Gå til innhold

Test ut Bigbooking.com


Mchansern

Anbefalte innlegg

Håper moderatorer lar denne passere, da det ikke er en salgstråd, men jeg ønsker hjelp :)

 

Jeg og noen andre har laget en webside kalt bigbooking.com. Den er ikke lansert på noen markeder ennå og vi håper at dere kan være de første "beta"-testerne. Klikk på div linker, der inne, se dere rundt og kom med kritikk her :) Hele siden er ikke helt ferdig ennå men jeg kan si litt. Planen er at vi i oppstartsfasen ikke skal ta noen gebyrer for flights, feriehus eller hoteller o.l og kun tjene på markedsføring på websiden. Man får penger tilbake om man finner en billigere flight, da vi selger til innkjøpspris.

 

Så ja, all hjelp mottas med takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Jeg regner vel med at du la inn dette innlegget for å få en "gratis" link tilbake til nettsiden deres, men siden en spontan insomnia slo inn over meg kan du få de harde fakta (dvs. min subjektive mening).

 

- logo'en gir meg assosiasjoner til byggebransjen fremfor ferie

- jeg liker meget godt navigasjonslinjen øverst (fly, hotell, leiebil)

- animasjonen under navigasjonslinjen tar opp mye plass, og rent umiddelbart tror jeg dere vil tjene mer på å legge inn en søkeboks for fly/hotell der. dessuten synes jeg blinkingen når du flytter muspekeren over blir noe epileptisk, og hvis jeg klikker på en av linkene burde jeg fått mer informasjon eller blitt sendt direkte til et sted hvor jeg kan kjøpe produktet

- hotellsøk: helt standard resultat, anelse kjedelig at man automatisk får opp USD som valuta når IP adresse er norsk og hotell ligger i Italia. grafikk ser bra ut i firefox.

- flysøk: ikke imponerende - mye klikking før endelig pris vises. laveste pris mye høyere enn f.eks kayak på samme flygning. grafikkproblemer i firefox

- leiebilsøk: sjokkerende dårlig. et utrolig enkelt søk for fredag til søndag ved milano malpensa(mxp) ga usannsynlig lavt utvalg og billigste bil til 359USD hos hertz. tilsvarende pris via hertz.com 555NOK.

 

generelt så vil jeg si at om dere søker returnerende besøkende så har dere en lang vei å gå. dog gjør dere sikkert en god SEO jobb med å spamme dette forumet samt fylle nettsiden med mye tekst...

 

lykke til :)

Lenke til kommentar

OK, siden dere ber om det og det enda ikke har blitt bedre siden du la ut linken:

 

-Logo får det til å se ut som om dere selger boliger.

 

-Kategoriene "last minute" "hot deals" og "save rates" høres ut som å dekke det samme. Går man litt nedi kategoriene finner man også forskjellige "web fares". Veldig uoversiktlig. Husk at kommunikasjon skal tilrettelegges og presenteres som en enhet for brukeren, og ikke som masse båser for forskjellige tilbydere. Deres jobb er å sy dette sammen for brukeren og den jobben er ikke gjort i det hele tatt på denne siten.

 

-3 nivåer med toppmenyer + et nivå for logo blir for mye.

 

-flere av linkene er gjentatt flere ganger i menyene på toppen av siden.

 

-Leste gjennom artiklene på "forsiden" da du først la ut linken og fant flere faktiske feil. Har ikke sjekket på nytt.

 

-Linking til separate søk per flyselskap, og det tre hakk bak forsiden og helt uten info. Veldig lite brukervennlig.

 

-Ikkeno søkefelt på forsiden, det er et must. Man bør også se tilbud og søke reise/opphold derifra.

 

-Generelt for mange nivåer ned for å komme til info og man kommer som oftest bare til et tomt bestillingsskjeman må søke i for å se tilbud. Husk at dere mister minst 50% av brukerne for hvert klikk de må grave seg ned.

 

-Hele siten virker som et skall med linker til forskellige bookingsiter med forskjellig logikk og design.

 

-Bare lokale tilbud for USA, men ikke engang klar info om tilbudene. Med kontaktadresse I Norge kan man lure på hvem målgruppen er.

 

-Design og funksjonalitet er web fra 90-tallet. Og jeg hadde i tillegg søk på websidene mine allerede for over 15 år siden.

 

-Swf-innholdet dere har fungerer i alle fall ikke for meg, har ikke problemer med denslags på andre siter. Ser ut til at det for eksempel er lagt inn for små områder hvor klikk blir godtatt.

 

 

Jeg ville ikke turt å booke via en slik site. Det ser ut til å være tatt fra endre siter og tilfeldig kastet sammen. Jeg ville trodd at dette er en utdatert og død site eller et elendig phishing-forsøk.

Endret av robertaas
Lenke til kommentar

Fjern flashen på forsiden, den bare gjør alt rotete og oversiktelig.

Reklamene på høyresiden bør også fjernes.

 

På flysiden, fjern alt på høyresiden og under, det ser bare i veien ut, og heller forstørr søkeskjemaet.

De fleste andre sider ser ok ut, men litt her og der som bør fjernes i mine øyne.

 

Når man klikker VIP forsvinner toppmenyen, det likte jeg heller ikke.

Tror jeg holder meg til travellink ei stund til, selv om de heller ikke er av dem ryddigste.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...