det store og hele, sitter jeg igjen med to spørsmål:

 

1) Hvor mye finnerlønn er det per eksemplar?

2) Hvor lang tid tar det å få penga på konto?

Endret av citronen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Poenget er vel å sørge for at flest mulig mistede kort blir returnert til kortutsteder og ikke er i "omløp". Dette kan være av hensyn til flere ting som sikkerhet(algoritmer som ligger i kortet), falsk ID(selv om et kort er sperret så lar fortsatt folk seg lure av kortet som ID), kortinformasjon(kontonummer, kortnummer osv) og personlig informasjon(navn + fødselsnummer). I tillegg kan man fortsatt bruke et sperret kort på steder som ikke er online brukersteder.

 

Så en finnerlønn brukes da for å friste med en lovlig og rask utbetaling i stede for risikoen med å misbruke kortet ulovlig :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Tenkte jeg skulle gi dere et endelig svar på mitt visa-eventyr,

 

12. November sendte jeg inn fem Visa-kort til Teller Norge AS. Det gikk akkurat èn uke; så sto det 1000 kroner på kontoen min - som takk.

 

1. Desember sendte jeg igjen inn fem kort, og seks dager senere, sto det 1200 kroner. Regner med at man får mer betalt dersom det er et platina eller gullkort - for to av kortene var av den spesielle typen.

 

 

Citronen.

Lenke til kommentar

Haha, fantastisk! Du kan praktisk talt dytte folk ut av taxien din og lure unna kortet deres, men de har ingen grunn til å klage i ettertid - for du var jo så snill å sende kortet inn med en gang! Teller bør med andre ord være varsomme ovenfor personer som leverer inn mange kort, og eventuelt rapportere til politiet dersom det virker fornuftig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...