Gå til innhold

HTC Desire HD - Teknisk diskusjon - Tips & triks


Anbefalte innlegg

 

VM internal Process, Average consumption 77,2 %. Time since started 22h

Det du skriver her er vel bare prosesstypen, mao intern systemprosess. Navnet pa den står i fjerde rad fra toppen. Litt avhengig av hvilken prosess det faktisk er kan du prøve å drepe den.

Det er en system prosess. Skal telefonen bruke 100 % prosessorkraft hele tiden? Den ligger og veksler mellom 99,9 og 100 %.

slått på usbdebugging??

Ja, den har alltid vært på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter updaten får ikke eg alltid notification når eg får melding. Flere som har opplevd dette?

Ja, det er en kjent feil med siste oppdateringen, akkurat som 100% CPU bugen. Begge deler har skjedd på min samboers dhd. HTC burde kanskje teste oppdateringene sine bedre...

 

Finnes det en løsning på dette? Feks viss eg installerer ChompSMS, vil det fungere?

Lenke til kommentar

Prøver å laste ned tv2 sumo appen, den som heter tv2 sporten 2010. Finner den ikke på android market. Her også prøvd å scannet den inn med ``strekkoden`` fra TV2 strekkoden, men finner ingenting :cry:

Noen som har no` tips her....? :yes:

 

Du kan gå innpå TV2sportens hjemmeside via telefonen, da får du opp "App" i menyen helt oppe. Derfra er det bare å laste ned ;)

 

 

Har prøvd noen ganger, men får bare ``kunne ikke finne det du søkte etter`` . Ser under ``kommentarer`` at man ikke får lastet den ned hvis man har tele2 ????? Noen som vet noe om dette? :hmm:

Endret av fjellgeitamorten
Lenke til kommentar

 

VM internal Process, Average consumption 77,2 %. Time since started 22h

Det du skriver her er vel bare prosesstypen, mao intern systemprosess. Navnet pa den står i fjerde rad fra toppen. Litt avhengig av hvilken prosess det faktisk er kan du prøve å drepe den.

Det er en system prosess. Skal telefonen bruke 100 % prosessorkraft hele tiden? Den ligger og veksler mellom 99,9 og 100 %.

Telefonen skal absolutt ikke bruke så mye cpu hele tida. Hvilket program brukte du for å se på prosessene? I system panel må du velge menu -> settings og sette hake ved system processes for å vise systemprosessene.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvor jeg kan sjekke hvor mye megabyte jeg har brukt? Er ikke veldig keen på å få meg en ufin overraskelse i posten.. Og hvordan ser jeg hvilke programmer som kjører i bakgrunnen?

Hva du har brukt hittil må du nesten sjekke med operatøren din, tror jeg. Ellers er 3g watchdog ypperlig til å vise (og begrense) nedlasting over mobilnett.

Noen applikasjoner som kjører kan sees under innstillinger -> applikasjoner -> administrer applikasjoner eller kjørende tjenester, men det beste er kanskje å laste ned f.eks. system panel (lite).

Lenke til kommentar

Heisann, Etter siste oppdatering har min telefon begynt å sluke strøm.. I natt så var den fulladet klokken 2 og da jeg tok den i bruk igjen klokka 9 var batteriet på 60%.. Da hadde cellestandby og telefonen ikke i bruk brukt ca 40% hver. Dette kan da ikke være riktig? Er det andre som har dette problemet?

Lenke til kommentar

Hei!

 

Har fått eit problem etter den siste oppdateringen. Når eg går inn på meldinger får eg opp ein feilmelding Prosessen Meldinger (prosessen com.android.mms) har stoppet uventet. vennligst prøv igjen. Får dermed ikkje lese eller skrive meldinger. Har prrøvd å slette meldinger, ta ut batteri uten at det hjalp. Nokon som kan hjelpe?

