Gå til innhold

Kan man dø av å bli slått i plexus?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et kraftig slag mot mellomgulvet kan fortyrre den normale autonome aktiviteten i solar plexus. Da får du en rask utvidelse av blodkar u bukhulen, slik at strømmen av blod tilbake til hjertet reduseres. Det gjør at blodtilførselen til hjernen avtar i en kort periode, slik at personen blir svimmel og kan besvime.

 

Et hard nok slag hvor som helst kan være dødelig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

TKD liker å kalle seg selvforsvar.. men det er meget lite egnet til å kalle seg for et bra eller komplett selvforsvarsystem som skal fungere i virkeligheten..

Det er så absolutt selvforsvar, men selvfølgelig er det ikke "komplett". Synes det er litt arrogant av deg å kalle det tragisk fordi en tilfeldig tkd-utøver sa det var dødelig.

 

Selv er jeg ikke lege og skal ikke uttalle meg egentlig angående slag i solar plexus.

Lenke til kommentar

Man kan selvfølgig dø av og bli slått i solarplexus... Det er like ved hjertet jo... Dessuten kan du dø av og bli slått de fleste steder, men sjangsen blir større hvis du slår i plexus...

Og TKD er ikke surr!!! Har selv svart belte... Det er kjempe bra selvforsvar (hvis du har riktig master seff) hvis du forstår teknikkene og de du er smart nok til at du skjønner når de skal brukes og de går nesten på refleks...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...