Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Valget mellom å være singel eller være med kjæresten!


Gjest Jente_21

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så TS kommer ikke til å si hvordan det egentlig gikk?

Jeg er oppriktig interessert i å høre hvordan det har gått, men er ikke overrasket om hun lar være etter all hetsen hun har møtt her. Konstruktiv kritikk og andre synspunkter er ok, men flere innlegg her syns jeg er direkte slemt skrevet. Dersom muligheten er der for dem å få et godt forhold igjen, ser jeg ingen grunn overhodet til at de ikke skal prøve.

Lenke til kommentar
Gjest Frustrert TS

Ts her.

 

Jeg skal oppdatere for de "snille" sin skyld :tease:

 

Når eksen min var på besøk forrige helg var alt fantastisk. I førsten var vi kanskje litt sjenerte og tilbaketrukken, men det løsnet fort opp. Vi pratet en god del om hva vi ville og begge ønsket det samme: bli sammen igjen. Jeg var selv skeptisk til om han hadde hatt noen andre i mellomtiden, men tenkte jeg ikke skulle mase om det da jeg selv har hatt det.

 

Det tok ikke mange timene før vi hoppet til køys :blush: Vi var begge som nyforelskede tenåringer igjen. Han sa han ikke brydde seg hva jeg har gjort i mellomtiden så lenge det er han jeg vil være sammen med nå og binde meg med.

 

Jeg hadde ikke hjerte til å fortelle det som skjedde dagen før jeg slo opp. Jeg gikk på en smell og har lært utrolig mye om meg selv av det.

 

(Hvis det er en trøst, så føles det som jeg aldri har hatt en annen enn kjæresten min. Det som skjedde den gangen med han andre er så uvirkelig, sikkert mye pga alkohol inntaket. Det har på en måte aldri skjedd, selv om det har det da...)

 

Vi er sammen igjen :love:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gratulerer !

 

"Alle" har visse svin på skogen, og ingen er uskyldig. Dersom dere har funnet sammen igjen og oppriktig ønsker å være sammen, så er det bra :)

 

Poenget er at løsningen er bra, hva man har gjort av dirty deeds for å få et bra resultat er ikke alltid så viktig^^

 

Lykke til videre !

 

EDIT: Endret det til "alle", slik at dere som er engler ikke rakkes ned på :thumbup:

Endret av Sapere_aude
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så flott! Litt kjedelig for typen din at han tok avgjørelsen uten å vite alle fakta (som at du pulte en fyr mens dere var sammen). Men skal bli spennende å se hvor lang tid det tar før du igjen er lei ham.

 

Jeg kunne kanskje blitt sammen med damen igjen etter en pause, men hadde jeg fått vite at hun hadde pult en type før pausen, så hadde alt håp vært ute. Du kan si hva du vil, men du har bedratt typen din og gått bak ryggen på ham.

Endret av McBitch
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Det er greit nok at trådstarter har fått mye tyn i denne tråden. Men jeg vil nok si at hun langt på vei kan takke seg selv for det. Først utro, så slår hun opp for å riste fra seg, deretter blir hun sammen med typen uten å fortelle at hun var utro før de ble sammen igjen. Typen vil kanskje aldri finne ut at trådstarter var utro, og dermed vil ikke han få muligheten til å finne ut om det var OK for ham eller ikke. Jeg vet ikke med andre, men jeg finner meg i hvert fall ikke i å bli løyet for.

 

Edit: hvis jeg har bidratt til at trådstarter har følt seg trakassert, så beklager jeg det. Men trådstarter har faktisk gjort en del handlinger som vekker harme hos flere, inkludert meg selv.

Endret av stigfjel
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Sympatisør

vet du hva, jeg har nesten stått i samme situvasjon, vell jeg er en gutt, min case, jeg elsket en jente veldig høyt, vi var i lag en god stund. så sier hun rett før juletiden startet i fjor, at hun trenger å slå seg litt løs. hun sier at viss hun ikke gjør det, så er hun redd at hun kommer til å bli utro i forholdet. så dom som jeg var på den tiden, så lot jeg det gå, jeg var sur, å vanskelig å prate med i 1-2 månder etter det, jeg ringte henne, stalket henne nermest. hun aviste meg gang på gang.

 

etter å sittet på gjerdet i 4 månder så, var jeg lei av å sitte hjemme på verdagskveldene, å ikke ta telefon fra venner som ringte å sku ha meg med på ting, i håp om at hun sku ringe meg. være ute å drikke i helgene i håp om å se henne.

 

jeg satt meg ned tokk en beslutning, nå ska jeg komme meg videre, der tok karma tak i meg, bare 1 uke etter at jeg tokk den beslutningen, så traff jeg en annen, en som passet meg mye bedre en hun som hadde forlatt meg, som jeg trodde var den rette.

 

nå er jeg virkelig lykkelig, det smertet meg veldig å måtte gå igjennom det, jeg kommer sannsynligvis ikke til å klare med det første, å åpne meg slik jeg gjorde med hun forige, eller være like romantisk, eller vise mine følelser på samme viset.

 

 

vell etter 2 månder lamme hun jeg traff, så vill eksen min ha meg tilbake, da begynte hun å ringe meg vær dag, sende tekstmeldinger, følge etter meg i byen. komme bestemt innom jobb. hun prøver alltid å lure meg i fristelser.

 

men det som er så synn, når hun forlot meg, å begynte å pule rundt, få nye kjærester fortere en jeg får tid til å skifte sokker, så mistet jeg både respekten, å elske følelsen.

 

selv om jeg sannsynligvis aldri kommer til å miste følelsene helt, så innser jeg at dette var noe av det beste som kunne skjedd meg.

 

kjære trådstarter, du vill at vi skal sympatisere med deg, din forbanna feminist. bare for at du har pupper å fitte, så er du fan ikke verd noe mer en andre mennesker. du har gjort noe som kommer til å merke din "elskede" for lang tid, uansett om han viser at alt er "fint" der en maske.

 

håper du har samvittigheten din på plass. virker som kvinfolk gennerelt ikke har noe i mot dette.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...