Lenke til kommentar

Fikk den den 24. har lastet ned 4 programmer. Nyheter og sport apps, thats it. Står at Android systemet tar 56 % av batteriet om det har noe å si. Argelig nå

Hvis du leverer tilbake en telefon du har hatt i 3 dager fordi det er noe du ikke er fornøyd med skal jeg holde meg for god til å si hva det forteller om deg som person. Spesielt når du trekker frem batteriet som det verste når det er en kjensgjerning at batterier trenger en del ladesykluser på seg for å komme opp i fullverdig kapasitet, men noe sånt hadde du kanskje ikke tid til å sjekke ut før du hiver en av markedets desidert beste telefoner på dør?

 

Det var egentlig ikke meningen å ta ut min frustrasjon over mange av dagens mobilbrukere på nettopp deg, men innlegget ditt kom så beleilig. Når man forventer at en telefon skal ha en ytelse til å multitaske musikk og spill, konstant ta inn 3G-signaler og gjerne ha på mobilt internett til enhver tid og samtidig vise dette på en touchskjerm i Goliatformat synes jeg det blir for mye forlangt at batteriet skal vare veldig mye lenger enn en dag. Denne mobilen (og mange som den) er ikke lenger en Nokia 3210 med 1.5" skjerm og to farger og så kjedelig på teknologifronten at man ikke GIDDER å surre mer med den enn akkurat når man får en samtale eller en SMS.

 

Er ikke angrefristen på 14 dager? Da anbefaler jeg deg absolutt å vente i minst en uke til før du forkaster denne perlen ;)

 

 

Edit: Om det er av interesse så kan jeg jo nevne at jeg har hatt telefonen siden slutten av oktober (og har dermed vært gjennom en del ladesykluser) og jeg tok ut strømkabelen ca. kl 09.00 i går morges, i dag kl 12.30 har jeg 57% igjen. Både trådløst og mobilt nett har vært aktivert i kortere perioder, jeg har surfa littegrann, sjekka litt Twitter, hatt et par samtaler og sendt noen SMS. Og JA, batteriet mitt varte meget kort den første uka. Dette skyldes ikke bare at batteriet er nytt, men også at man herjer atskillig mer med telefonen når den er ny etter at nyforelskelsen har dabbet av litt.

Endret av LtdEdFred
Lenke til kommentar

God kveld Grabbar!

 

Mottok min Desire HD idag fra Singapore. Og må si meg utrolig fornøyd med både telefon og frakten. Ble sendt fra Singapore for 6 dager siden!! Og kom idag levert på døren. 10 dollar i frakt med sporing. Ganske sykt når posten tar minst 150kr fra Oslo til Stavanger fks. Og det er ikke levert på døren en gang...

 

Vell vell så bor vi i Norge også da, ikke akkurat mulighetenes land :tease:

 

 

Men over til det jeg egentlig lurte på, har nå kun Engelsk som språkvalg og dermed får jeg ikke mobile data til å fungere. Så jeg lurte på om noen har et Android 2.2 opprativsystem med norsk språk på? Eller evt andre metoder dette kan ordnes på?

 

På forhånd takk! :new_woot::innocent:

Hvorfor tror du språket på telefonen har noe med at mobildata ikke fungerer? Har du lagt inn APN-instillingene til leverandøren din under Wireless & Networks - Mobile Networks - Access Point Names?

 

 

Når det står English (Singapore) under internasjonalitet så var det min første mistanke. Men mulig jeg tar feil....

 

Men når jeg trykker meg inn på APN menyen, er siden helt blank.

Lenke til kommentar

Fikk den den 24. har lastet ned 4 programmer. Nyheter og sport apps, thats it. Står at Android systemet tar 56 % av batteriet om det har noe å si. Argelig nå

Hvis du leverer tilbake en telefon du har hatt i 3 dager fordi det er noe du ikke er fornøyd med skal jeg holde meg for god til å si hva det forteller om deg som person.

