Gå til innhold

Playstation Move i hus


praystation

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å stjele ett kjent uttrykk, løp og kjøp!

 

Kjøpte pack, sports, 1 ekstra kontroller og en sånn thumbstick kontroller på spaceworld. Dette er første pausen siden 1500. Helt hekta!

 

Gladiator er sinnsykt fett! Hvis ikke noen greier å koke opp ett grisetøft spill på dette så skjønner ikke jeg. Ble forundret hvor nøyaktig dette var. Spesielt når det begynner å bli vanskelig og hodeslagene må siktes igjennom guarden.

Lenke til kommentar

Hvordan går det med nakken etter så lang tid? Nå vet ikke jeg hvor høyt du har din tv, men på de fleste demonstrasjoner av kinect og move var tv-ene plassert rimelig høyt oppe på veggen.

 

Har ikke merket noen problemer. Jeg har TV'en på en helt vanlig stereobenk, ca 50-60cm over gulvet. Merker ikke noe mer til det enn når jeg f. eks spiller ekte bordtennis :) blir på akkurat samme måten :p

Endret av NiRaM
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Playstation Move er kjempekult! Nå har jeg aldri spilt noe mye Wii så er ikke den rette til å sammenligne systemene, men PSM er i hvert fall veldig presist og responsive. Har spilt Sport Championship i hele kveld og er veldig glad for at jeg kjøpte 2 kontrollere. Skal dere spille mot kompiser så er minst 2 kontrollere et must. Eneste jeg savner er muligheten for multiplayer over nettet.

 

I siste utgave av GameReactor så jeg forreesten at de påsto at PSM ikke fungerer med prosjektor, men det kan jeg avbekrefte. Jeg har kun spiilt med prosjekter i stummende mørke uten problemer. Så lenge man ikke er avhengig av å se video av seg selv så funker det knirkefritt.

Lenke til kommentar

Men er det noen andre en meg som stusser litt over Demo Cd'en? Står overalt på nett at det skal følge med en demo av Time Crisis, jeg klarer ikke å finne denne på cd'en overhode.

 

Egentlig så er prisen på 399.- for en ekstra "wand" stick helt ok når man leser litt om all teknologien den inneholder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...