Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

K & H-oppgave


Anbefalte innlegg

På skolen så skal vi ha en Kunst og Håndverk-oppgave, den skal være ferdig til Februar. Og vi må gjøre den på skolen. Vi blir vurdert. Problemet er at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. De sier at man kan lage hva man vil. Kjoler, Gitarer, Små hus, Tegninger, Maling, Fotografier. Men alt skal gjøre på skolen. Og jeg vet ikke hva jeg bør gjøre. For øyeblikket så står valget mitt på Maling. Men hva skal jeg male? Det er jo en så lang frist fordi det er en forventning bak det. Trenger hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

IKKE MAL!!! for å kunne nå opp til en noenlunde karakter må det du presterer på et slikt maleri være ut av en annen verden!

 

lag heller en vase av kjeramikk eller en skål i treverk eller noe. mye enklere å oppnå en god karakter, og langt enklere å skrive rapport om også!

 

 

 

Nå er det vel opp til henne om hun vil male? Jeg mener du tar heeelt feil her! Er vel kanskje ikke det enkleste å male naturtroe bilder, men hva med abstrakt? Hun kan jo faktisk være veldig god på å male, så hvorfor ikke. Jeg tror så lenge du har en skriftlig plan og målsetning + at du skriver en rapport på arbeidet du har gjort går det nok bra. Og ja som du sier; en tanke for det du gjør. :) Nå må man også huske på at det er vanskeligere å sette karakter på et kunsverk istedet for en f.eks en skål som ikke ser ut i måneskinn.

 

Er ikke sikkert en vil få en god karakter om man lager noe i kjeramikk eller av tre heller.

Lenke til kommentar

høhø håpet du var jente jeg og, fordi da kunne jeg foreslått at du skylle sy et skjørt, som er veeeeldig enkelt.

bukse (med strikk i livet) er egentlig ikke så veldig vanskelig heller, om du syr en helt enkel en, så kan du jo 'pynte' litt på den tilslutt om du har tid. (male noe morsomt på den med stoffmaling, sy på merker, lage lommer osv) er ikke så mange som syr om dagen, så det er sikkert gøy for både læreren og elevene å se resultatet. Om læreren din kan sy kan hun nok vise deg basicene..

 

og nei, sying er ikke bare for jenter!

 

men ja, maling er gøy, men jeg er enig i at det er vanskelig å finne et motiv, og det er vanskelig å male noe virkelig fint om man ikke kan det liksom. men et tips er å skisse motivet på vanlig ark først, også tegne det over på lerettet med en svak blyeant strek. også tar du detaljene i bildet helt tilslutt.

mal noe som ikke er så vanskelig, og som du kanskje kan abstrahere.. som.... en sjiraff xD med noen trær..

Endret av lillepy
Lenke til kommentar

Malingen gir deg jo en større sjanse til å være personlig, da. Hva med en serie bilder viet elementene, årstidene, eller tidene på døgnet? Du kan ha samme motiv med ulike fargetoner, og få en svær blekke til innlevering etterpå. Eller sy ballkjole. Det er alltid populært hos lærerne, selv om du kanskje trenger en kvinnelig modell for det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...