 

Med respekt å melde høres du ut som en iPhone fanboy av verste sort. Du har akkurat gjort det du sier du ikke skal gjøre og du angriper en person som peker på DHD's store svakhetspunkt.

HTC har hatt store problemer med denne telefonen og det er å forvente at en telefon holder mer en noen få timer med normal bruk eller i verste fall noen få timer mens den er i dvale. Det er et faktum som er like gyldig fra dag en som etter en måned uansett om batteriet blir marginalt bedere etter noen ladesykluser eller ikke.

Jeg har selv vurdert å returnere telefonen av samme grunn men har hatt den siden 1. des.

Nettopp batterilevetiden og alle batterislukende bugs gjør at denne telefonen frem til i dag ikke er verd mer enn terningskast 3 fra min side, mao langt fra noen perle. Jeg er vel vannt med Android etter 2 år med Hero så jeg vet litt om hva man kan forvente og denne har så langt ikke levert. Når jeg er nøye med "frem til i dag" og "så langt" er det fordi den viser lovende takter etter siste systemoppdatering. For første gang er det skjermen som bruker strøm og ikke android system og måleren faller ikke som sekk men står på 99% to timer etter lading. Det er positivt og jeg velger å se ann telefonen, men at det har vært helt på sin plass å klage på batteriet er så åpenbart at bare en fanboy kan si noe annet.

Lenke til kommentar

For det første: Hvorfor kaller du meg iPhone fanboy når jeg står på HTC siden? Og når har jeg sagt at det er noe man ikke skal gjøre? Jeg kommenterer et innlegg som påstår noe som jeg over hodet ikke kjenner meg igjen i. Slutt å haus opp innlegget mitt ved å fete ut teksten og overdramatiser teksten.

 

Uansett: Poenget mitt var at jeg synes det var en veldig forhastet slutning å trekke. Det er og blir et faktum at batterier trenger litt tid på å komme opp i normal driftskapasitet uansett om en produsent har hatt problemer med ytelsen, om dette gjelder batteriet i seg selv eller software/hardware ellers. Jeg skal innrømme at jeg ikke har fulgt veldig nøye med på debatten om DHDens batterikapasitet og rapporterte bugs og mangler, men det har tydeligvis du. Siden dette er en telefon som kom på markedet for ca. 2mnd siden og det ennå er vanskelig å få tak i en må jo vitne om at ikke alle har dette batteriproblemet du beskriver. Da telefonen var splitter ny var det en del som ymta frempå om at det var et problem, men hvert fall i denne tråden har jeg ikke sett mye vedvarende klaging. Det er mest de som nettopp har anskaffet seg den. Så innser de vel at den bare trengte litt tid på seg.

Lenke til kommentar

Har fått en merklig bug nå etter siste oppdatering. Meldinger fra netcom og andre "data"-nummer vises i meldingslisten som om de er sent fra en jeg kjenner, merket med navn og facebook bilde, noe dem selvfølgelig ikke er.

Har ikke vedkommende lagret på telefonen eller sim, bare venn med vedkommende på facebook. Å der ligger det ikke noe telefonnr lagret på vedkommende engang.

 

Noen som har en løsning på dette? :)

Lenke til kommentar

For det første: Hvorfor kaller du meg iPhone fanboy når jeg står på HTC siden?

Ser det var upresist men det var en referanse til desperate iPhone fanboys som gjør hva som helst for at deres elsekde iPhone fremstår i et positivt lys. Slik sett likner du i den forstand at du i denne saken gjør hva som helst for at DHD sakl fremstå i et positivt lys.

Og når har jeg sagt at det er noe man ikke skal gjøre?

Her sier du åpenbart ganske mye om hva du mener om personen:

skal jeg holde meg for god til å si hva det forteller om deg som person

Eller påstår du i ramme alvor at det var et nøytralt utsagn?

Endret av Babelfisken
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...