Gå til innhold

Klagemuren - ergrelse over grammatiske skrivefeil


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har en ung mann som har ei veninne og hennes veninne på besøk og for tiden er det veldig varmt. Jeg har et stort seng og det har vært veldig varmt de siste dagene, og siden jeg ikke har vifte så hender det at jeg tar av meg klærene og sover naken. Jeg har vært veldig *** i de siste dagene etter å ha sett så mange vakre damer ute, og det har ført til at jeg har tendens til å få ***. Jeg lå på den ene siden av sengekanten mens min veninne og hennes veninne lå ved siden av meg da jeg igjen fikk ***. De begge var også halvnakne, og da min veninne så at jeg hadde fått ***, begynte hun å le og flørtende tok på *** min med hånden sin. Hun lekte med den mens jeg nytet det, og deretter nærmet hun sg den og begynte å ***. Så tok hun av sin *** og begynte å ri på ***. Dette kjedde mens veninna hennes så på oss. Hun gjorde ingenting og bare lå der og så på oss. Hun skrek og hylte så løftet jeg henne og begynte å *** henne bakfra helt til jeg fikk ***, og deretter kastet jeg meg

 

Neste morgen dro jeg opp og reiste tidlig til jobben, de lå i sengen og sov. Kvelden kom og jeg igjen var sliten og ***, men da hadde den ene byttet plass med den andre og nå ville hun andre *** meg og få seg ei ***. Hun sa at jeg har stor ***, og den gjorde *** hennes ***.....

 

Jeg *** henne også, og det var ***. Nå lurer jeg på om begge er interessert i *** min?

 

(*** Er der kor det skulle vore ord som ikkje passar så godt i språk-forumet.)

 

Finn feilen(e). :hmm:

Endret av Sigur ur Nor lendingurinn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Nok en kuriositet fra Facebook:
EG E DØDSIMPONERTE PÅ KA DU KLARE Å FÅ UD AV KAMERAET DITT:-)

 

Tettstedet Stavanger/Sandnes er det tredje største i landet, med nesten 200.000 innbyggere hvor alle bortsett fra innflyttere snakker på denne måten.

Da er det ikke rart at noen unger skriver på denne måten på/i/hos/til Facebook. Og ordet -på- er snart blitt legendarisk i Norge. Engelsktalenede mennesker undrer seg over hvorfor våre barn går -på- skolen, når de skulle vært inni bygningen. Jøss, så fin du er -på- håret!

 

:wallbash:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Det var forøvrig ei eldre dame som skrev det.

Syns bare setningen "Jeg er dødsimponert på hva du kan klare(...)" var stusselig. Det skal jo være "Jeg er dødsimponert over hva du kan klare(...)?

Lenke til kommentar
"Hvem er best?"

 

Står under lokket på Nugattibokser om dagen. Konkurranse mellom Nugatti og Sjokade.

 

Håpløst.

Siden Nugatti og Sjokade er varemerker (og dermed egennavn), kan man vel bruke "hvem" om dem? "Hvem er best, Nugatti eller Sjokade?" og "Hvem er best, Anne eller Petter?" er begge rett. Hadde det derimot vært "Hvem sjokoladepålegg er best?" ville det vært langt ute på viddene rettskrivingsmessig.

 

Ellers fikk jeg 8/10 på quizen, men jeg klikket feil ved et uhell på ett av spørsmålene så det skulle nok egentlig vært 9/10. Bommet på "graffiti". :)

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar
A-Jay: Mener du at "Hvem er best av Ford eller Audi?" også er grammatisk korrekt?

 

Det høres helt feil ut for meg.

Jeg oppfatter det som "Hvem lager de beste bilene, Ford eller Audi?". Ikke noe galt med det. "Hvem er best, Ford Focus eller Audi A4?" derimot ville vært ute på viddene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...